RADOSTI A ZMĚNY V MÉM ŽIVOTĚ

pátek, července 03, 2015


Dnes tu mám článek vyloženě z mého života. Řekla jsem si, že takové velké věci, které se teď u mě dějí, není vůbec špatný nápad sdílet, protože přece jen to mám být blog částečně o mém životě. Navíc jedna z těch změn bude mít pravděpodobně vliv i na blog. Určitě mi dejte do komentářů vědět, zda-li tyto typy článků čtete rády a chtěly by jste je zde vidět i nadále.

První velká změna je ta, že se budu stěhovat. Nestěhuji se zatím do vlastního, ale s rodinou. Budu bydlet s mamkou, sestrou, ale i svým přítelem. Konečně si budu moci zařídit pokoj více podle sebe, takže pro mě bude mnohem snazší fotit fotky do článků. Do teď jsem totiž nechtěla, aby byla i malá část z pokoje vidět, proto fotky za moc nestály. Někdy to opravdu nebylo lehké. Nebyla jsem schopná vyfotit produkt ani na poličce nebo stole, ale teď budu mít i nějaký nový nábytek, takže by měly fotky vypadat tak, jak chci. Už se taak těším! Mimochodem, pokoj budu mít samozřejmě já s přítelem  dohromady a sestra bude mít svůj vlastní.

Druhou změnou je změna školy. Nebudu tu dopodrobna rozebírat důvody, protože to už je přece jen moc osobní. O této změně jsem přemýšlela asi přes rok a nakonec jsem si řekla, že je to správné rozhodnutí. V několika ohledech se budu mít líp a hlavně budu studovat to, co mě bude bavit. Hrozně jsem se bála jít sama do cizího prostředí, protože jsem neskutečný stydlín a dělá mi problém konverzovat s cizími lidmi, ale víte co? Bylo to úplně zbytečné! Hned první den, kdy jsem některé své budoucí spolužáky viděla, všechno probíhalo úplně jinak, než jsem očekávala. Již mám nějaké kamarády a upřímně řečeno jsem do školy už teď natěšená. A to je teprve začátek prázdnin!

Pokud vše bude vycházet tak, jak má, vidím to na moc krásnou budoucnost. Mám hroznou radost, že poznám nové lidi, kamarády a z bydlení s přítelem jsem také nadšená! Obojí jsem moc chtěla, takže to bude skvělý.

Beru to jako takový ... nový začátek? Zkrátka jsem svůj život chtěla nějakým způsobem změnit a tohle je přesně to, co potřebuji. I když bych se raději odstěhovala do jiného města, než zůstávat pořád tady, ale to bohužel možné není. Tohle by však mělo bohatě stačit k tomu, abych začala "od znova". Všimla jsem si, že už teď jsem mnohem šťastnější, protože se mám na co těšit a z čeho se radovat. A až to všechno začne? To bude teprve krása!

A ještě se tu s vámi podělím o další radost, která se tedy často opakuje, ale já to naprosto miluji! Je hrozně krásné, když mi přítel jen tak přinese růži, čokoládu nebo jen nějaké jídlo, na které mám zrovna chuť. Je to pro mě krásné gesto lásky. Cítím se být opravdu milována a to je k nezaplacení.


A vy si užívejte léta a odpočinku! Mám vás ráda. 

Co udělalo v poslední době radost vám?

11 KOMENTÁŘŮ

  1. Z tvého článku mám pocit, že ve staré škole jsi to neměla lehké, ale možná jsme to jen špatně pochopila z článku. Ať už tak nebo tak, doufám, že se ti povede dobře v tvé nové škole i v novém domově! :) A tyhle články určitě piš častěji, minimálně jednu stálou čtenářku máš :)
    hDobroty od A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pochopila jsi to dobře. :) Jinak hrozně moc děkuji, udělala jsi mi svým komentářem velkou radost!

      Vymazat
    2. Já se taky hlásím jako stálá čtenářka těchto článků. :-) Dneska jsem se trošku v tvém článku našla, měla jsem podobnou zkušenost, kdy jsem se z jistých důvodů rozhodla po dvou letech opustit školu a město kde jsem dřív bydlela, a hned prvních pár měsíců jsem byla šťastná, že jsem to udělala.. našla jsem si muže svých snů, které ho jsem si vzala a jsem opravdu šťastná a jsem ráda, že jsem se k takovému kroku rozhoupala. Držím palečky, ať nový začátek je tvým šťastným začátkem a vše je už lepší. Změna je prostě změna, a většinou je vždy k lepšímu :-)

      Vymazat
  2. Milovat a být milována je k nezaplacení

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsem moc ráda, že se máš dobře a přeju ti, ať ti všechno vyjde podle představ :-) Já jsem taky ráda, že dá se říct, že bydlím s přítelem, akorát zase u jeho rodičů. No ale hrozně se těším až budeme mít něco vlastního, to bude úplně jiný :-) Každopádně než já dostuduju, tak si ještě pár let budeme muset počkat :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj :) Mě udělalo radost to, že jsem našla tuto skupinu a mohla vá spozvat n asvůj blog. Třeba se v něm někomu něco zalíbí a zajde častěji :) Patricie

    OdpovědětVymazat
  5. Blog poezie - šálek kávy u Divíška :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já tyhle články mám moc ráda! :) Růže je nádherná<3 :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k tomu bytu! :) bydlet s přítelem budu taky od října =) tak už se ted děsím =D přece jen on je trošku klíště =D
    http://allys-cook.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. gratuluji zejména k tomu, že jsi šťastná! cítím se nějak podobně a chystám stejně jako ty velké změny!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe