WISHLIST - PARFÉMY

neděle, dubna 19, 2015

Dneska bych vám chtěla představit svůj seznam vysněných parfémů! Předem bych však chtěla říct, že nejsou úplně všechny a hlavně určitě si nepřeji všechny najednou, ale postupně bych alespoň některé z nich měla ráda.

Abych řekla pravdu, vlastním pouze parfémy od Avonu - mám jich doma asi 7. Vůbec si nestěžuji, protože všechny mi voní naprosto úžasně, s výdrží také nemám problémy a hlavně jsou cenově dostupné. Já je dostávám od mamky, která od Avonu hodně objednává a ke každé události mi kromě jiných dárků nějaký ten parfém dá. Ale už dost o Avonu, protože o tom plánuji samostatný článek, takže by byla škoda všechno napsat dneska.

V mém seznamu jsou parfémy především od známých značek jako je Calvin Klein nebo Chanel a u všech vím, jak voní, takže je nechci "jen tak", ale především z důvodu, že mi voní opravdu nádherně! 
Bohužel mám docela problém, že vůbec nevím, který z nich bych chtěla nejvíc. Pamatuji si, že mě opravdu hodně moc zaujala Chance od Chanel, takže po té bych nejspíš sáhla nejraději, ale všechny od této značky jsou něco neskutečně božského! Celkově mě všechny parfémy od Chanel moc zaujaly. Ceny však nejsou zrovna nejpříznivější, takže budu ráda za alespoň jeden parfém, i když bych brala všechny a to hned!
Většina parfémů od CK mi také voní. V parfumerii se mi hodně zalíbila Eternity a Euphoria, které jsou na obrázku, ale pak také Beauty, Sheer Beauty a Reveal (pokud si dobře pamatuji).
Od Gucci mi přišly všechny vůně parfémů hodně zvláštní, ale do Premiere  jsem se naprosto zamilovala! A Flora voní také úžasně.
Chloé je podle mě aktuálně velmi kupovaná značka. Mám pocit, že nejznámější Chloé Chloé má skoro každý. Upřímně se moc nedivím, protože vůně je opravdu příjemná a sladká, což mám ráda. Opět mi voní i nějaké další, ale samozřejmě jsem sem nemohla dát všechny.
Od VS mi všechny parfémy přijdou skvělé a od Dior jsem se zamilovala do Miss Dior 2012
Ten poslední, Loverdose od Dieselu, mi jednou v Douglasu ukázal přítel. Bavili jsme se o tom, který parfém by mi vybral, kdyby chtěl nějaký vybrat sám a nevěděl, které konkrétní si přeji. Tento parfém ho zaujal především podle jeho krásného tvaru. Já se sice musím přiznat, že nemám moc ráda parfémy, které mají špatně stojací flakony nebo je mají případně ležící, protože se mi to celkově nelíbí, ale tento je na druhou stranu vážně krásný a roztomilý. A přece jen, flakon není rozhodující! Vůně je to, co je pro mě nejdůležitější - nečekaně. A tento voní vážně nádherně, takže jsem si ho musela připsat na seznam přání.

18 KOMENTÁŘŮ

  1. Bohužel nevím, jak tyhle voní, kromě "pětky" od Chanelu jsem k žádným nečichala :)
    Ale vzhledově se mi nejvíce líbí VS, Miss Dior, Chloe Chloe a Diesel :)
    Já bych chtěla vyzkoušet další vůně od Avril Lavigne, protože jsem měla zatím jenom Black Star. A pak ještě od Katy Perry :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je zkus, třeba se ti také zalíbí. :)
      Já jsem i po vzhledové stránce nejvíc upnutá na Chanel. Líbí se mi, jak jsou jednoduchý, ale přesto působí tak luxusně a božsky. :)
      Hehe, Black Star jsem také měla! :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  2. Můj vysněný je paco rabanne lady million. Měla jem doma vzoreček a byl úžasnej.. :)

    http://wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten vůbec neznám! Ani název a ani po vzhledové stránce jsem ho nikdy neviděla. Ale ten vzhled je naprosto úžasný! Jestli voní alespoň tak dobře jak vypadá, tak to bude pecka! :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  3. Škoda, že k nim nejde přivonět. Já bych chtěla parfém s vůní zeleného čaje, jeden takový mají u yves rocher. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluji vůni zeleného čaje a cokoli se zeleným čajem! Možná se po nějakém takovém parfému také podívám! :)

      Vymazat
  4. Spoustu nevím jak voní, ale krásný článek!
    http://anyworld0036.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak někdy udělej také nálet do parfumerie jako já a očichej všechno co tě zaujme a tak. :D
      Děkuji ♥

      Vymazat
  5. ÓÓÓ máme takmer rovnaký wishlist ♥ si môj človek! :D Krásny výber ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Bombshell a chloé sú tiež moje vysnívané ♥♥
    LifeAsIva
    ♥GIVEAWAY♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juu! Tak snad se ti to někdy vyplní a budeš je mít! :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  7. Chloé je moje láska, nejradši mám tuhle "obyčejnou", ale mám spoustu ostatních variant (See by Chloé...), každou mám na určitou příležitost:) A od Dieselu jsem měla Loverdose, ale Tattoo a bylo super na zimu, teď už je moc taková těžká, ale zanechala ve mně spoustu vzpomínek:)

    OdpovědětVymazat
  8. Spoustu z nich plánuji v nejbližší době očichat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá do kolika vůní se zamiluješ. Abys nedopadla jako já, která tu brečí, že chce 10 parfémů najednou. :D
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  9. Hezký wishlist :)
    Včera mi Miss Dior Le parfum přišla poštou, je úžasná :) Coco mademoiselle od Chanelu mám v merku taky :) Na Chanel No.5 si zatím netroufnu :)
    Doporučuju od Chloe vyzkoušet Chloe Love Intense, není tak profláklá jak Chloe Chloe.

    blog-will-o-the-wisp.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Jee závist! :)
      Od Chloé mám v plánu všechny pořádně očichat a uvidíme jestli se mi nějaká hodně zalíbí. :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe