RŮŽOVÍ MILÁČCI

čtvrtek, července 16, 2015

Růžová je jedna z mých nejoblíbenějších barev. Když vidím nějaký produkt v této barvě, hned upoutá moji pozornost. Samozřejmě mi nevyhovuje úplně každý produkt v růžovém obalu, ale většinou mám štěstí. Dnes vám pár svých oblíbených růžových produktů ukážu. Jsou to ty, které jsem si oblíbila úplně nejvíce.


Mými dlouhodobými oblíbenci jsou dva produkty od Victoria's Secret. Oba jsem dostala k Vánocům od přítele a hned jsem si je zamilovala, protože jsou jednoduše dokonalé. Jejich vůně je něco naprosto božského a obojí bych mohla používat neustále. Teď na léto jsou obzvlášť skvělé. Tělový sprej Mango Temptation a tělové mléko Strawberries&Champagne vám mohu rozhodně jenom doporučit!

Intimní hygiena je hodně důležitá. Já si v poslední době oblíbila tento intimní gel Chilly Intima Delicate, který mi opět úžasně voní. Splňuje to, co má, což je hlavní. Kromě tohoto gelu vlastním i ubrousky, které jsou taktéž skvělé.

Sprchový gel Strawberries&Cream od I love... mám také moc ráda. Miluji jeho vysokou pěnivost a slaďoučkou vůni, kterou ze sebe cítím i dlouhou dobu po umytí. V Douglasu vždy po těchto sprchových gelech pokukuju a již mám vyhlídnuté další druhy vůní, které si to tomto pořídím.

Odjakživa jsem se nerada česala, takže jsem na to častokrát i několik dní za sebou kašlala, ale od doby, co mám Tangle Teezer, se češu denně. Sice to pro mě není až takový zázrak, ale velmi jsem si ho oblíbila.

Peeling Růže od Saloos je dokonalý. Sice jsem na peelingy nikdy moc nebyla a tím pádem jsem jejich používání dost flákala, ale tenhle používám často a ráda. Již na něj vyšla recenze, takže pokud jste ji ještě nečetly, běžte! (ZDE)

Laky na nehty od Essence moc ráda nemám, ale tento gel lak v odstínu 09 #lucky jsem si oblíbila a mám ho na nehtech hodně často. Vydrží poměrně dlouho a jeho barvička je nádherná. 

Posledním produktem je máslíčko na rty od Astoru z matné řady,  které je v odstínu 023-Vivid Divine. Je to úplně první máslo na rty, které vlastním, ale musím říct, že rozhodně není poslední. Ještě nejmíň jedno si od Astoru určitě koupím.








Máte nějakého růžového oblíbence?

6 KOMENTÁŘŮ

  1. Wau, to je záplava růžové.. :-) to máslo je úžasný.. :-) s i láček má super barvu


    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/vybarvi-se-3-tyrkysova.html

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou skvělé věci! :3 Mám úplně stejný Tangle teezer! :) A ta rtěnka od Astoru musí být super! ♥
    http://janetsonrisa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná záplava růžovou :)
    TT je moc fajn hřeben, používám ho ráda. Mám růžovo-zebrovaný :) Od Victoria´s secret mám doma tělový sprej, který moc krásně voní a i ta lahvička je prostě nádherná!

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  4. tangle teezer mám taky, ale není o nic oblíbenější než jeho fialový předchůdce :D

    OdpovědětVymazat
  5. Nečudujem sa, že sú to tvoji miláčikovia :) Keby ich mám doma, tiež ich milujem ...

    Pozývam ťa na moju giveaway :) http://aduliksun.blogspot.sk/2015/07/giveaway-za-36-000-pozreti-na-blogu.html :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to vyzerá super takto pohromade :) Produkty od VS som vždy chcela vyskúšať. Vyzerajú super, avšak by ma zaujímalo čím sú také skvelé ako ich každý ospevuje? :)

    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe