KOREKTORY MAYBELLINE AFFINITONE VS. MAYBELLINE FIT ME!

pátek, října 16, 2015


Už hodně dlouho používám ten samý korektor - Maybelline Affinitone a jsem s ním moc spokojená. Je to rozhodně nejlepší tekutý korektor, který jsem doposud měla, akorát bych potřebovala trošku světlejší odstín. Používám ten nejsvětlejší, který je u nás k sehnání, takže si s ním budu muset bohužel vystačit. Hodně chvály jsem slyšela na korektor Fit Me! téže značky, a proto jsem se ho rozhodla také vyzkoušet. Těšila jsem se na něj, ale hned první použití mě zklamalo - byl na mě dost tmavý a hlavně žlutý. I po zapracovaní do pleti na mně vypadá nepřirozeně. Víte v čem je hlavní problém? Já tele si nevzala nejsvětlejší odstín. Mám odstín 10, což je nejnižší číslo, takže si logicky domyslíte, že bude nejsvětlejší, ale ne - je to 15. Je to trochu zarážející, ale z druhé strany je to i moje chyba, protože jsem si je samozřejmě mohla vyzkoušet na ruku. Ale jelikož mám pokaždé ten nejsvětlejší odstín, už to zkrátka nedělám. Přijde mi to zbytečné.
Fit Me! jsem však i přes jeho odstín několikrát na sobě měla, ale s tím, že jsem žlutější místa na obličeji zamaskovala co nejlépe to šlo, aby nebylo nic poznat. A teď už se vrhneme na samotné porovnání korektorů!


Musím říct, že jsou na tom opravdu podobně. Oba kryjí dostatečně, vydrží skoro celý den, nevysušují, ale lehce zalézají do vrásek. Stejné je to i u konzistence - oba jsou příjemně krémové a velmi dobře se s nimi pracuje. Používám je jak na kruhy pod očima, tak všechny nedokonalosti pleti. Na oboje využití mi korektory vyhovují. 


Jejich obaly jsou stejně provedené, ale musím přiznat, že obal korektoru Fit Me! se mi líbí o něco více, protože na mě působí luxusnějším dojmem. I přesto, že jsou na tom skoro stejně, je mi však Affinitone sympatičtější a přijde mi, že mi celkově lépe sedí. A to teď nemluvím o odstínu. 


Fit Me! si nejspíš koupím v tom správném odstínu, protože mě zajímá, jak moc světlý bude. Pokud by byl světlejší než Affinitone, bylo by to skvělé, ale upřímně řečeno o tom silně pochybuji. Jinak si budu nadále kupovat ten samý a kombinovat ho s dalším oblíbencem - Camouflage Cream od Catrice, o kterém snad nemusím nic říkat, protože předpokládám, že ho každý moc dobře zná. Já jsem si zrovna nedávno po přibližně půl roce koupila nové balení a řeknu Vám, nechápu, jak jsem se bez něj mohla obejít!

FIT ME!|AFFINITONE
FIT ME|AFFINITONE


 Máte alespoň s jedním z korektorů zkušenost?
Jaký korektor používáte Vy?


28 KOMENTÁŘŮ

  1. Affinitone jsem používala nějakou dobu taky, ale štvalo mě, jak moc je tmavý
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtělo by to vážně ještě jeden odtín - ještě světlejší, než je tenhle. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  2. Affinitone natural také používám je to skvělý korektor. A párkrát jsem ho použila i na celý obličej.. :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, je vážně úžasný. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  3. Hezká recenze :) ani jeden z nich jsem zatím nezkoušela, ale chystám se na to, momentálně používám Perfect stay od Astoru :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Ten od Astoru se zase chystám vyzkoušet já. :) Koukám, že je docela oblíbený, tak třeba mi bude vyhovovat. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  4. Já teď používám pod oči jenom Affinitone, zatím prostě nejlepší korektor, který jsem kdy měla. Ještě ti musím recenzi pochválit, moc dobře se mi to četlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tom se shodneme. :)
      A děkuji moc! Tohle opravdu moc potěší! :)

      Vymazat
  5. Korektor Fit me mám ve s´větlém odstínu, ale musím říci, že bych do něj už si znovu nešla.. :( Na kruhy pod očima je pro mě fajn a pro tento účel jsem s ním celkem spokojená, neboť já tak tmavé kruhy pod očima nemám, ale k dalším jiným věcem je pro mě absolutně nepoužitelný, neboť vůbec nekryje a to mě vždy přivádí k šílenství... :( takže se teď snažím najít nějaký opravdu dobře krycí korektor, tak doufám, že brzo pochodím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektor Camouflage Cream od Catrice, který jsem v článku zmiňovala, je hodně krycí, takže ten bys mohla zkusit! :) Mohl by ti vyhovovat. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  6. Povedený článek :) Já jsem se nad těmito už kolikrát zastavila, ale i přesto jsem zvolila od Astoru, taktéž tekutý korektor. Poté plánuji koupit jeden z těchto nebo od Catrice :D :)

    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Tak to jsem zvědavá, jak se rozhodneš. :D Pokud si na mě vzpomeneš, tak mi dej vědět, který si zvolila a jak jsi spokojená! :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  7. Affinitone používám také, odstín 03 Sand, ale je trochu tmavší. Sestra má pro změnu tu tvou 02, která mi ale přijde zase moc světlá. Možná je to tím, že mám trochu stále opálení z léta, ale stále nejsem dostatečně bílá na 02. Tak to budu teď muset chvilku míchat, no :P A co ke spokojenosti..to je takový, že jiný jsem nezkoušela, protože mi to víceméně sedí. Nicméně mám velké kruhy pod očima, takže většinou pod to ještě používám Very me cover up concealer - dark secret. Nicméně snesla bych jej možná ve světlejším odstínu.. Na druhou stranu, jak je to světlé, tak dobře mi již nekryje..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Být tebou zkusím také ten korektor od Catrice. Ten je vážně hodně dobrý a je na výběr i více odstínů, takže by sis měla vybrat takový, který ti bude sedět. Hlavně je to za mě nejvíce krycí korektor, který znám. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  8. Super recenze. Já koukala po tom Fit me, ale zatím jsem si ho nekoupila, dala jsem přednost tomu Perfect Stay od Astoru, který je super.

    V jednoduchosti je krása

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Ten od Astoru musím také někdy vyzkoušet. :)

      Vymazat
  9. Používám Fit me v odstínu 15 a vyhovuje mi :). Teď jsem si koupila tekutej Camouflage od Catrice, tak jsem na něj zvědavá :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten tekutý jsem ještě nezkoušela, ale pokud bude tak skvělý, jako ten "kalíškový", tak by to měla být pecka! :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  10. Ještě jsem ani jeden z nich nezkoušela, vlastně žádný takovýhle "tekutý", kupuju si spíš ty tuhé - v tyčince. Měla jsem Anti-spot corrector Ellie (young) a pak jsem si koupila Stay Matte od Rimmelu, ale teď používám korektor co jsem koupila dohromady s makeupem - má dvě víčka, pod prvním je korektor a pod dalším normálně tubička makeupu - Acnecover od Dermacolu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tento typ korektoru jsem zase vůbec nezkoušela já. :) Ale mohly by být fajn, takže na ně někdy mrknu. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  11. Ani s jednim nemam zkusenost.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  12. Za mě taky od Catrice, ale dívám se i po nějakém tekutém korektoru pod oči. Takže díky za tip. :))

    Style in the words

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe