OBLÍBENÉ KOSMETICKÉ PRODUKTY | PODZIM 2015

neděle, listopadu 22, 2015


Krásný večer, čtenářky!

Jsem zachumlaná pod dekou, protože je mi pořád šílená zima a pracuji na spoustě článcích naráz. Z podzimu jsem pořád taková unavená, takže většinu volného času prospím, a proto vychází články méně často. Navíc mám velké problémy s brzkým stmíváním. Fotit v těchto podmínkách je vážně nesnadné, ale to většina z vás nejspíš zná. Ale teď už k dnešnímu článku, který je o pár z mých kosmetických produktů, jenž v poslední době používám nejraději!

Prvním oblíbencem je 100% bambucké máslo od Saloos, které je pro mě v tomto zimním období must have produktem, protože jako jediné opravdu pořádně hydratuje, takže se jím mažu hodně často. Již jsem na něj psala recenzi, kterou si můžete přečíst v tomto článku!

Saloos 100% bambucké máslo

Tohle Color Tattoo od Maybelline mám sice už hodně dlouho, ale až teď na podzim ho používám hodně a hlavně ráda! Odstínem se mi k tomuto období skvěle hodí. Líbí se mi, že vydrží bez hnutí celý den na víčku (fixuji ho pudrovými stíny) a někdy ho použiji pouze jako linky, což vypadá také skvěle. (Odstín: 35-On and on Bronze) 

Maybelline Color Tattoo

Celoročně mám problémy se suššími rty, ale v tomto chladném počasí je to samozřejmě ještě horší, takže se o ně snažím co nejlépe pečovat. Koupila jsem si tedy další balzám do zásoby - Garnier repair. Aktuálně ho nosím v kabelce a musím říct, že jsem si ho hodně oblíbila.


Na zakrývání kruhů pod očima i všech nedokonalostí pleti, teď s nadšením používám korektor od Catrice - Camouflage Cream, který je podle mě rozhodně jeden z nejlepších korektorů v drogerii. Úplně ho zbožňuji a mám ho v tom nejsvětlejším odstínu 010 Ivory.


Dlouhodobým oblíbencem je tato rtěnka od Douglasu, kterou jste již mohli vidět v několika článcích. Má krásný, podzimní odstín, takže ji aktuálně nosím opravdu často. Více si o ní můžete přečíst tady, tady nebo tady. (Odstín: Joly rose)

Douglas rtěnka

Prvním z dvojice laků na nehty tu mám můj milovaný lak od Maybelline - Forever Strong Super Stay 7 days v hnědé/nude barvě. Na podzim se mi tato barva skvěle hodí, ale nosím ho celoročně. Na nehtech mi vydrží i takové 3 dny, což je pro mě dost. Většina laků mi vydrží nepoškozená třeba pouze jeden den. (Odstín: 778 Sable Rosé)

Maybelline Forever Strong Super Stay 7 days

A druhým lakem na nehty je moje červená klasika od Douglasu. Je mým nejčastěji používaným lakem, protože miluji červeně nalakované nehty. Stejně jako rtěnka se objevil ve článku Douglas novinky. (Odstín: 199 - Vertigineuse)

Douglas lak na nehty

Předposledním produktem je Rexona, kterou jsem si v poslední době opravdu oblíbila, což je hodně překvapivé, jelikož jsem nikdy antiperspiranty od Rexony moc ráda neměla. Tento mě však mile překvapil. A miluji jeho vůni!

Rexona Motionsense Sensitive

A na konec moje nejmilejší rtěnka od Maybelline v nude barvě, kterou používám pokaždé, kdy nemám náladu na výraznější rty. Je naprosto perfektní! Článek o ní si můžete přečíst tady. (Odstín: 740 Coffee Craze)

Maybelline rtěnka


Jaký je váš aktuální oblíbený produkt?


17 KOMENTÁŘŮ

  1. Catrice korektor je fakt super, plne súhlasím.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tom se shodne asi většina z nás. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  2. Color tattoo od Maybelline mi vůbec nevyhovovalo :( ale naopak Camouflage cream je naprosto parádní a zbožňuju ho!:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem i negativní ohlasy, takže tady to bude asi hodně individuální. :) Ale já s ním nemám žádný problém a i když to není nic dokonalého, používám ho ráda. :)
      Ano, ano, přesně tak! :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  3. korektor od Catrice mám aj ja a nevymenila by som ho!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom se naprosto shodneme! :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  4. ty brďo tak fotky se ti teda povedly moc! a samotný článek se mi taky líbí :) o tomhletom balzámu taky uvažuju, hydratuje dobře? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee děkuju moc! :) Hele a ten balzám není úplně špatný, ale daleko lepší je třeba Carmex. :) Ten hydratuje opravdu skvěle. :) Tenhle je na tom o dost hůř, ale hodně záleží na tom, jak moc trpíš na suché rty. Třeba ti bude stačit. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  5. Pěkný výběr věcí, sama mám zkušenost jen s Color Tattoo. Nejvíc se mi líbí růžové

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ Já si chci rozhodně pořídit ještě nějaké další. :) Nejvíc mě láká zlaté, ale růžové bude určitě také super! :)

      Vymazat
  6. Pekne veci sis poridila. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice bych to nenazvala věcmi, které jsem si pořídila, protože většinu už mám hodně dlouho a pouze jsou aktuálně moje oblíbené, ale děkuju za komentář. :)

      Vymazat
  7. asi ve třech produktech se shodujeme :-) taky je mám aktuálně oblíbený :-) skvělý výběr produktů a skvělý článek i fotky! :-) Kája

    OdpovědětVymazat
  8. Catrice korektor mám taky ráda, teď ale především ten tekutý.

    OdpovědětVymazat
  9. Na Catrice korektor je všade samá chvála, mala by som už po ňom v drogérii kuknúť. A ten sprej od Rexony mám presne taký istý. :-) Taktiež super článok, máš veľmi pekne nafotené fotky.

    http://style-makeup-tips.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Na Catrice korektor je všade samá chvála, mala by som už po ňom v drogérii kuknúť. A ten sprej od Rexony mám presne taký istý. :-) Taktiež super článok, máš veľmi pekne nafotené fotky.

    http://style-makeup-tips.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe