CELLUBLUE

neděle, července 19, 2015


Osobně celulitidou moc netrpím, ale víte co, pořád by bylo lepší nemít vůbec žádnou, takže při možnosti vyzkoušení této malé baňky jsem neváhala. Navíc jsem byla hodně zvědavá, zda-li bude mít nějaké účinky.

Cellublue vám přijde v malém pytlíčku. Jedná se o malou gumovou masážní pomůcku, která pochází z Francie. Na začátku jsem vůbec netušila, jak se s ní pracuje, takže jsem mrkla na google, protože jiná možnost mi ani nezbyla, jelikož k baňce není přiložený žádný návod.

Jak se s Cellublue tedy pracuje?
Místo, které chcete masírovat, namažete nějakým olejíčkem (či krémem nebo máslem). Poté Cellublue zmáčknete, přicucnete k pokožce a jezdíte. Celý proces trvá takových 5 minut. Za tu dobu vystřídáte všechny směry. První začnete jezdit nahoru a dolů (3 min), poté doprava a doleva (1 min) a pak kroužíte (1 min). Pro větší efektivitu můžete ukončit masáž silným přitisknutím baňky k pokožce a poté ji od kůže odtahovat. Na internetu najdete různá instruktážní videa, takže vám doporučuji se na ně podívat. Masáž by se měla provádět denně a výsledky by měly být znát po 3-4 týdnech. Po masáži se doporučuje vypít do následující hodiny půl litru čisté vody, což pomůže odstranit z organismu toxiny a vytlačený tuk.

Masáž je poměrně příjemná, i když mě to ke konci lehce bolelo a místo jsem měla červené. Baňku jsem používala na zadek a stehna a výsledky jsou opravdu znát. Za přibližně dva týdny byla pokožka o něco hladší a ďolíčky ubyly. Někde jsem však četla, že díky této masáži může docházet k popraskání žilek, čehož u mě zatím naštěstí nedošlo, ale upřímně řečeno to nechci riskovat. Doporučuji spíše peeling, masážní rukavici a sportování. A když už Cellublue, tak bych to s tím nepřeháněla, protože přece jen je lepší mít nějakou tu celulitidu, která je úplně normální a trpí jí skoro každá ženská než ošklivé, popraskané žilky, no ne?






Špatný vynález to rozhodně není, ale neohromilo mě to natolik, abych vám to vyloženě doporučila. Pokud jste však zoufalé a celulitida vás trápí, zkuste to. Třeba budete příjemně překvapené a spokojené. Objednat a zjistit si o tom podrobnější informace můžete na jejich webu (ZDE).


Už jste o Cellublue slyšely? Zkoušely jste? Jaký na to máte názor?

14 KOMENTÁŘŮ

  1. Jéé to vůbec neznám :) Nicméně jak píšeš, také mě to nijak extra neohromilo :)

    Tvá B.

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem o ní slyšela, ale právě mě odradilo to s těma žilkama :/
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  3. toto so už videla a dosť sa riešilo to, že je to nezdravé, že to môže poškodiť niečo v ústach ... :/
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem o tom slyšela, ale moc mě to neláká, protože jsem hrozně líná dělat něco pravidelně. Jsem ráda, že upřímně říkáš, že nevíš, jestli doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je zajímavé, ale docela bych věřila tomu, že pak můžou člověku časem popraskat žilky, přeci jen je to nepřirozené.

    OdpovědětVymazat
  6. zní to zajímavě ale dost si protiřečíš...

    OdpovědětVymazat
  7. Už jsem o ní slyšela, ale teprve teď čtu nějakou recenzi. Celkem mě odradilo to s těmi žilkami..

    The 15 Weird Questions

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, tak o tomhle jsem ještě neslyšela. Bohužel mě to moc nezaujalo, dokonce ty žilky mě i odradily :(( Ale aspoň jsem o něco chytřejší!! :)

    NÁŠ BLOG!!!-style in the words

    OdpovědětVymazat
  9. tiež mi práve prišiel tak som zvedavá :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe