SPOTŘEBOVÁNO #3

sobota, srpna 27, 2016

Spotřebované produkty

Opět se mi tu nahromadilo poměrně velké množství vypotřebovaných produktů, takže je načase na další díl Spotřebováno! Mám hroznou radost, že budu moct tyto produkty konečně vyhodit, protože tohle skladování vážně nemusím. Jdeme se tedy podívat, co jsem spotřebovala tentokrát!

Spotřebované produkty

Začnu svými oblíbenci od Saloos - Květinovou pleťovou vodou ve verzi Meduňka a Bio Arganovým olejem. Jak jste si již nejspíš vyvodili, oba produkty jsem měla moc ráda, stejně jako je to snad se všemi dalšími produkty této značky. Sice je to překvapivé, ale zatím není žádný výrobek, který by mi vyloženě nesedl! Květinové vody jsem si naprosto zamilovala. Toto je mé druhé spotřebované balení (první bylo ve verzi Lemon Tea Tree) a věřím, že tímto číslem to určitě nekončí, jelikož už mám vyhlídnuté další druhy. A co se týče Arganového oleje, ten byl taktéž skvělý. Používala jsem ho jak na obličej, tak na vlasy a výjimečně i na tělo. Není vůbec nic, co bych mu vytkla. Podrobné recenze najdete tady a tady
Dále tu mám čistící gel švýcarské značky Karin Herzog, ze kterého mám takové smíšené pocity. Nemůžu ho nazvat vyloženě špatným, ale je tu hromada věcí, která mi na něm vadila, takže bych si ho rozhodně nekoupila znova. Opět jsem na něj psala recenzi, kterou si můžete přečíst zde.
Z dekorativní kosmetiky tu toho mám opět hodně málo, protože tu spotřebovávám opravdu pomalu. Prvním produktem je paletka korektorů od Catrice, která nebyla vůbec špatná! Dokonce uvažuji o tom, že bych si ji koupila znovu, protože mi už teď chybí. Jak můžete vidět, používala jsem hlavně dva nejsvětlejší pleťové odstíny. Tmavý jsem využívala výjimečně pro konturování a zbylé dva korektory mi byly v podstatě k ničemu, i když se někdy hodit můžou, takže jsem ráda, že v paletce jsou. | Další výrobek je opět korektor - můj miláček Affinitone od Maybelline. Aktuálně ho sice zastoupil korektor od Catrice (Liquid Camouflage), ale nejspíš se k němu zase vrátím, protože ho zbožňuji. | Z této kategorie tu mám ještě tekuté linky od Essence. Měla jsem je už hrozně dlouho a skoro jsem je nepoužívala, protože mi moc neseděly. Znovu si je nekoupím. 
Dalšími produkty jsou tělový peeling od Avonu a sprchový gel téže značky, které byly skvělé. Oba strašně krásně voněly, takže jsem je používala moc ráda. Po peelingu jsem měla pokaždé nádherně hebkou a voňavou pokožku, což jsem milovala. Možná si ho dokonce pořídím znovu. 
Mám tu i dva zástupce z péče o intimní hygienu - modrý Lactacyd a zelený Chilly gel. Bez intimních gelů si již nedokážu představit život. Začala jsem je brát jako běžnou součást své rutiny, takže je používám každý den. Z této dvojky jsem měla o trochu raději ten od Chilly, ale ani Lactacyd nebyl vůbec špatný.

Spotřebované produkty

Pokračujeme dalšími produkty od Saloos. Mám tu dva peelingy - Růži a Mojito a Vanilkový kokosový olej. Jak jsem psala výše, zatím není od této značky žádný výrobek, který by mi neseděl, takže ani s těmito jsem neměla žádný velký problém. Jediné, co mi na nich vadilo, byly jejich vůně, které mi začaly po nějakém čase vadit. Vždy jsem je ze začátku zbožňovala, ale po pár použití už to nebylo ono. Proto bylo jejich dopotřebování trochu pomalejší. Recenze na peeling Růže tady a na Vanilkový kokosák tady.
Poté jsem spotřebovala i dva produkty na vlasy - šampon a kondicionér od Pantene. Šampon mi vůbec nesedl. Mívala jsem z něj lupy a problémy se svěděním hlavy, takže zbytek vypotřeboval přítel. Zato kondicionér byl perfektní, ten jsem milovala! Po použití byly mé vlasy nádherně hladké, voňavé a heboučké. Ten bych si byla schopná koupit i znovu!
A blížíme se do finále! Mám tu poslední tři produkty - mycí emulzi s růžovým grapefruitem od Neutrogeny, Belcura emulzi ve spreji a antiperspirant od Adidasu. Mycí emulzi si pravděpodobně koupím znovu, ta byla úžasná. A ta její vůně...aah! Dokonce se stala mým produktem za měsíc leden 2016, takže se o ní můžete více dočíst tady. Ale zbylé dva výrobky? To nebylo nic pro mě. Belcuru jsem se ze začátku snažila používat, protože účinky nebyly vůbec špatné, ale ten smrad? Na to jsem prostě neměla, takže ji vyhazuji, i když nejsem na dně, jelikož se mi doma válela tak dlouho, že už je snad dokonce prošlá. A antiperspirant od Adidasu byl snad nejhorší antiperspirant, který jsem kdy měla. Sám o sobě voněl hezky, ale na mně pak spíš zapáchal a nějaké pomáhání proti pocení? To ani náhodou. Katastrofa.


Jaký produkt jste spotřebovali jako poslední?

15 KOMENTÁŘŮ

  1. Pěkná spotřeba, každý takový článek mi vždycky připomene ty dvě plné tašky, co doma mám a pořád nejsem schopná to spotřebováno natočit :D A čím víc tam toho je, tím hůř se k tomu dokopávám :D Ale musím to udělat než půjdu do školy :D Jinak se Saloos to mám úplně stejně, jediný produkt, který mi moc nesedl je zelený jíl, ale jinak bych proti jejich kosmetice nemohla říct křivého slova :) Peeling Mojito jsem milovala, u toho mi vůně ani časem vadit nezačala. A na tu řadu s růžovým grapefruitem od Neutrogeny jsem se dívala už kolikrát, budu muset taky něco vyzkoušet :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě bych se chtěla zeptat jaký prosím používáš na blogu font? :) Je moc pěkný :)

      Vymazat
    2. Já se k nafocení a napsání tohoto formátu článku také vždycky nedokážu dokopat, ale jelikož mě to skladování obalů vážně štve, musím se pokaždé překonat. :D
      Jojo, řada s růžovým grapefruitem je úplně skvělá, určitě vyzkoušej! ♥

      A co se týče písma, používám Yu Gothic. :)

      Vymazat
  2. Sprchové gely i peelingy od Avonu zbožňuji, hlavně protože krásně voní :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já také! Zatím jsem, myslím, nenašla žádný, který by mi vyloženě nevoněl. :)

      Vymazat
  3. s tou intimní hygienou mi mluvíš z duše - kdybych se jen jednou umyla nějakým navoněným sprchovým gelem, tak bych asi umřela :D zelené Chilly jsem si zamilovala pro ten svěží pocit. shodou okolností to byl u poslední produkt, který jsem spotřebovala a teď jsem pro změnu sáhla po tom klasickém Lactacydu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brr, sprcháč bych si tam v žádném případě nedala, nikdy! :D A jojo, na zeleném Chilly jsem také milovala ten svěží pocit! :)

      Vymazat
  4. Pantene aqua light jsem taky dopotřebovala v tomto měsíci a vyhovoval mi :). Belcuru jsem dopotřebovala minulý rok a byl to parádní pomocník, pokud jsem měla podrážděnou pokožku od sluníčka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většině lidem z mého okolí vyhovoval, ale moje vybíravé vlasy se nejspíš rozhodly, že nepřijmou žádný šampon. :D Už hodně dlouho jsem neměla takový, se kterým bych byla opravdu spokojená. :/

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe