SALOOS TĚLOVÝ PEELING RŮŽE

pondělí, července 13, 2015

Saloos bio tělový peeling

Na používání peelingů jsem byla vždycky docela lenoch, ale jakmile se mi na vyzkoušení dostal do ruky tento božsky vonící bio peeling od Saloos, peelinguju s nadšením a často. Získal si mě nejen vůní, ale i svým obalem, schopnostmi a tím, že je to český a bio výrobek. Kromě růže, kterou jsem si vybrala já, existují další 3 lákavé varianty - čokoláda, mojito a levandule s tea tree. Upřímně řečeno, ještě chci vyzkoušet minimálně mojito, protože miluji svěží, citrusové vůně a mátu, takže by to pro mě měl být ideální.

Saloos bio tělový peeling

OFICIÁLNÍ POPIS: Luxusní směs smyslné a omamně vonící damascenské růže v kombinaci s mořskou solí a pečujícími rostlinnými bio oleji zjemňuje a zvláčňuje pokožku těla. Intenzivní péče ji hydratuje, prokrvuje a minimalizuje důsledky pomerančového efektu celulitidy. Masáž vlhké pokožky solnou směsí uzamyká v jejích buňkách vodu a zanechává intenzivní pocit hydratace, osvěžení, čistoty a sametové hebkosti.


Vůně peelingu je úžasná. Jemná, osvěžující a vonící opravdu po růžích. Peeling je hrubší, ale díky olejům to není nic extrémního. Pokožka po něm není nijak odřená či červená. Naopak na problematické partie trpící celulitidou mi hrubost přijde skvělá, protože se tělo alespoň pořádně promasíruje. Jako malou nevýhodu peelingu beru to, že se ho musí používat poměrně hodně, čímž rychle mizí a hůř se s ním pracuje. A na druhou stranu obrovské plus je obsah olejů. Olejový základ vám zaručí dokonale hydratovanou pokožku po umytí, takže se poté nemusíte namazat. Je to perfektní pro líné lidi jako jsem třeba já. Po umytí je pokožka nejen nádherně hydratovaná, ale i heboučká a voňavá, takže se vždy cítím úžasně.
Myslím, že je to logické, ale mně to na začátku nedošlo, takže to pro všechny případy zmíním i tady. Peeling není dobré používat v oblasti ran, odřenin či škrábanců, protože to bude samozřejmě pálit díky obsahu soli. Já to poprvé použila zrovna v době, kdy jsem měla horší ekzém na dlaních, takže jsem se z toho pálení mohla zbláznit. Příště už jsem si však dávala pozor.

Saloos bio tělový peeling

Saloos bio tělový peeling


Saloos bio tělový peeling

Saloos bio tělový peeling

Pokud jste od Saloos doposud žádný peeling nevyzkoušely, jděte rozhodně do toho! Pro mě je to nejlepší peeling, který jsem zatím zkusila a určitě si budu pořizovat další! Koupíte ho za cca 148 Kč. 

Co vy a Saloos? Už jste nějaký peeling od této značky vyzkoušely?


8 KOMENTÁŘŮ

  1. Nejspíš nad ním popřemýšlím.. ;-)


    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Zvu Tě k nám na blog k naší historicky první giveaway z Turecka plnou překvapení!
    http://natalieklara.blogspot.cz/2015/07/turkiye-2015-giveaway.html#more

    OdpovědětVymazat
  2. velmi povedená recenze a fotky !!! peeling vypadá dost lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento peeling je super! Vlastně ne přímo tento, ale mám doma čokoládu a prostě awww. Miluju moji hydratovou pokožku po použití :))

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  4. Super recenzia, možno peeling aj vyskúšam:)
    SajaFrey Pozývam ťa na svoj blog, na ktorom momentálne prebieha aj GIVEAWAY.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě si ho koupím, díky za tip. :) Já taky moc na peelingy nejsem, používám občas jen na obličej, ale už dlouho si říkám, že si musím pořídit i na tělo. Takže jsem moc ráda za tuhle recenzi. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Konzistencia vyzerá úžasne a musí aj krásne voňať :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe