OBLÍBENCI Z DEKORATIVNÍ KOSMETIKY

pátek, července 31, 2015


V dnešním článku bych vám ráda ukázala produkty z dekorativní kosmetiky, které mám aktuálně nejraději. Většinu z nich používám každý den a jsem s nimi naprosto spokojená. Produktů tu mám celkem osm, ale je i pár dalších, které používám ráda, avšak byla bych schopná se bez nich i obejít. Za to bez produktů co vám ukážu, už si neumím představit líčení. 


V mém výběru jsou rovnou dvě řasenky. Musím přiznat, že většinou kombinuji až 4 různé řasenky, abych dosáhla požadovaného efektu řas, ale teď v létě se líčím minimálně, takže i vrstvení řasenek jsem omezila. Buď používám pouze tyto dvě a nebo dokonce jen jednu z nich. Odjakživa byla mojí nejoblíbenější řasenkou Rocket Volum' Express od Maybelline, kterou už mám snad po čtvrté, ale od doby, co jsem poznala řasenku Boom Eyes od Douglasu, klesla na druhé místo. Nikdy bych nevěřila, že najdu nějakou lepší!


Pak tu máme můj milovaný pudr, který opět nevlastním poprvé. Stay Matte od Rimmelu je hodně vychvalovaný a i já jsem si ho velmi oblíbila. Střídám ho se Sexy Mamou od theBalm, který však používám jen na výjimečnější situace, protože si ho šetřím. Bronzer Bahama Mama a rozjasňovač Mary-Lou byly láska na první pohled. Koupila jsem si je před více než měsícem a musím říct, že toho ani náhodou nelituji! Aktuálně je to snad moje nejdražší kosmetika. Nikdy se mi do kosmetiky moc investovat nechtělo, protože mi to přišlo zbytečné, ale jakmile jsem poznala tuto značku, přiznávám, že se to rozhodně vyplatí. Samozřejmě se dá najít i nějaký skvělý a hlavně levnější produkt v drogerii, ale i přesto mám pocit, že přinejmenším těmto produktům se nic nevyrovná. Já si je zamilovala a už je snad nikdy nedám z ruky. 


Korektor Affinitone od Maybelline patří rozhodně mezi mé nejoblíbenější. Avšak mám moc ráda i Camouflage Cream od Catrice, který mi bohužel nedávno došel, takže tu dnes s námi být nemůže. A zrovna včera jsem si pořídila v akci 1+1 na celý sortiment Maybelline korektor Fit Me!, tak uvidíme. Třeba budu mít nového oblíbence! 
Carmex je nejlepší balzám, co znám. Ze všech balzámů, které vlastním, mi jako jediný opravdu pomáhá. Bohužel to však není vyloženě můj miláček, protože nenávidím jeho příchuť. Vždy se snažím, aby se mi nedostal do úst, ale většinou se tomu zkrátka předejít nedá, takže si ho dávám hlavně na noc. Jinak je to vážně úžasný balzám, který rozhodně doporučuji! 
Posledním produktem je rtěnka od Douglasu, kterou jsem si v poslední době oblíbila nejvíce. Je to taková tmavší a lepší barva mých rtů, takže pro mě je ideální. Sice jí častokrát na rty pouze "naťupkám", aby nebyla až tolik výrazná, protože ve výrazných rtech se ještě moc necítím, ale i přesto jí zbožňuju. ALE mám podezření, že ji z místa sesadí moje nová rtěnka, kterou jsem pořídila spolu s korektorem Fit Me! v akci, o které jsem se již zmiňovala. Párkrát už jsem ji v drogerii okukovala, ale vždy jsem si řekla, že ji nepotřebuji. Už se však dočkala a skončila v košíku a já z ní mám takovou radoost! Je to odstín 740 Coffee Craze, což je přesně takový odstín, který mi chyběl. 



Jaké máte aktuální oblíbence z dekorativní kosmetiky vy?

17 KOMENTÁŘŮ

  1. Krásný článek, ten pudr a řasenka jsou i mými oblíbenci! :)
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta řasenka od Douglase je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zcela sdílím nadšení pro The Balm. Do této značky se vyplatí investovat. Možná už bych si od nich nekoupila další štětec, ale Mary-Lou je pecka a nevím, jak jsem bez ní dřív mohla žít. Naproti tomu korektor Fit me mě zklamal. Málo kryl a časem zoxidoval a změnil barvu.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě se shodneme na pudru od Rimmelu. Mám ho doma už přes rok a je skvělý.

    Beauty world

    OdpovědětVymazat
  5. Rtěnka od Douglasu vypadá skvěle:) Řasenku Rocket Volum' Express od Maybelline jsem měla taky ale z vlastní blbosti jsem si ji vzala v hnědé barvě takže jsem ji moc nepoužívala...

    OdpovědětVymazat
  6. Stay matte pudr mám také velice ráda:) Jiný si nekupuji

    OdpovědětVymazat
  7. super fotky! máš tak dokonalý blog! :O <3 na rozjasnovač od the balm se chystám už dlouho
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Ta modrá řasenka od Maybelline je super. Byla jsem s ní strašně spokojená!


    Můj červenec

    OdpovědětVymazat
  9. Púder je takisto môj obľúbenec :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tú riasenku mám doma a veľmi ju milujem :) Púder tiež. A čo sa týka tej modrej riasenky, určite ju chcem vyskúšať

    Budem veľmi rada, ak si pozrieš môj Blog by Katy :-* alebo sa pridáš do mojej prvej GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  11. přiznám se osobně korektor nepoužívám :D ale chápu že dělám špatně. Co se řasenek týče mám jen jednu a tu používám protože málo kdy mi řasenka sedne. Osobně raději momentálně používám BB cream který plet tolik nezatěžuje a nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  12. Stay Matte jsem měla a byla jsem celkem spokojená, akorát rychle ubýval. Jinak od The Balm chci vážně něco zkusit, slyšela jsem na tu značku tolik pozitiv a je mi velmi sympatická, jen je pro mě trochu finančně náročnější. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Rocket od Maybellinu chci už dlooouho vyzkoušet, ale vzhledem k tomu, že se moc nelíčím, si musím počkat až vypotřebuju svou řasenku od Rimmelu :D jinak mým asi nejoblíbenějším kosmetickým produktem je bílá kajalová tužka na oči od Essence, protože ta se dá využít na tolik způsobů :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  14. Máš hrozne pekný blog, tak isto aj články. No tento sa ti veľmi podaril! ♥ Pravdu povediac si ma týmto článkom inšpirovala.
    http://theworldbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. Rúž z Douglasu vyzerá veľmi dobre, taká príjemná farba. Kedysi som používala výhradne lesky na pery, no v posledných rokoch siaham hlavne po rúžoch, cítim sa s nimi ženskejšie a to je rozhodne fajn pocit :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe