TAG - CO DĚLÁ MĚ MNOU?

pondělí, dubna 13, 2015

V některým z minulých článků jsem psala, že plánuji udělat nějaký TAG či povídání o mně, aby jste mě lépe poznaly. A je to tu! Vybrala jsem ten nejklasičtější TAG, ve kterém jsou otázky, které vám o mé osobě řeknou alespoň ty základy. Samozřejmě se o mně budete postupně dozvídat čím dál víc, pokud budete můj blog sledovat dále. 

Zdroj: We♥It


1. KOLIK MĚŘÍŠ?

Jsem docela malá, protože měřím něco kolem 163-165 cm. V některých případech mi to vadí, ale na druhou stranu to není až tak hrozné, takže si nestěžuju. Ale přece jen, takových 170 cm by bylo daleko lepších! 

2. KOLIK TI JE LET?

Je mi 17 let. Narozená jsem v červenci 1997, takže za pár měsíců už budu dospělák! Juhuhuuu! Ale ne, upřímně nemůžu říct, že bych se vysloveně těšila, protože mám strach z těch přicházejících povinností. Zároveň to má však i nějaká pozitiva, takže víte co, nějaké to těšení tam přece jen je. 

3. KDY SES NARODILA?

Narodila jsem se 24.7.1997, takže jsem narozená o letních prázdninách, což přináší docela dost nevýhod. Dělat v tomto období oslavy, když jsou všichni někde u moře, nebylo nikdy snadné!

4. JAKÝCH TRENDŮ SE VĚTŠINA TVÉHO OBLEČENÍ DRŽÍ?

Na tohle vůbec nemůžu odpovědět. Nosím to, co se mi líbí a vůbec mi nezáleží na tom, jestli je to podle nejnovějších módních trendů či ne.

5. MÁŠ NĚJAKÉ PIERCINGY NEBO TETOVÁNÍ?

Nemám. Piercing bych chtěla maximálně do pupíku, ale jinak určitě ne. A co se týče tetování, pokud se k nějakému odhodlám, bude jednoduché a malé. Líbilo se mi nějaké nenápadné na zápěstí nebo na krku.

6. EXISTUJÍ NĚJAKÉ POTRAVINY, KTERÉ NESNÁŠÍŠ?

Samozřejmě, že existují, i když jich není moc. Co opravdu nemusím, jsou jakékoli vnitřnosti, maso (kromě rybího a kuřecího), olivy, někdy vajíčka a rajčata. Našlo by se toho určitě i víc, ale teď mě nic dalšího nenapadá.

7. JAKÁ JE TVÁ OBLÍBENÁ, MOMENTÁLNÍ PÍSNIČKA?

Takové otázky tak nesnášíím! Nikdy nevím, kterou písničku vybrat. Vážně nikdy. Ale tak třeba tahle:



8. ZLATO VS. STŘÍBRO?

Rozhodně zlato! Jako mladší jsem měla ráda pouze stříbro, ale před cca rokem se to změnilo a aktuálně se mi líbí pouze to zlato.

9. JAKÉ JSOU TVÉ ZÁLIBY?

Opravdu hodně ráda fotím! Bohužel však nemám ani foťák, takže ten si půjčuji od sestry. Ale kdybych nějaký měla, tak ho nedám z ruky! Pak mám ráda procházky v přírodě, klasické koukání na filmy, trávení času s kamarády a přítelem a poslouchání muziky. Kosmetika je také taková moje záliba a pak ještě ráda běhám, i když by to do mě málokdo řekl. A samozřejmě miluju blogování!

10. RTĚNKA VS. LESK NA RTY?

Lesky na rty rozhodně ráda nemám. Na rtech jsou mi nepříjemné a vadí mi, jak se lepí. Ale za to rtěnky, ty miluju!

11. ZIMA VS. LÉTO?

To je hodně těžká otázka, protože na každém z těchto ročních období mám něco ráda, ale zároveň má každé něco, co mi vadí. Celkově mám asi raději to léto, už kvůli prázdninám, ale zimu mám také v něčem moc ráda!

12. MÁŠ AKNÉ?

Bohužel na akné docela trpím a hodně mě to trápí. Už jsem zkusila spoustu výrobků, ale nic nepomohlo tak, jak bych si přála. Aktuálně však musím zaklepat, že až na ošklivé jizvičky pleť vypadá docela dobře!

13. JE TVÁ PLEŤ MASTNÁ, SUCHÁ NEBO NORMÁLNÍ?

Smíšená až mastná. Mastná je především klasicky v T- zóně. 

14. MÁŠ PIHY?

Není jich hodně, ale nějaké samozřejmě ano. Jsem ráda, že jich nemám moc, protože se mi to většinou vůbec nelíbí. 

15. VELIKOST BOT?

37, což je velikost, která není skoro vůbec k dostání v obchodech! Jen hodně výjimečně mají moje vyhlídnuté boty v mé velikosti. Asi má každý tuhle velikost boty, protože jinak si to nedokážu vysvětlit. :D



Já doufám, že článek splnil svůj účel a že se vám líbil! Snažila jsem se odpovědi rozvádět, protože tagy, kde jsou odpovědi jednoslovné, mě osobně nebaví. Mějte se krásně a užívejte si jarního počasí!



27 KOMENTÁŘŮ

  1. S tím zlatem to mám obráceně. Dřív jsem měla a dostávala jen zlato a teď miluju stříbro. Každopádně bílé zlato se nepočítá, to bych brala hned :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, to je hrozně hezký, jak se každýmu líbí něco jinýho. :D :) Ale tak je jasný, že to nebudou mít všichni stejně. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  2. Piercing v pupíku mám a moc se mi to líbí. Tetování se mi taky líbí, ale myslím na to, že jak budu stará, tak už asi moc hezky vypadat nebude. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to na ostatních líbí hodně, ale na sobě si to vůbec nedokážu představit a k tomu bych se asi trochu bála, že o to nějak zavadím a podobně. :)
      Já právě určitě nechci být celá nějak potetovaná nebo být nějaké větší tetování už kvůli tomuhle důvodu. Ale nějaké malé ve staří podle mě nijak hrozně vypadat nebude, takže to si možná někdy dám. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  3. Na tetování se chystám, ale až budu starší, jinak moc pěkný článek:) ! http://luccyablog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že narozky v létě jsou super :) Sice je to doba dovolených, ale jde pořádat narozeninové grilování, různé garden party... To já se narodila 3.1., takže uspořádat oslavu je pro mě tisíckrát horší, když v tenhle den ještě lidi dospávají spánkový deficit ze Silvestra :D
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom máš zároveň pravdu! :) Ale stejně by bylo lepší, mít je třeba v červnu. :D
      Jeee tak to chápu. :D To není vůbec dobrý datum. :D
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  5. Já mám pih strašně moc, ale na obličeji naštěstí ne. :D A měřím úplně stejně, akorát jsem o trochu mladší, ale také si nestěžuji. :) Hezký článek. Dobře se to četlo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to může vypadat i hezky :)
      Děkuji moc! :) ♥

      Vymazat
  6. Nedokážu si představit velikost bot 37 :D ve tvém věku..to musíš mít strašně malou nožičku tyjo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee ale no taak :D :) Možná není největší, ale nezdá se mi nějak extra malá na mojí výšku, postavu, věk a tak .. :) S velikostí nohy jsem celkem spokojená, ale štve mi, že se na ní hůř shání boty no. :D :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  7. Taky jsem narozená v červenci i ten samý rok :D akorát 31. 7. :D mám taky takové záliby jako ty :)) já mám zase velkou nohu, takže se mi taky blbě shání boty. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezkýý :D :)
      To ti vůbec nezávidím. Moje kamarádka má taky hodně velkou nohu, takže vím, jak moc těžké je ty boty shánět. :) Vždycky si hrozně stěžuje. :D :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  8. Tahle písnička je skvělá! )) Já právě mám pihy.. (( A přijde mi, že 37 mají totálně všichni! :D super článek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si jí v poslední době zamilovala! :)
      Ne vždy to vypadá špatně.. někdy je to naopak roztomilé ♥
      Že jo!! Já to říkám pořád! :D
      Děkujiii ♥

      Vymazat
  9. Hej, je to tak, každý má 37, veľa dievčat z môjho okolia má 37, a ľutujem ťa teda! Ja mám 36 a väčšinou nemám problém, aby mali moje číslo :). A pesničku nepoznám!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to taky myslím. 85% holek má prostě 37 a zbytek buď o malinko menší - jako ty.. a nebo naopak moc velké. :D :)
      Tak snad jsem ti "doporučila" novou skvělou písničku! :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  10. Písnička je to naprosto úžasný a je to moje nová závislost! :D Tyhle články mám prostě ráda a já ti tvoji výšku závidím! Sakra vždyť já mám něco kolem 173 cm a někdy mě to tedy fakt štve! :D

    http://ilyfuhull.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je naprosto božská no! :) Nezáviď, není dobrý být až takhle malá. :D Aspoň těch 168 by bylo fajn sakra :D
      A tebe chápu, být vysoký je někdy nevýhodné.. ale jak v čem, v něčem je to naopak hodně dobrý! :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  11. Máš strašně dobrý styl na písnička.. Mě se tahle také moc líbí^^
    http://lovelyretrostyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Super príspevok! Plánujem ho tiež už dlhšiu dobu napísať. A BTW: Super vzhľad!!!
    monismiths.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Na tu písničku strašně ráda tančím modernu :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak já mám boty taky 37 a třeba botičky na ples mám i 36 a je to fajn někdy najdu super úlovky i v dětském oddělení, protože ta móda už je stejná jako dámská!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe