TESTOVÁNÍ EMULZE VE SPREJI BELCURA

pondělí, června 15, 2015


Dnes tu pro vás mám další recenzi na produkt, který jsem získala díky portálu blogerky.cz. Tentokrát se jedná o Belcura emulzi ve spreji s částicemi mikrostříbra. Chtěla jsem ji vyzkoušet především kvůli mé sušší a citlivější pokožky, která mě poslední dobou trápila. Velmi mě zaujalo, co produkt slibuje, proto jsem neváhala a zapojila se do výzvy!



Belcura má antibakteriální a protizánětlivé účinky a měla by pokožku hydratovat, vyživovat a chránit před vlivy vnějšího prostředí. Její používání pokožku zklidňuje, regeneruje a také zmírňuje kožní problémy. Je vhodná především pro suchou, citlivou a podrážděnou pokožku či pokožku s atopickým ekzémem dospělých a dětí od 6 měsíců. Neobsahuje parfemace, barviva, alkohol, konzervanty, ani lanolín. Má se používat 1-2x denně. Před použitím se musí protřepat a poté nastříkat ze vzdálenosti 10-15 cm na kůži. Vytvoří se pěna, která se příjemně roztírá a za chvíli vsákne. Zanechá po sobě pouze lehký třpyt a hebkou pokožku, která není mastná ani lepkavá.



Já ji používala každý den a musím říct, že výsledky jsou opravdu znát. Moji podrážděnou pokožku po epilaci to zklidnilo a současně příjemně zchladilo. Zároveň již není suchá jako bývala, ale krásně hydratovaná a na pohled zdravější. Jediné, co mi na této emulzi vadí, je rozhodně vůně. Ta je mi tak nepříjemná, že mi to celé používání kazilo a nedokázala jsem ji vydržet, takže jsem ty místa musela vždy převonět nějakým tělovým sprejem, abych to ze sebe tolik necítila. 



Tento produkt můžete zakoupit v každé lékárně a cenově se pohybuje od 300 do 400 Kč, což může být pro někoho trochu vyšší cena, ale za ty účinky to podle mě stojí. Osobně tuto emulzi mohu rozhodně doporučit. Zápach je sice odporný, ale hlavní je to, co dokáže.



Už jste o této emulzi slyšely? Zaujala vás?


8 KOMENTÁŘŮ

  1. Tak to mě hodně zaujalo, přítel od mala válčí s dost nepříjemným a hrozným atopickým exémem po celém těle. A zvlᚍ teď v létě, když se víc potí trpí jako blázen. Na nepříjemné vůně je zvyklý, protože většina těch krémů a olejíčků (které nakonec nepomáhají) smrdí. Tak možná mu ho koupím na ozkoušení, snad by mu mohl alespoň trochu pomoci a zmírnit to utrpení pálící, svědící, rozdrbané pokožky, kvůli které se nemůže ani vyspat, natož aby si mohl třeba vzít bílé tričko, či světlé kraťasy :( Díky za recenzi!
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mu to zkus pořídit a uvidíš. :) Budu držet palce, aby to případně pomohlo! :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  2. Ja som skúšala Belobazu z tejto značky a tiež mi nevoňala, pokožku síce pekne hydratovala, ale tá vôňa, nič moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o tom jsem ještě neslyšela. :) Sice jsou nejdůležitější účinky, ale vůbec by neuškodilo, kdyby k tomu ty produkty hezky voněly. Ta nepříjemná vůně dokáže používání dost znepříjemnit podle mě. :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  3. Takový hezký obal, ta by se mi doma líbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se mi ten obal moc líbí! :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  4. Krásná recenze.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe