VÝHRA V ROZTOMILÉ GIVEAWAY

pátek, září 11, 2015



Už mám za sebou stěhování, zabydlování, první týden školy, zvykání si na nové spolužáky, učitele i na nové prostředí. Musím říct, že po těchto změnách je mi krásně. Změna školy bylo rozhodně jedno z nejlepších rozhodnutí, které jsem kdy udělala. Skvělí lidé chození do školy vážně zpříjemňují, na což  jsem nebyla zvyklá. Nikdy jsem se kvůli lidem do školy netěšila, takže to pro mě byla pouze jedna velká otrava. Ale od teď mám problémy pouze s ranním vstáváním, na které jsem si stále nezvykla. O prázdninách jsem si vstávala i ve dvě a byla jsem spokojená, ale za to nyní umírám každý den únavou.
Z přestěhování jsem také nadšená. I přesto, že to doma nemáme ještě zařízené tak, jak bych si  představovala, líbí se mi tu a už se těším, až si do pokoje nakoupím vysněné dekorace! Přesně vím, jak chci, aby můj (náš) pokoj jednou vypadal.

Je mi líto, že jsem byla o prázdninách mnohem méně aktivní, než jsem chtěla, ale bohužel častokrát možnost opravdu nebyla. Měla jsem předpřipravených asi 6 článků, které jsem chtěla vydávat v době stěhování, ale bohužel jsem je nestihla doladit k dokonalosti, takže jsem za tu dobu vydala pouze jeden článek připravený přes mobil, a po přibližně měsíci po přestěhování jsem vydala další, který už jsem dopsala na svém notebooku. Teď už to snad bude zase lepší. Stíhat to bez problémů se školou sice nebude sranda, ale nějaká ta chvíle na věnování se blogu se určitě najde.

Ale nyní už se vrhneme na téma dnešního článku!
Před hodně dlouhou dobou jsem vyhrála jednu z nejkrásnějších soutěží, se kterou jsem se setkala. Tentokrát nebyla v hlavní roli kosmetika, ale další moje závislost - kancelářské/školní potřeby! Ano, patřím mezi ty, kteří milují lepítka, bločky, propisky a další podobné drobnosti z papírnictví. Navíc miluji růžovou, takže tohle bylo přesně něco pro mě! Soutěž jsem vyhrála na blogu Something like a warehouse už někdy na konci května, ale kvůli různým problémům jsem se k celé výhře dostala až v srpnu. Celou tu dobu jsem se těšila, až o tom budu moci napsat článek, i když nemám ve zvyku psát o takových výhrách samostatné články.


Největší radost mi udělaly lepítka roztomilých králíčků (je to směs medvídků a králíčků, ale mně všechno přijde jako králíčci), které je mi až líto využívat. Zatím jsem nepoužila ani jednoho, ale za to krásný penálek (či kosmetickou taštičku), propisku, která píše růžově a bloček nosím s nadšením do školy. Washi pásek mám hromadu a využívám je často a ráda. Nejčastěji je používám na zdobení sešitů či nějakých dopisů, dárků nebo přáníček, ale je mnohem více způsobů, jak je využívat.


Naprosto jsem se zamilovala do vnitřku penálu! Vůbec bych se nezlobila, kdyby takhle vypadala i vnější strana, protože miluji puntíky a kombinaci růžové a bílé barvy. Škoda jen, že za chvíli se mi povede ušpinit, stejně jako vnitřek každého penálu. 


Posledními věcičkami z výhry je trio očních stínů od Rimmelu a vzoreček dalšího očního stínu. Sice používám většinou pouze matné hnědé stíny, ale rozhodně se najde nějaká příležitost, kdy i pro tyto najdu využití. Ty od Rimmelu mají hezké barvičky, ale bohužel nejsou moc pigmentované, takže uvidíme, co s nimi případně vyvedu.



A co  vy, vyhrály jste v poslední době něco?

15 KOMENTÁŘŮ

  1. Ano vyhrala jsem v posledni dobe ve 4 giweaway at se jednalo o dekorativku, pecujici kosmetiku a parfem. Brzy si o tom budes moct precist na mem blogu. A budu rada, kdyz ho budes sledovat. :)

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tak ty lepítka jsou skvělé. Penálek mám podobný, ale v béžové barvičce. Mám doma dva králouše a taková lepítka bych vážně ocenila asi zkusím helat někde na internetu. :D :)
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  3. Wow! Tak to je vážně překrásná výhra :)) ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Vyhrála jsi opravdu krásné věci a to pouzdro mám uplně stejné vyhlídnuté :D
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasná výhra :-) mně dnes přišel balíček s páskama, bohužel zaplacený :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Vyhrála jsi super věci, ten penál jsem si objednávala z Ali, ale ještě mi nepřišel :)

    Beauty Wishlist 2015

    OdpovědětVymazat
  7. tie lepítka zajačikovské sú tak roztomilé ♥ a ten ružový notes ach jáááj :D
    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ježiš to je roztomilý, já úplně zbožňuju takovýhle věcičky <3
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  9. To je fakt moc pěkná výhra :) miluju růžovou!

    http://kristynacihakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Omlouvám se, že to tak dlouho trvalo, jsem lempl no. :) Ale jsem moc ráda, že se vše líbí a mrzí mě, že ty stíny jsou málo pigmentované. Zkoušela si je namokro? Možná, až se setře ta zapečená vrstva, bude to lepší. :)
    http://www.slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já se omlouvám za to, že odpovídám po takové době. S těmi stíny jsem si pohrála a dá se z toho vykouzlit hezké líčení. Pigmentace už také není tak špatná, takže jsem spokojená. :)

      Vymazat
  11. aaaw :) to je naozaj (neviem nájsť správne slovo v slovenčine) cute :D

    ladyminimalism.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe