SALOOS 100% BAMBUCKÉ MÁSLO ANEB TO MUSÍTE MÍT!

pátek, srpna 14, 2015


Dnes vám představím další báječný produkt od Saloos, který jsem si já, naprostý milovník multifunkčních věcí, zamilovala! Jedná se o 100% bambucké máslo, které je aktuálně můj velký oblíbenec a na zimu to bude pravděpodobně můj hlavní must-have produkt.  Pecka to bude rozhodně pro každého, koho trápí suchá pokožka, protože na tu je toto máslo expert! Ale nejspíš to nebude nic pro ty, kteří mají alergii na ořechy, protože toto máslo je získávané právě z ořechů afrického stromu Karité.

Bambucké máslo není stejné jako klasická másla, která zakoupíte třeba v drogerii. Na rozdíl od nich je opravdu tuhé a tvrdé (skoro jako normální máslo), které vyndáte z lednice. Kontaktem s pokožkou se však rychle rozpustí a vznikne z něj příjemný krém, se kterým se pracuje velmi dobře. Pokud nedáte přehnaně velké množství, vsakuje se výborně a nezanechává mastný filtr.

Jak jsem již zmínila na začátku, zamilovala jsem se do jeho všestranného využití. Díky jeho léčivým vlastnostem se používá na jakékoli strupy, ranky, ekzémy, akné, spálenou kůži nebo třeba hmyzí štípnutí. Také se dá využít jako maska na vlasy, péče o konečky, na záděrky kolem nehtů, na strie, jizvy či drobné vrásky a samozřejmě se využívá na suchá místa - především na lokty či paty, jako balzám na rty nebo pouze jako pleťový či tělový krém.

Pokožku umí opravdu perfektně hydratovat, regenerovat a posilovathodí se i na dětskou pokožku, působí proti stárnutí pleti a také ji chrání před nepříznivými vlivy prostředí jako je mráz či vítr, zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám a udržuje ji pružnou a zdravou.

Máslo nemá žádné zbarvení a má takovou jemňoučkou, příjemnou vůni. Já osobně  ho používám na moje neustále suché rty, na které funguje skvěle, dále na nehtové kůžičky, drobná suchá místa na obličeji či těle, na strie v oblasti stehen a zadku, výjimečně na ekzém a konečky vlasů.

Samozřejmě je to čistě přírodní produkt v bio kvalitě. 






Co vy a bambucké máslo? Máte? Znáte?

P.S. Z důvodu stěhování jsem aktuálně bez internetu , takže jsem tento článek sesmolila na mobilu, proto omluvte případné chyby a nedokonalosti. Až se dostanu k počítači, článek upravím. :)

5 KOMENTÁŘŮ

  1. Často mám suché nohy, používala jsem Baleu, ale ani ta nepomohla, tak se zkusím kouknout po tomhle bambuckém máslu!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tý jo, vypadá to zajímavě! Asi se potom kouknu. Mezi milovníky multifunkčních věcí, se řadím i já :D:)

    Natalie
    http://natalieholz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle bambucké máslo mám také a přesně, jak ty říkáš, bude to moje must have na zimu :)

    Aussie Review

    OdpovědětVymazat
  4. http://thedoortomylittleworld.blogspot.cz/2015/08/liebster-award-tag.html?showComment=1440696271792&m=1#c6857659170797916038

    Ahoj, nominovala jsem tě do tohoto tagu..na mém blogu maš informace :)

    OdpovědětVymazat
  5. http://thedoortomylittleworld.blogspot.cz/2015/08/liebster-award-tag.html?showComment=1440696271792&m=1#c6857659170797916038

    Ahoj, nominovala jsem tě do tohoto tagu..na mém blogu maš informace :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe