CO BYCH MOHLA NAKUPOVAT DO NEKONEČNA?

pátek, června 12, 2015

Je několik věcí, kterých nemám nikdy dost. Vždy, když jdu do obchodu a vidím je tam, mám nutkání si je koupit, i když jich mám doma tolik, že se mi buď už nikam nevejdou, nebo je nestíhám používat. Které to jsou? Po čem tak ujíždím?


Zdroj: We♥It

Vůbec nevím čím začít, protože je toho opravdu poměrně hodně. Rozhodně jsou to typické svíčky. U těch jsem si jistá, že nejsem sama, protože kdo by nerad nakupoval svíčky do zásoby, ne? Já bych je měla klidně na každém volném místě v pokoji, už kvůli tomu, že slouží jako skvělá dekorace! Z dekoračních věcí musím zmínit i polštářky a případně deky. To je opět velká závislost. Dek mám hodně a nevím, kterou se přikrývat dříve a polštářky? Těch kupodivu tolik nemám, ale mám v plánu zaplnit celou postel a klidně na nich i spát, ale potřebuji jich zkrátka ještě spoustu. Mám jich pár vyhlídnutých v Asku, kde mají velký výběr a hlavně tam mají i ty chlupaté. Pak chci stále nové květiny, ale v případě, že jde o živé, je to logické. 
Z kosmetických věcí by to byly určitě rtěnky! Ty mám hrozně ráda a opět bych je kupovala klidně při každé návštěvě drogerie. Vtipné na tom je, že je až tolik nenosím, tím pádem je kupuji v podstatě zbytečně. Po voňavých sprchových gelech, solích a pěnách do koupele také vždy pokukuji, ale většinou odolávám, protože doma mám sprchových gelů tolik, že je nemám ani kam dávat a pěny do koupele mi nedělají dobře na můj ekzém, takže tam bohužel odolávat musím za každou cenu.
Další mojí velkou závislostí jsou jakékoli roztomilé drobnosti ať už z papírnictví, drogerie nebo jiného druhu obchodu. Zbožňuji roztomilé propisky, sešity, bločky, balzámky na rty, dekorační blbůstky, krabičky, rámečky na obrázky... Vyjmenovala bych toho ještě hrozně moc, ale tuším, že si dokážete představit, jaké věci mám přibližně na mysli. 
Přecházíme na oblečení. Patřím k těm, které milují nakupování. Proto je asi zbytečné zmiňovat, že bych chtěla celkově stále nové a nové oblečení, ale teď chci mluvit pouze o těch nejhlavnějších kouscích, kterými jsou rozhodně trička - klasika. Triček není nikdy dost! A poté ponožky. Ani nevíte, jak moc ráda ponožky nakupuji či dostávám. Ponožky k Vánocům? Obrovská radost. Stačí jen, aby byly nějakým způsobem zajímavé, čímž myslím, že obyčejné černé mě až tolik nevytrhnou, ale za to nějaké krásné v pastelových barvách, s proužky, kytičkami nebo zvířátky mi udělají radost velikou! Za zmínění stojí i svetry, které miluji a opět bych jich mohla mít tunu.
A přecházíme na poslední věci, kterými jsou čaje a hrnečky! Oblíbených hrnečků mám asi 10, ale rozhodně mi to nestačí. Nebo spíš takhle: stačilo by mi to, kdybych v obchodech ty krásné hrnečky nevídala, protože koho by to pak nelákalo, že. A čaje? S těmi jsem na tom snad nejhůř. Vypiju klidně litr denně a pila bych je pořád. Dost bych neměla, ani kdybych měla všechny druhy, které existují. Dobře, to už možná přeháním.

Jsem si jistá, že jsem na něco zapomněla, ale doufám, že alespoň ty nejhlavnější věci tu jsou. Mějte se krásně!

Jaké jsou vaše nakupovací závislosti?

14 KOMENTÁŘŮ

  1. Do nekonečna bych mohla kupovat celkově oblečení. A nebo nějaké ty doplňky. Také barvičky, washi tapes... Je toho moc! Mimochodem, velmi hezký blog :)
    Ali.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže to máš docela podobné jako já. :) Washi pásek mám doma hromadu a miluju je! :D :)
      Děkuji moc! ♥

      Vymazat
  2. Tak to já ujíždím na sešitek a diářích. :D Mohla bych mít na každý týden jiný, protože v každém se mi jinak ten čas organizuje. No.. a sešitů mám doma už tak přes 10 a stále si kupuji další. :D Jenom s propiskami mám problém, protože těch je u nás nouze..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diář mi tedy stačí jeden, ale sešity také miluji a mohla bych jich mít tuny! :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  3. Presne tieto problémy s nakupovaním mám aj ja! :D Som rada, že je niekto taký istý ako ja :D Inak, krásny príspevok <3
    www.yvanesalife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych mohla kupovat pořád nové boty, kabelky, šperky a různé drobnosti, balzámy na rty, laky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Svíčky, rtěnky a čaje, to moc dobře znám, to bych moha také nakupovat pořád... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou prostě dokonalé věci no .. ♥
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  6. Překvapily mě ty ponožky :D Svíčky se mi sice moc líbí, ale když se teď podívám po pokoji nemám tu ani jednu. Takže asi jako jedna z mála holek na tom moc neujíždím. Za to se obklopuji nesmírným množstvím sešitů, bločků, diářů a vším podobným. Pro rtěnky jsem měla slabost vždycky nakupuji je strašně ráda.
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to možná trochu zvláštní, ale alespoň je to taková drobnost za pár korun, takže když mi chce někdo udělat radost, moc ho to nestojí. :D :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  7. Pěkný článek a na těch ponožkách, rtěnkách nebo hrnečcích se rozhondě shodneme! :)Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, že se shodneme na ponožkách! To se moc často nevidí. :D :)
      Děkuji! ♥

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe