MARY KAY SHEER DIMENSIONS POWDER & KABUKI BRUSH

pondělí, října 12, 2015


Od značky Mary Kay jsem donedávna nic nevlastnila, ale musím přiznat, že mě odjakživa hodně lákala. Pravděpodobně bych si i něco pořídila, ale ty ceny jsou na mě poměrně vysoké, takže jsem pokušení vždy odolala. Nedávno však probíhala na portálu blogerky.cz další výzva. Tentokrát se měl testovat Sheer Dimensions Powder této značky, což pro mě byla skvělá příležitost. Dá sehnat ve čtyřech překrásných odstínech - Ribbon, Lace, Chiffon a Pearls. Každý odstín má svůj originální design (reliéf) pudru. K pudru posílali i Kabuki štětec.

Zdroj
Já jsem to v rozhodování neměla těžké. Jelikož vždycky preferuji všechno v hnědých a bronzových odstínech, vybrala jsem si odstín Chiffon. Ostatní pudry jsou však také krásné. Třeba takový Ribbon, který je majitelem nejroztomilejšího reliéfu ve tvaru mašle je také velmi lákavý.


Když jsem balíček rozbalila, vykoukly na mě krásné krabičky, ze kterých na mě dýchá luxus. Jsou jednoduché - miluji jednoduchost a v kombinaci mých oblíbených barev, takže ideál! Od pudru jsem očekávala, že bude trochu menší, takže jeho reálná velikost mě mile překvapila. Skvěle se drží v ruce, protože svou velikostí akorát padne do dlaně. Otevírání je snadné, ale já se musím přiznat, že mi pokaždé chvíli trvá, než mi dojde, jak se to dělá, ale to už je jen moje hloupost. Do čeho jsem se na první pohled zamilovala, je rozhodně balení. Opět působí luxusně a elegantně, takže se v mé kosmetické sbírce bude rozhodně vyjímat. Vůbec mi nevadí, že neobsahuje žádné zrcátko, protože je nepoužívám. Naopak se mi líbí průhledné víčko. Celé balení je plastové.


Co se vnitřku týče, není to vůbec špatné. Pudr sice lehce práší, ale pigmentace je dle mého naprosto ideální. Není vysoká, takže se s ním pracuje skvěle. Je hodně jemňoučký a pleť krásně projasní. Výdrž moc soudit nemohu, protože jsem ho na sobě měla pouze jeden celý den, ale tuším, že to nebude žádná hitparáda. Ten den jsem se nalíčila kolem 11 hodiny a večer už jsem na pleti pudr v podstatě nenašla. Zbylo tam maximálně pár třpytek. Stojí 750 Kč.





Kabuki štětec je opravdu prcek, ale alespoň se bude vejít do každé kosmetické taštičky. Je z přírodních štětin, takže jednou za čas nějaká ta štětinka vypadne, což není příjemné, ale od přírodního štětce se to dá čekat. Osobně mám raději štětiny umělé, protože se mi zdají jemnější a příjemnější. Tento štětec mě, stejně jako všechny mé přírodní štětce, trochu škrábe. Jinak mu však nemůžu nic vytknout. Je jemný, dobře se s ním pracuje, líbí se mi, že nenabírá až tak velké množství pudru a že ho rovnoměrně nanáší na pleť. Stojí 390 Kč.




Abych to shrnula, s pudrem jsem spokojená, i když mě trochu mrzí ta výdrž. Pleť dělá krásnou, zdravou a projasněnou, skvěle se s ním pracuje, prášení je zanedbatelné.., ale rozhodně bych za něj nedala takovou sumu - až tak dobrý mi nepřijde. A štětci nemůžu vytknout vůbec nic. Až na méně příjemné znaky přírodního štětce, je perfektní.


Co Vy a značka Mary Kay? Jaký na ní máte názor? Vlastníte od ní něco?

9 KOMENTÁŘŮ

  1. super recenze a moc krásné fotky!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mary Kay je značka, kterou zbožňuju, sice od ní doma nic nemám, ale doufám, že jednou svou sbírku makeupu rozšířím právě o nějaký produkt od Mary Kay :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom byly ještě donedávna podobně! :) Já si od Mary Kay chci určitě pořídit něco dalšího, protože mi ta značka přijde vážně skvělá. Jen ty ceny nejsou moc pro mě. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  3. Přemýšlím o pořízení :3
    http://worldofadelle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud pořídíš, určitě dej vědět, jak jsi spokojená! :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  4. Mary Kay je skvělá značka. Mám od ní hodně věcí a všechny mám ráda :) Tenhle pudr mi ve sbírce ještě chybí takže na něj asi mrknu protože mě zaujmul :) skvělá recenze a fotky se taky hrozně povedly !! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělý! :)
      Mrkni, a pokud si ho koupíš, dej vědět, jestli ti vyhovuje tak, jako všechny produkty. :)
      A děkuji moc! ♥

      Vymazat
  5. Krásné fotky! Balení pudru je opravdu krásné, líbí se mi i ten design. Celkově vypadá velmi luxusně.
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe