NEJMILOVANĚJŠÍ ANTIPERSPIRANTY

úterý, června 02, 2015


Musím přiznat, že mám s pocením odjakživa velké problémy. Nejhorší to mám s dlaněmi, kde je to až tak vážné, že mi ten pot kape z rukou doslova po kapkách. A chodidla jsou na tom velmi podobně. Tohle jsou místa, která bohužel nemám jak řešit, ale dneska se budeme bavit o něčem, co se naštěstí alespoň trochu ovlivnit dá - podpaží. 
Musím zaklepat, že s podpažím to až tak kritické nemám, i když na rozdíl od lidí bez velkých problémů s pocením, to nespíš špatné bude. Dlouho jsem nemohla najít antiperspirant, který by mi pomáhal, a to jsem jich zkusila hromadu. Všechny možné značky, druhy, cenová rozpětí.. nic však nepomohlo. Sice je pravda, že jsem zkoušela pouze ty drogerkové, ale na druhou stranu jsou to častokrát produkty, které alespoň trochu zabírají.
Bourjois antiperspirant

Jednou jsem, tuším, na doporučení nějaké blogerky vyzkoušela fialový antiperspirant od Bourjois a musím říct, že jsem byla mile překvapená. Ano, sice je pravda, že i při použití těchto miláčků se potím, ale je to o hodně lepší. Upřímně mám pocit, že bych nenašla nic, co by zabíralo na 100%, takže jsem ráda alespoň za tohle. Druhů jsem vyzkoušela, jak můžete vidět na fotkách, více a všechny mi vyhovovaly stejně. V jejich účinnosti nevidím skoro žádný rozdíl, což je možná trochu překvapivé, ale na druhou stranu mě to těší, protože bych nebyla úplně nadšená, kdybych musela používat stále dokola ten samý se stejnou vůní. O chlup účinnější než všechny ostatní, je ten zelený Extreme Protection, který by měl být voděodolný a chránit proti pocení až 72 hodin, což je však nečekaně hloupost.
Můj nejoblíbenější je Invisible, který mám, myslím, už po třetí. Kupuji ho nejčastěji a nejraději, protože voní rozhodně ze všech nejlépe a už vím, co od něj čekat. Doposud nezmiňované antiperspiranty (All in one a Anti-white marks)  mi vyhovovaly také, ale zároveň nemám vyloženě potřebu si je koupit znova, i když mi na nich nevadila vůně ani cokoli dalšího. Jednoduše mě neoslovily tak jako ten fialový, který miluji především díky vůni nebo zelený, který preferuji díky lehce vyšší účinnosti. Avšak stejně je stále střídám a dokupuji si je taktéž střídavě. Mám v plánu zkusit i ostatní druhy, protože mě zajímá, jestli s nimi budu také takto spokojená. 

Ještě bych měla zmínit, že jsem vyzkoušela i kuličkovou verzi, která mě však tolik nenadchla. Účinnost je rozhodně nižší, protože s ním jsem se potila skoro jako bez něj, což rozhodně není to, co bych si představovala. Aktuálně ho používám na doma, kdy se tolik nepotím, abych ho dopotřebovala. Pokud si ho koupím znova, opět bude pouze na domácí účely, jelikož nechci zbytečně plýtvat ostatními.

Bourjois antiperspirant

Teď už přejdeme k rychlé recenzi, i když většinu informací jste si již mohli přečíst v textu nahoře.
Všechny antiperspiranty, které jsem vyzkoušela, mají opravdu hodně sladkou vůni, která se určitě nebude líbit všem. Já si ji však zamilovala i přesto, že nejsem velký fanoušek takových vůní. Na oblečení nezanechávají žádné skvrny, rychle schnou a hlavně je ze sebe cítím celý den! A jak jsem již zmiňovala, pro mě jsou to rozhodně nejúčinnější antiperspiranty, se kterými jsem se setkala. Byla to láska na první pohled, protože to jejich balení je také naprosto kouzelné! Vždy je mi hrozně líto dopoužívané balení vyhazovat, takže jsem si jeden čas všechny vyskládávala na poličku. Nebyla to až tak špatná dekorace, to mi věřte! A mimochodem, zakoupit se dají především v Douglasu a stojí kolem 71 Kč.

Bourjois antiperspirant

Co vy a tyto antiperspiranty? Už jste je vyzkoušely? Jak vám vyhovovaly? 


20 KOMENTÁŘŮ

  1. Tento jsem ještě nevyzkoušela :) já mám zatím nejradši adidasky :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ho zkus, třeba ti bude vyhovovat stejně jako mně! :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  2. Já jsem věrná stříbrné Rexoně Woman Invisible :-) A ještě Garnier s minerály je fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Rexony mi jeden docela vyhovoval, ale už ani nevím, který to byl. A od Garnieru jsem jich také pár vyzkoušela, ale tam nezabíralo vůbec nic. :) Takže jsem ráda, že jsem našla tyhle. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  3. Ve spreji už používám jen taková různá "vonítka" jako Fa nebo Adidas deodoranty, antiperspiranty s hliníkem mi nedělají dobře. Používám Rexonu Maximum Protection, která zabírá skvěle, a minerály od Balei, které jsou taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hlavně, že jsi s nimi spokojená! :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  4. Tak o tom slyším poprvé, to zkusím!! Jinak, člověk by neřekl, jaké trable může působit obyčejné pocení... doufám, že se ti to časem zlepší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně zkus! :)
      No, bohužel se to už nikdy nezlepší... Ale třeba najdu něco, co mi proti tomu bude alespoň trochu zabírat, protože tohle je vážně hrozný..
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  5. Nemám s nimi zkušenost, dávám přednost raději tuhým deodorantům a antiperspirantům než těm ve spreji :-) Ale jinak mám taky docela problém s pocením chodidel, je to peklo, když si člověk vezme tenisky v takovým vedru jako je třeba dneska :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně je hodně nepříjemné být v botách bosa. Já kvůli tomu vůbec nenosím boty, kde nemůžu mít ponožky, protože je to pro mě příšerný. :/ :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  6. V douglasu jsem se na ně koukala, ale zatím jsem je nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak někdy zkus, třeba ti budou vyhovovat! :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  7. Nikdy jsem nezkoušela, ale vypadají dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já se v létě vždy potím hodně v obličeji a to mě tak štve, protože na to žádný podobně skvělý antiperspirant není :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já naštěstí s obličejem extra problémy nemám, ale za to celý zbytek těla je něco hroznýho a také mi štve, že na to nic není. :/ :) A pravděpodobně ani nebude..
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  9. To jsem nevěděla že bourjois dělá i antiperspiranty určitě po nich někde kouknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně koukni, jsou úžasné. :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  10. Pořád po nich pokukuji, ale zatím jsem si ani jeden nekoupila. :/

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě zkus! Jsou vážně skvělé! :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe