WISHLIST DEKORATIVNÍ KOSMETIKY

středa, června 17, 2015



Dnes jsem si pro vás připravila můj wishlist dekorativní kosmetiky. Musím přiznat, že to rozhodně není vše, co si z této oblasti přeji, ale produkty, které jsem do dnešního článku vybrala, jsou určitě na prvních příčkách. Hlavně jsem nechtěla zmiňovat moc obyčejných produktů z drogerie, ale vybrat spíš ty "speciálnější" kousky. 


1. theBALM BAHAMA MAMA

Prvním produktem je tento známý bronzer od theBalm, který mě láká už hrozně dlouho. Především se mi na něm líbí to, že je matný a nemá oranžový podtón jako většina bronzerů, což je přesně to, co u bronzeru vyžaduji. 


2. MAYBELLINE BABY SKIN

Baby skin mě lákal hned od samého začátku, kdy se o něm začínalo mluvit. Avšak jsem se nějak nebyla schopná dostat k jeho objednání. Ale teď, když se dostal do drogerií, už bude konečně můj! 


3. SLEEK I DIVINE - AU NATUREL 

Paletky od Sleeku se mi odjakživa líbily, ale stále jsem se nerozhoupala k tomu, abych si nějakou pořídila. Tato konkrétní je na mém wishlistu už sakra dlouho! Jsem zamilovaná do těch krásných barviček stínů, které jsou přesně takové, které používám nejraději. Nejsem na barevné líčení, takže paletka v takových odstínech je pro mě ideální. 


4. EOS COCONUT MILK 

Doposud jsem žádný EOS nevyzkoušela. Hrozně jsem nějaký chtěla v době, kdy kolem toho bylo nejvíce rozruchu a kdy byly úplně všude. Nakonec jsem si však nechala zajít chuť. Až teď nastal čas a konečně jsem odhodlaná nějaký objednat. Nejvíce toužím po tom s příchutí kokosového mléka.


5. MAC LIPSTICK

Moje velké přání je, pořídit si alespoň jednu rtěnku od MACu. Od této značky si však přeji více věcí, ale rtěnka aktuálně rozhodně vítězí. Zatím však nejsem rozhodnutá, jakou konkrétní bych chtěla, protože se mi jich líbí až moc. Bude hodně těžké vybrat pouze jednu. 


6. SLEEK FACE FORM

Hodně známá paletka, která mi přijde skvělá zejména kvůli její multifunkčnosti. Obsahuje konturovací pudr, rozjasňovač a tvářenku a podle recenzí by mělo být všechno krásně pigmentované a s dostatečnou výdrží. Zkrátka ji určitě musím mít! 


7. BENEFIT THEY'RE REAL! PUSH-UP EYELINER

Tyto linky mě opravdu zaujaly a moc mě zajímá, jaké jsou. Jsou takové jiné než klasické linky a to mě na nich láká. Rozhodně si je však nepořídím v blízké době, ale na mém wishlistu zůstanou a jednou budou určité moje.


8. CATRICE EYEBROW FILLER GEL 

Obočí si vyplňuji a upravuji hnědým stínem a tužkou na obočí od Essence. Do teď jsem s tím byla naprosto spokojená, ale teď jsem si řekla, že je načase vyzkoušet i nějaký gel. Přemýšlela jsem o gelu na obočí od Alverde, ale ten od Catrice je prý lepší, takže ho zkusím a uvidíme!


9. theBALM MARY - LOU MANIZER

Druhým produktem, který si přeji od theBalm, je tento rozjasňovač, který se dá použít i jako oční stíny. Opět je to jeden z nejznámějších výrobků této značky. Musím přiznat, že jsem se vůbec nemohla rozhodnout nad tím, zda chci více Mary-Lou nebo Cyndy-Lou a jak jsem si všimla, nejsem jediná. Nakonec jsem se rozhodla pro tento a doufám, že s ním budu spokojená. 


10. theBALM SEXY MAMA

Posledním produktem, který od theBalm chci, je neviditelný matující pudr Sexy Mama. Četla jsem na něj opravdu velkou hromadu recenzí a nejedna blogerka se do něj zamilovala. Podle toho, co prý dokáže jsem usoudila, že mi bude určitě vyhovovat.


11. URBAN DECAY NAKED 2 BASICS

Zvažovala jsem, zda se do tak drahé paletky vyplatí investovat, když je poslední dobou spousta paletek s podobnými nude odstíny. Dospěla jsem k názoru, že ano, protože přece jen ta kvalita bude pravděpodobně jiná než u nějakých paletek za 200 Kč a hlavně obsahuje stíny přesně pro mě. K tomu všemu se dá nosit všude s sebou díky své velikosti, takže ideál!


12. BENEFIT HOOLA BRONZER

Na mém wishlistu již druhý bronzer. Moc ráda bych ho vyzkoušela, ale jsem si jistá, že stejně jako u linek od Benefitu, si ho pořídím až za delší dobu. To však vůbec nevadí, protože si brzy koupím ten od theBalm a to mi bude určitě stačit.


Co obsahuje váš wishlist dekorativní kosmetiky?

15 KOMENTÁŘŮ

  1. Máme podobný wishlist :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Cyndy-Lou mám a je super, krásně rozjasňuje :) Sexy Mama neviditelný pudr mám také docela ráda, ale na mastnější pleť se po několika hodinách začne opět lesknout. Jinak super WISHLIST ten bronzer od Benefitu by za to stál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já uvažuju, že si pořídím první jeden a pak druhý, protože mi přijdou prostě úžasné! Ale zase na druhou stranu mám strach, že je nevyužiju... uvidím no. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  3. EOS mám na mušce už dlouhou dobu a teď je mají i na mém oblíbeném e-shopu takže si nějaký v nejbližší době pořídím:) A to trio od Sleek taky:3 Ta jeho multifunkčnost je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten browgel od Catrice neodporúčam. Má zbytočne dlhý aplikátor a väčšinu produktu si nanesieš mimo obočia ako naňho :D Radšej by som vyskúšala od Loreal, ktorý má ten aplikátor menší ako tie browgely od Benefitu :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to mě překvapilo! Slyšela jsem hromadu chvály, ale po tvé radě to ještě zvážím a uvidím, pro který gel se rozhodnu. :)
      Děkuji za komentář i radu. ♥

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. ad paletkou som už tiež dlho premýšľala, pozreala som si aj videá na youtube ako si to nanášať a tak :D ale vždy neviem či do toho ísť, či by to vyzeralo prirodzene, no možno je to ako píšeš, aj tou kvalitou, či by si to dobre roztieralo, nezanechávalo nejaké mapy alebo tak. Páči sa mi tvoj jednoduchý a prehľadný dizajn :) Stávam sa pravidelnou čitateľkou a dávam like aj na FB stránku :) Naozaj veľmi pekný blog.
    - Mirka
    A pair of friends ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za zkoušku nic nedáš, takže být tebou to risknu a uvidíš. :)
      Děkuji moc! ♥

      Vymazat
  7. Musím jenom souhlasit, všechno z tvého wishlistu nutně potřebuju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juj, tak to budu držet palce, aby se ti co nejdřív všechno vyplnilo. :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  8. No super wishlist :) skoro stejný jako ten můj :) Po Sleeku a theBalm toužím.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  9. tie tiene na obrázku!!! PRESNE také hľadám!! :) :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe