3 ROKY

úterý, listopadu 03, 2015

Krásný den, milé čtenářky!
Rozhodla jsem se, že přispěji opět článkem z mého osobnějšího života. Přece jen to, o čem chci dneska psát, je pro mě hodně důležitá událost, tak proč se s vámi o ni nepodělit, že? Doufám, že vás tento typ článků nenudí, protože já se ráda jednou za čas takhle volně rozepíšu. Je to něco jiného než recenze na kosmetiku nebo většina článků, kterými na blog přispívám.



Přesně 3.11.2012 začalo něco neskutečně krásného. Něco, co mi vlastně naprosto změnilo život. Něco, za co jsem ohromně šťastná. S přítelem jsme se seznámili úplnou náhodou a oba tomu do teď nemůžeme uvěřit. Upřímně bych na začátku vztahu s mým drahým nikdy neřekla, že nám do vydrží až do dnes. Za tu dobu se toho stalo tak hrozně moc, že bych o tom mohla napsat knihu. Stala se hromada špatných věcí, od kterých bych čekala, že nás rozdělí, ale i neskutečná spousta krásných věcí, na které nikdy nezapomenu.

Musím přiznat, že jsem si vždycky přála kluka, pro kterého budu krásná i rozcuchaná, nenamalovaná a oblečená do ošklivého, vytahaného oblečení. Kluka, který mě bude milovat takovou, jaká jsem, bude se ke mně chovat jako k princezně, nosit mi květiny a snídani do postele, utěšovat mě, když mi bude nejhůř.. no, však to znáte. A víte co? On přesně takový je. Plní mi všechno, co mi na očích vidí a udělal by všechno pro to, abych byla šťastná. A tak je to i naopak. Miluji ho za to, jaký je. On tu pro mě celé ty tři roky je, pomohl mi, když jsem byla úplně na dně, za což jsem mu do teď vděčná a hlavně vím, že se na něj můžu ve všem spolehnout, že mu můžu říct úplně všechno, že mu můžu ve všem důvěřovat. A řeknu vám, že je to nádherný pocit. Milovat a být milován je zkrátka něco dokonalého, i když to někdy bolí. Přijde mi, že už nejsme takový ten pár s růžovými brýlemi a sliby, že spolu budeme navždy. Vztah si užíváme, milujeme se, ale zároveň  žijeme v realitě a víme, že to může kdykoli skončit, protože nic krásného netrvá napořád. Sice z toho mám strach, jelikož nechci, aby to skončilo, ale zároveň vím, že je to hlavně o nás. Snažím se dělat všechno proto, aby byl náš vztah krásný, a aby nám to klapalo. Někdy se proto musím hodně přemáhat, protože je pro mě těžký dělat v některých věcech kompromisy - něco chci mít zkrátka podle sebe. Třeba u úprav pokoje jsem chtěla mít všechno pouze podle své představy, což je samozřejmě špatně. Snad žádný kluk by nechtěl žít ve sněhově bílém pokoji plném dívčích dekorací a blbůstek, že jo. Takže jsme se samozřejmě několikrát rafli, ale po každém neshodnutí či hádce přijde po chviličce usmíření a již zmiňovaný kompromis.

Jak jsem již na blogu někdy zmínila, teď bydlí přítel s námi (se mnou, mojí mamkou a sestrou), takže jsme tím pádem pořád spolu. Musím přiznat, že jsem z toho měla ze začátku trochu strach, i když to byl zároveň sen. Už je to tak přes dva měsíce a zatím je to jenom krásný. Naopak jsem za to, že ho mám stále při sobě, moc ráda. Myslím, že pokud bude všechno takové jako do teď, máme krásnou budoucnost před sebou. A co vy? Máte svého prince, nebo na něj stále čekáte?


22 KOMENTÁŘŮ

  1. Svého prince jsem potkala před deseti lety (v pátek máme výročí). Chodili jsme spolu dva roky a rozešli se. Po pěti letech jsme se zase sešli, oba jsme totiž zjistili že bez toho druhého to zkrátka nejde. Opustili jsme svoje tehdejší partnery a jsme spolu znovu tři roky. Nejlepší tři roky mého života

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No wow! Tak to je vážně nádherný!!! Hrozně moc ti to přeju! ♥

      Vymazat
  2. jste dokonalej pár!! <3

    OdpovědětVymazat
  3. gratuluju a doufam ze vam to jeste dlouho vydrzi! ste spolu nadherny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc vam to spolu slusi a preju, at vam to vydrzi naporad :) Ja jsem s pritelem dva a pul roku, ja naopak bydlim s nim a jeho rodici a taky se obcas chytneme, ale vzdycky se za chvilku usmirime :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc! Tobě také přeju, aby ti to s tvým přítelem klapalo a vydrželo co nejdéle! ♥

      Vymazat
  5. Moc vam to spolu slusi a preju, at vam to vydrzi naporad :) Ja jsem s pritelem dva a pul roku, ja naopak bydlim s nim a jeho rodici a taky se obcas chytneme, ale vzdycky se za chvilku usmirime :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jůů, jste spolu moc krásní! :) Ať vám to ještě dlouho vydrží :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je paráda, moc gratuluji a přeji ještě mnoho dalších USMĚVAVÝCH let! ♥
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé, to je krásné, to ti moc přeju, je vidět, že jsi tak šťastná a tvůj přítel taky :). My jsem minulý měsíc taky slavili s přítelem 3 roky a moc jsem si to užila. Jinak musím přiznat, že podobný strach jsem zase měla, když jsem jeli na naši první dovolenou, že už si pak ani nebudeme mít o čem povídat a tak, ale nakonec to bylo skvělé, uvidíme, jestli mě podobný strach přepadne, až se k sobě sestěhujeme :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥
      Tak to je také krásné! Také vám to hrozně přeji! ♥
      To my jsme se odjakživa měli nonstop o čem bavit. Já mu neustále něco vykládám a on je z toho někdy celý vynervovaný. :D U nás něco takového určitě nehrozí, za což jsem ráda. :)

      Vymazat
  9. Moc vám to přeju! :) Tři roky už je dlouhá doba a říkáse, že první společný rok je nejhorší, takže... :) máte to nejtěžší za sebou ;) jste moc hezký pár a přeju vám, aby vám to klapalo co nejdéle:))

    OdpovědětVymazat
  10. hrozně vám to přeju! ste spolu děsně sladký! :-) ať vám to vydrží co nejdýl :-)

    OdpovědětVymazat
  11. krásny ste, hlavne aby ste boli šťastní, veľa lásky vám prajem , ♥ super koláž si spravila ;)

    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe