H&M ESHOP HAUL PODRUHÉ

neděle, září 13, 2015


Krásný den!

Dnes je venku krásně, což člověku hned zlepší náladu. Místo celodenního válení pod dekou v posteli jsem konečně nafotila fotky k tomuto článku, který mám předepsaný už přes dva měsíce.
Pamatujete si na můj první haul z H&M eshopu? Pokud ne, můžete si ho přečíst tady! Tuto objednávku jsem uskutečnila přibližně dva týdny po první, kdy už sice na eshopu nebyly věci, které jsem měla vyhlídnuté, ale stále se ve výprodejích, které probíhaly, daly najít moc pěkné kousky.




V prvním haulu jsem si objednala pletený svetr s krátkým rukávem ve světle žluté barvě. Litovala jsem tehdy toho, že jsem si nekoupila XS, protože mi neseděl tak, jak jsem chtěla. Navíc se mi moc líbil ještě v khaki barvičce, takže to byl prvotní důvod k druhé objednávce. Ze začátku jsem si chtěla objednat pouze ten, ale nebyla bych to já, kdybych k němu nepřihodila ještě pár dalších kousků oblečení. (Velikost: XS, Cena: před 249 Kč, po 136 Kč)




Jelikož miluji svetry a snad nikdy jich nebudu mít dost, přihodila jsem krásný, pletený svetr v bílé barvě, který má širší střih. Ze začátku jsem byla zklamaná, protože se mi ten střih nelíbil, teď ho však nosím moc ráda. V chladných zimních dnech hezky zahřeje a bílý svetr jsem doposud neměla, takže spokojenost! (Velikost: XS, Cena: před 899 Kč, po 179 Kč)




V minulé objednávce jsem si pořídila svůj první pořádný kardigan, který nosím skoro pořád. Jelikož však nechci nosit pořád ten samý dokola, mrkla jsem se, zda-li nemají nějaký, který by se mi líbil. Zaujal mě kardigan s leopardím vzorem, který je hodně dlouhý a má krátký, široký rukáv. Sice se nehodí ke všemu, ale když už ho šikovně zkombinuji, vypadá skvěle! (Velikost: XS, Cena: před 599 Kč, po 179 Kč)



Nejvíce jsem si oblíbila tu "nejmenší" věc - pruhovaný top s roláčkem. Nemá rukávy, proužky jsou v tmavě modré barvě a je z neskutečně příjemného materiálu, který mě velmi mile překvapil! Bála jsem se, aby mi nekoukala po stranách podprsenka, protože jsem vzala velikost S, ale naštěstí mi top sedí ve všech směrech perfektně. Opravdu jsem z něj nadšená. A za tu cenu? Neberte to! (Velikost: S, Cena: před 399 Kč, po 69 Kč)




Z posledního kousku mám takové smíšené pocity. Těšila jsem se na něj nejvíc, ale nakonec jsem z něj byla naopak nejvíce zklamaná. Vzala jsem velikost XS, ale přijde mi jako takové M? Přinejmenším. Navíc pouští ty "chlupy" a já v něm nevypadám vůbec dobře. Přítel se sestrou si dokonce mysleli, že je to župan, což není zrovna příjemné slyšet, že. Ze začátku jsem ho chtěla rovnou prodat, ale rozmyslela jsem si to a nechala si ho. Jedná se tedy o kardigan z buklé (s příměsí vlny a mohéru) v pudrově béžové barvě. Má dlouhý rukáv a vazačku v pase, kterou jsem však hned sundala, protože k tomu vypadala příšerně (jako kdyby to byl opravdu župan). Venku jsem ho ještě neměla, ale chci si ho někdy určitě vzít, protože je mi líto, aby mi jen tak ležel ve skříni. Musím však vymyslet, s čím ho zkombinovat, aby vypadal dobře. Když pominu to, že se mi nelíbí, jak v něm vypadám, je hrozně moc hřejivý a příjemný, takže bych v něm byla nejraději pořád zachumlaná. Chlupy už pouští méně než na začátku, což je také jedině dobře. Musím přiznat, že jsem ho ještě neprala, protože z toho mám trochu strach. Ten materiál je přece jen úplně jiný, než moje klasické oblečení. No, uvidíme, jak to s ním dopadne. (Velikost: XS, Cena: před 1499 Kč, po 499 Kč)




Co říkáte na můj výběr? Už jste z H&M eshopu někdy objednávaly?

16 KOMENTÁŘŮ

  1. veľmi pekné kúsky :) nikdy som ešte z ich eshopu neobjednávala, ale ten obchod milujem!
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  2. Ulala, ten khaki svetřík vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kousky, nejvíc se mi líbil poslední cardigan, ale zase jak říkáš, že ti nesedí, tak tedy nevím :/ na fotce je, ale krásný :)
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  4. Bože! Nádherný kousky, do všech bych hned šla. Já jsem s podzimní módou nějak pozadu, ještě jsem si nic nekoupila a fakt si přijdu totálně mimo. :D Byla jsem teď týden v Itálii, takže mám tak nějak furt léto. Budu muset někam vyrazit.
    http://www.slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty svetry jsou primo nadherne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Bože můj! Já tě nenávidím! :D Jakto, že když já jdu do HMka,a tak tam nic nemají! :D A pak vidím ve škole a na všech blozích pěkné věci z HMka. :D Jinak máš dobrý vkus! :)
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ten bílý svetr a roláček se mi moc líbí, nádherný <3
    Srdečně zvu tebe i všechny tvoje čtenářky na giveaway o rtěnku v tužce od Maybelline Color Drama, ve dramatickém, podzimním odstínu :)
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
  8. Parádní kousky! Hlavně ten poslední kardigan :) z eshopu jsem ještě neobjednávala ale do kamenného obchodu chodím vždycky jako do prvního! :D

    umaleslecny.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe