NEW IN

sobota, října 31, 2015

Krásný den!
Po delší době tu pro vás mám oblíbené New In! Všímám si toho, že tento typ článku je hodně čtený a vyhledávaný, čemuž se vůbec nedivím, protože i já čtu new in snad nejraději. Dneska tu sice moc věcí nemám, ale kdybych to nadále oddalovala, na polovinu věcí bych zapomněla, takže to budu dělat raději po menších částech. 

Jako první tu mám výhru starou asi tři měsíce, protože jsem ji zapomněla dát do minulého new in článku. Ještě ke všemu jsem zapomněla vyfotit jeden z výherních produktů, takže se za sebe vážně stydím! Vyhrála jsem na blogu Ultimate Chic tedy tři věci: limitovanou paletku Le Kaviar od Catrice, která obsahuje 6 očních stínů, bronzer a rozjasňovač, krásnou rtěnku téže značky v nude odstínu a lak na nehty od Essence v odstínu 152 Give Me Nude, Baby!, který jsem zapomněla na fotku přidat. Rtěnku používám ráda, paletku používám pouze jednou za čas, protože její odstíny nepatří do mého denního líčení, ale jinak jsem s ní spokojená a lak na nehty jsem si moc oblíbila a používám ho pokaždé, kdy nechci mít moc výrazné nehty.



Rovnou přejdu k další výhře, která se mi povedla vyhrát na blogu Lovely Things. Jedná se o Rexona balíček tří antiperspirantů z nové řady. Musím říct, že Cool Pink mi moc nevoní, takže ten používám nejméně, ale Stress Control a Sensitive jsou skvělé a upřímně řečeno jsem si je hodně oblíbila, i když jsem do této doby antiperspiranty od Rexony ráda neměla. Dokonce mi proti pocení opravdu pomáhají, čemuž do teď nemohu uvěřit, jelikož mi proti tomu pomáhaly pouze antiperspiranty od Bourjois. A co na nich ještě miluji je to, že tu vůni ze sebe cítím úplně celý den.


Přejdeme na pár produktů z dekorativní kosmetiky, které jsem si za tu dobu koupila. Po asi půl roce jsem si konečně pořídila korektor Catrice Camouflage Cream, který už jsem jednou měla a milovala jsem ho. Vůbec nevím, proč jsem si od něj dala tak dlouhou pauzu a zároveň nechápu, jak jsem se bez něj mohla obejít! Pak tu mám moji nejdražší nude rtěnku od Maybelline, se kterou už musím být otravná, protože se na blogu objevuje až moc často. A k ní korektor Fit Me! téže značky, který jsem koupila k ní (nebo respektive jsem je koupila v akci 1+1 zdarma). Posledním produktem je balzám na rty Garnier repair, který jsem si koupila na své suché rty.


Dál tu mám z dekorativní kosmetiky pudr od Mary Kay s Kabuki štětcem, které jsem měla na testování z portálu blogerky.cz. Psala jsem na ně recenzi, kterou si můžete přečíst v tomto článku. Aktuálně tuto dvojku používám automaticky každý den a jsem moc spokojená. Konečný výsledek líčení je skvělý.


Jelikož už neprodávají můj milovaný pleťový gel od L'Oréalu, musela jsem najít něco, čím bych ho nahradila, protože mi před pár dny došel. Zaujal mě Denní čistící peeling od Nivei, který je zatím fajn. Od doby co ho používám místo gelu od L'Oréalu se mi pleť nijak nezhoršila, což je pro mě hlavní. | Druhou věcí je hydratační maska od Avène, která také není vůbec špatná. Teď na zimu se pleť snažím hydratovat jak jen to jde, takže se tato maska hodí. 


Musím přiznat, že posledních několik týdnů mě neskutečně trápily lupy. Vyzkoušela jsem nejméně tři šampony, ale ani jeden mi nevyhovoval. Měla jsem i neustále šíleně zacuchané vlasy, které se skoro nedaly rozčesat. Byla jsem zoufalá, ale pak jsem zkusila sestry šampon od Garnieru, který byl jediný, po kterém jsem byla s vlasy spokojená. Chvíli jsem měla klid, ale pak jí bohužel došel a ona si pořídila jiný. Chtěla jsem si ten, který používala, koupit také, ale nikde ho neměli, takže jsem si alespoň koupila šampon stejné značky. Sestra měla, tuším, Rozmarýn a Olivu pro normální vlasy a já si pořídila Poklady z medu pro oslabené a lámavé vlasy. A víte co? Zatím vyhovuje! | Druhý produkt je gelový krém pro uhlazení vlasů Liss Control od L'Oréal Professionnel. Nepoužívám ho po každém umytí vlasů, ale když už ho použiju, je to poznat. Vlasy jsou s ním o hodně lepší a krásnější.


Poslední kosmetické věci jsou klasické vatové tyčinky, které si kupuju pořád dokola a krabičku pak nadále využívám na kosmetiku a podobně. A klasický antiperspirant od Fa, který mi sice proti pocení nijak nepomáhá, ale hezky voní, takže ho používám doma, protože v tu dobu se nepotím.


Nedávno jsem si pořídila novou kabelku, protože ty, které vlastním, jsou v katastrofálním stavu, nebo se mi už nelíbí a nenosím je ráda. Tuto černou jsem koupila v H&M. Líbí se mi, že není ani moc velká, ani moc mála a navíc se dá nosit i rozepnutá (tak ji nosím skoro pořád) a vypadá to skvěle.  Zip má samozřejmě také, což je jedině dobře, protože v plném dopravním prostředku se ji bojím mít rozepnutou. Jediné, co mi na ní trochu vadí je, že nedrží tvar, ale jinak ji zbožňuju!


Uvědomila jsem si, že jsem vám neukázala tuto červenou krásku, kterou jsem vyhrála na blogu I am style. Už jí mám doma skoro 5 měsíců, ale v žádném článku se neobjevila, takže vám ji ukážu alespoň teď. V létě jsem ji nosila hodně často, protože mi ta živá, červená barva k tomu období ideálně sedí a navíc jsem nepotřebovala nosit žádné velké věci jako jsou sešity, takže se mi do ní všechno vešlo. Teď si však moc nevyužívám, protože na nošení do školy je moc malá. Nosím ji maximálně když jdu ven s kamarády nebo přítelem. 


Tahle hromádka čajů je nakoupená za takové poslední dva měsíce. Samozřejmě jsem za tu dobu už některé krabičky vypila, takže to jakoby není ani všechno. V posledních dnech piju jeden čaj za druhým a stále si nějaké nové kupuji. Nedokážete si představit, jakou radost mi dokáže udělat jedna "hloupá" krabička čaje, haha. Máte to tak také?


Co jste si za poslední dobu koupili vy?

24 KOMENTÁŘŮ

  1. Jani, hned na začátek ti musím pochválit fotky. Jsem až dojatá z té krásy, fakt krásně nafoceno! Gratuluji k výhrám, vyhrála jsi super věci :) Moc se mi líbí černá kabelka z H&M. Já moc ovocné čaje nepiji, spíš preferuji černé, zelené nebo bylinkové, ale pickwick má krásné obaly. Taky bych z nich měla radost :D :)

    Chapter #10 of 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děláš si srandu? Děkuji moc!!! Nedokážeš si představit, jakou jsi mi tím udělala radost, protože já sama s těmi fotkami spokojená nejsem. Kvalita je úplně jinde, než bych chtěla, ale s tím nemůžu nic udělat. :)
      Já piju také ovocné čaje minimálně, ale jednou za čas mám na nějaký sladký ovocný čaj chuť a donedávna jsem žádný neměla, takže jsem musela doplnit zásoby. :D :) Jinak zelený je prostě nejlepší. Miluji ho jak samotný, tak v kombinaci s čímkoli jiným - jahoda, máta, broskev, jasmín.. mmm ♥
      A ještě jednou děkuji!

      Vymazat
  2. Fit me korektor je fakt super :) krásné fotky :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není špatný, ale nezaujal mě natolik, abych si ho koupila znova, i když jsem měla v plánu si ho koupit ve správném odstínu. Spíš to ale neudělám a budu věrná Affinitone od Maybelline a Camouflage Cream od Catrice. :) Děkuji!

      Vymazat
  3. Lupy mě v poslední době trápí také. Zkouším na ně šampon Vichy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pomáhá? Já jsem ještě žádný šampon od Vichy nezkoušela - zatím kupuju pouze drogerkové značky, ale uvažuji o tom, že přejdu na nějaké lepší z lékárny nebo případně z internetu. :) Akorát mám strach, že za to dám hromadu peněz a stejně to nepomůže. :/ :)

      Vymazat
  4. New In jsou moje nejoblíbenější články, hrozně mě to baví číst :). Šampony od Garnier mám taky moc ráda, ačkoliv většinou skončím u levadlového, který je můj nejoblíbenější. Hrozně se mi líbí ta paletka od Catrice. Celkem mě štve, že v drogeirích kde chodím nikde Catrice nemají. Já New In článek plánuju na zítra, takže raději nebudu psát, co všechno jsem si koupila, bylo by to na dlouho :D
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme na tom stejně. :)
      No, to já u levandulového nejspíš nikdy neskončím, protože mi vadí vůně levandulí, takže žádné produkty s touto parfemací nepoužívám. :)
      Jeej tak to by mě hodně štvalo, protože Catrice mám ráda. My ji máme naštěstí asi ve 3 drogerkách, což není vůbec špatný. :)
      Tak já se k tobě přijdu podívat! :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  5. Já jsem si koupila od Benefitu krém Total Moisture, It's Potent! a tvářenku Rockateur a jsem moc spokojená :)

    Ráda bych Tě pozvala na svou adventní GIVEAWAY!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní jako super nákup. :) Benefit je skvělá značka! Už musím také něco vyzkoušet. :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  6. To je parádní nálož novinek! :) Moc pěkné úlovky. Čaje teď piju také pořád.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné věci, ta kabelka je moc hezká :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  8. Taková skvělá zásoba čaju :))) Jinak kabelky jsou vážně moc pěkné :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to se ta zásoba stále rozšiřuje .. :D :) Děkuji!

      Vymazat
  9. Já jsem si koupila boží stíny od Milani :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Milani chci už dlouho něco vyzkoušet! Už jen obaly jsou krásné a co teprve samotná kosmetika? Přinejmenším stíny nebo nějakou tvářenku potřebuju! :)

      Vymazat
  10. Já poslední dobou nějak moc nenakupuji, ne že bych neměla čas, ale nějak nemám chuť, i když bych pár věcí docela potřebovala. :) Ta paletka od Catrice je krásná, stejně tak i kabelky. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ta kvalita fotek je suprová a co teprve ty světýlka :)) Na korektor Catrice Camouflage Cream nedám dopustit, už mám koupený třetí, hihi. Ovocné čaje moc nepiju, ale White Tea od Teekanne mi chutná moc. Máš krásnej blog, navštěvuju ho ráda :))

    - Evii <3
    http://eviijournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe