NEW IN - KOSMETIKA

neděle, srpna 30, 2015


Už hodně dlouho nevyšel žádný "new in" článek, takže se mi za tu dobu nahromadila hromada věcí. Nejvíce mám kosmetiky, takže jsem se rozhodla udělat na ní speciální článek. Od doby, co tento typ článku vyšel naposledy, což už jsou takové čtyři měsíce, se mi povedlo vyhrát v hodně soutěžích či dostat nějaké produkty k vyzkoušení a upřímně musím říct, že je to převažující část věcí. Sama si aktuálně kupuji pouze kosmetiku, která mi dojde nebo produkty, které si přeji. Vyhýbám se zbytečnému utrácení.


Začneme produkty z dekorativní kosmetiky, kterých tu mám poměrně málo. O mých třech produktech od theBalm jsou na blogu nejmíň dva články (TADY a TADY). Pudr, korektor a modrá řasenka od Maybelline jsou mé stálé produkty, které si kupuji pořád dokola a žlutou řasenku jsem chtěla vyzkoušet a jsem s ní spokojená. Celkově mám řasenky od Maybelline hodně ráda. Zatím se nestalo, aby mi některá z nich vyloženě nevyhovovala.


Více jsem se zaměřila na intimní hygienu. Produkty od Chilly jsou aktuálně mé oblíbené, ale brzy chci vyzkoušet i jiné značky. O růžovém gelu jsem již psala v článku o mých růžových miláčcích (TADY) a nějakou dobu poté jsem si koupila i zelený, který je také skvělý. Ubrousky, které jsou ideální do kabelky jakbysmet a intimní gel od Facelle, který se dá používat i na celé tělo jako sprchový gel jsem si také nekoupila naposledy. Používala jsem ho často právě na celé tělo a vyhovovalo mi to více než nějaké sladké sprcháče, kterých jsem měla v poslední době hodně. 


Antiperspiranty od Bourjois jsou pro mě naprostou klasikou. Ze sprejů mám nejméně desáté balení - pouze střídám vůně/typy a z kuličkových mám druhé. Tuším, že si je budu kupovat snad do konce života, jelikož jsou zatím jediné, které mi pomáhají proti mému nadměrnému pocení.


Jak pleťový gel od Lorealu, tak dvoufázový odličovač od Garnieru jsou produkty, které nemám poprvé. Avšak mám pocit, že gel mám naposledy, protože jsem ho posledně narychlo koupila ve výprodeji a od té doby v drogeriích samozřejmě není. Je mi to líto, protože jsem s ním nadmíru spokojená a bojím se, že lepší už nenajdu. 


Lak Miracle Cure od Sally Hansen byl jako dárek v květnovém Elle a gel lak od Essence jako dárek v Joy. Oba laky mám hodně ráda. Ten od Sally Hansen mi dokonce trochu pomohl na mé zničené, lámavé nehty, z čehož mám vážně radost.


Miracle gel laky od Sally Hansen, o kterých si již můžete přečíst TADY, jsem si v poslední době hodně  oblíbila, protože mi na nehtech vydrží opravdu o nějakou dobu déle než obyčejné laky. Dostala jsem je díky Dm skautovi. Jejich cena mi však přijde trochu přehnaná, takže si další odstín nejspíš nepořídím.


Výhra s Douglasem za fotografii nude líčení. Na produkty už je na blogu také recenze (TADY). | Výhra s Astorem za kreslený obrázek dekorativní kosmetikou. Recenze na blogu bude brzy!


Výhra z blogu Gather Moments, ve které byly ještě nějaké vzorečky, které už jsem však využila. Šampon od Dove mi bohužel moc nevyhovuje, ale již dopoužívaný sprchový gel Irská káva od Dermacolu jsem naprosto milovala! | Výhra z blogu Kockandy. Nejvíce jsem si oblíbila šampon Agua Light, který mi dělá hezké a hebké vlasy a balzám na vlasy také není vůbec špatný. Z druhého šamponu se mi však tvoří lupy, takže ten mi nesedí. 


Výhra z blogu Elegant 40. Kromě laku a denního krému od Garnieru byly k výhře opět přiložené vzorečky, které už jsem také použila. | Výhra z blogu Ordinary Life. Avšak musím říct, že tento sprej na plážové vlny od Aussie mi nevytváří takový efekt, jaký jsem očekávala. Změna není skoro poznat.


Možnost vyzkoušení nějakých produktů od Saloos se rozhodně nedalo odmítnout, takže jsem si vybrala tyto čtyři perfektní produkty, na které se postupně budou objevovat recenze. Již jsem vydala recenzi na peeling (TADY) a bambucké máslo (TADY). | Čistící gel od Kazin Herzog, který jsem také testovala a brzy na něj uvidíte taktéž recenzi.


Poslední dvojicí věcí je Belcura, kterou jsem měla k testování z portálu blogerky.cz a na kterou již na blogu recenze je (TADY) a Acorelle noční krém a kosmetická taštička, které jsem vyhrála za svou recenzi na vzorečky téhož značky opět na portálu blogerky.cz. Vyhrála jsem tehdy třetí místo. Moji recenzi si můžete přečíst TADY


Máte s některým z produktů zkušenosti? Co máte za poslední dobu nového vy?

11 KOMENTÁŘŮ

  1. Páni, toho je :) Na Astor recenzi se těším :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo. Toho máš! Nad tím lip butterem od Astoru jsem přemýšlela, jestli si ho mám vzít nebo ne :D Těším se na recenzi :)
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou super věci. Saloos jsi vybrala moc dobře. Chilly používám a nějak mě to nenadchlo, Facelle mi přijde lepší a jemnější. Kdybys chtěla další výhru, můžeš soutěžit i u mě :-))

    GA Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo,tolik božích věcí ❤ Pudr Stay Matte je můj oblíbený :)
    denissebeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Páni toho je, moc pěkné kousky. Pudr od Rimmel miluji, kosmetiku Chilly používám a vyhovuje mi. Těším se na recenzi.

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Pantene Aqua light mám docela ráda, na tu bídu v drogeriích je to poměrně dobrý šampon :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  7. Kosmetika theBalm je opravdu skvostná, hrozně se mi líbí jejich obaly a jako dekorativku chci používat už jen tuhle značku :D

    www.dollwithcoffee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Moc bych si chtěla koupit něco od Sally Hansen na zničené a lámavé nehty, a když čtu, že to (aspoň trošku) funguje, tak do toho asi půjdu. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Páni to je věciček:) Hodně mě zaijaly produkty na intimní hygienu a deodoranty od Bourjis:)

    OdpovědětVymazat
  10. tomu sa vraví prepadnúť nakupovaniu :D. ale nie, naozaj hojne vecí, človek sa má na čo tešiť! - recenzie :P.

    Pozývam ťa na GIVEAWAY o novú DEICHMANN KABELKU, ktorá sa práve koná na mojom blogu!
    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  11. Tolik novinek. :) Už se těším na recenzi Astor produktu :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe