WISHLIST (OBLEČENÍ + DOPLŇKY) - JARO 2015

pondělí, března 16, 2015

Nedávno jsem se dívala do svého šatníku a zjistila jsem, jak moc jsem na tom bídně s nositelným jarním oblečením. Spoustu věcí, které jsem dřív nosila ven, nosím doma, protože už se mi na ven nehodí a zbytek jsem vyřadila úplně. Tak jsem si řekla, že je načase si vytvořit wishlist!

PEPLUM TOPS

Po peplum topech pokukuji už dlouho. Jsou naprosto nádherné, ale zatím se na mě neusmál ten pravý. Vždy neměli moji velikost nebo mi neseděl. Potřebuji alespoň dva, i když mít tyhle všechny ... vůbec bych si nestěžovala! 


CARDIGANS
Je to možné, že žádný cardigan nemám? Stydím se. Teď na jaře to musím určitě napravit a nějaký si pořídit!


SKIRTS

Další kousek oblečení, který v mém šatníku chybí. Nemám ani jednu jedinou sukni. Ještě do nedávna jsem je nedokázala nosit, protože jsem se v nich necítila vůbec dobře. V létě jsem si však nějakou pořídit chtěla, ale nikde jsem nenašla žádnou podle mých představ. Tenhle rok se to snad povede.


JEANS & OUTERWEAR

Nutně potřebuji nějakou bundu na jaro. Nejraději bych byla jak za džínovou, tak koženou + tu jak je na obrázku a já nevím jak jí nazvat (ups). A pak jeany. Poslední dobou pokukuji po boyfriend jeansech, ale nejsem si jistá, jestli by mi byly pohodlné, protože nosím pouze obtažené věci. Také jsem zjistila, že mi chybí obyčejné černé skinny jeans a celkově bych si potřebovala rozšířit zásobu.


OTHER

Rozhodně potřebuji nějaké mikiny, protože se někdy hodí a já jich moc nemám. Potom bych chtěla sehnat nějaký obyčejný rolák, sáčko, klasickou červenou kostkovanou košili, nějaké pyžamo a spoustu crop topů a triček jak s dlouhým, tak krátkým rukávem, protože těch není nikdy dost! 



SHOES & ACCESSORIES ETC.

Velkou nutností je velká kabelka, která bude hlavně kvalitní, aby unesla všechny mé zbytečnosti, které do nich vždy cpu. Dále potřebuji deštník, protože jsem svůj rozbila. Moc se mi líbí ty průhledné a velké! Jarní boty jsou samozřejmost. Boty mi většinou vydrží jenom jeden rok - jsem neskutečný ničitel. Méně podstatnou věcí je kytičková čelenka a ten krásný tattoo choker. A naopak věcmi, které by se rozhodně hodily jsou zlaté hodinky a sluneční brýle. Brýle mám doma dvoje, ale ani jedny mi nesluší a tím pádem je nenosím.


Jsem si jistá, že jsem na spoustu věcí zapomněla, ale nevadí. Wishlisty budu dělat pravidelně, protože se stále nachází nové věci, co bych chtěla.

Co si aktuálně přejete vy?

14 KOMENTÁŘŮ

  1. Máš krásný styl, vybrala bych si většinu oblečením, které máš ve wishlistu :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych hrozně chtěla obyčejný, černý rolák ! :D Jsem asi slepá, ale ještě nikdy jsem žádný neviděla..asi to není in pro dnešní obchody nebo co. Přitom je tak boží ♥
    http://blondegabi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně moje řeč! Také bych brala černý a pak ještě buď šedý nebo béžový, ale nikde jsem žádný neviděla a pěkně mě to štve :/ :D

      Vymazat
  3. Veľmi pekný výber, asi sa nechám trošku inšpirovať aj ja :)
    www.jade.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věci, hned bych je brala taky! :3
    http://basically-cara.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Já nutně potřebuji nové sluneční brýle, pár crop topů a taky nějakou teplejší mikču nebo vestu, protože žádnou na jaro nemám :(
    Super inspirace! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád jsi na tom s potřeby ještě docela dobře :D :)
      Děkuji! :)

      Vymazat
  6. Ahojky, máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou (čtenářství vždy ráda oplácím)!! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :)
      Také máš krásný blog, takže se moc ráda stanu pravidelnou čtenářkou! :)

      Vymazat
  7. Musim uznať že máš dobrý vkus, a môj wishlist sa sklada z veľmi podobných kuskov, aj keď je ich oveľa menej.
    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      To ti závidím, že potřebuješ míň věcí. Já vůbec nevím, co si mám pořizovat dřív. :D :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe