REVITALON

středa, listopadu 25, 2015

Nerada si kupuji nové šampony, protože to beru jako pouhé utrácení peněz. Jen hodně velké minimum šamponů mohu používat, protože mé vlasy jsou neskutečně vybíravé a nic jim nesedí. Vyzkoušela jsem spousty celkové péče o vlasy, ale zatím mi nesedlo nic tak, jak bych si představovala. Tedy až na můj poslední koupený šampon od Garnieru, se kterým jsem zatím spokojená, což mě hodně překvapuje. Sice je pravda, že všechny šampony, které jsem si kdy koupila, byly z drogerie, takže je dost možné, že kvalitnější přípravky z lékárny by mi třeba seděly, ale dát do toho ty peníze a pak ho použít párkrát a zjistit, že to opět není nic pro mé vlasy? To mě moc neláká. Proto při možnosti otestování šamponu a kondicionéru značky REVITALON, která je podle mě kvalitní a hlavně lékárenská, jsem neváhala a zapojila se na portálu blogerky.cz do výzvy. Říkala jsem si, že tahle kosmetika by mohla být to pravé, takže jsem se na testování moc těšila!


Produkty jsou určené zejména pro péči o jemné, vypadávající a poškozené vlasy, ale můžou se používat na všechny typy vlasů. Podporují jejich růst a kvalitu, nezatěžují je a jsou vhodné pro ženy i muže. Mohou se používat každý den, což je skvělé, i když mně osobně je stačí mýt pouze třikrát týdně.

Obaly jsou praktické s klasickým otevíráním a pohodlným dávkováním. Co se týče samotných produktů, oba voní moc příjemně. Je to taková jemná, nevýrazná vůně. Trápí mě však, že ze vlasů necítím po umytí vůbec nic, což je mi trochu nepříjemné, protože miluji, když mi po umytí vlasy dlouho voní. Nejlépe až do dalšího mytí. Vlasy jsem si myla klasicky v úterý, čtvrtek a neděli - pokaždé večer. Musím říct, že další den byly hebké, jemné, hladké, vzdušné a vypadaly zdravě, ale další den (v den mytí) už byly trochu splihlejší. V neděli (třetí den od umytí) je to již katastrofa. Takže jednoduše se mi o něco málo rychleji mastí. Avšak co mě příjemně překvapilo je, že se vlasy lehce rozčesávají, méně se cuchají a trochu se omezilo jejich vypadávání.

Několik umytí bylo všechno naprosto v pořádku, ale při dvou posledních mytí vlasů se mi objevily lupy. Není to u mě nic neobvyklého. Je hodně časté, že chvíli mi šampon vyhovuje a pak se to změní a začnou se mi objevovat z ničeho nic lupy. Přesto produkty zatím nadále používám a uvidím, jak to bude pokračovat.


ŠAMPON má tekutější konzistenci než většina šamponů, na které jsem zvyklá. To mi nijak nevadí, ale za to je mi nepříjemné, že šampon poměrně málo pění. Stejně jako voňavé vlasy mám ráda, když šampon, sprcháč či cokoli jiného pořádně pění, protože jinak nemám pocit perfektního umytí. Se šamponem to řeším tak, že ho používám vážně hodně, což není zrovna praktické, že jo. Hlavně si vlasy myji klasicky dvakrát za sebou - to dělám u všech šamponů, takže je spotřeba opravdu velká. Šampon obsahuje kofein, keratin, ceramidy, vitaminy a aminokyseliny.

KONDICIONÉR má konzistenci jako snad všechny kondicionéry, které jsem kdy vyzkoušela. Je tedy hustější, krémovější a lépe se s ním manipuluje. Toho používám málo, protože ho dávám hlavně do konečků. Při oplachování i poté jsou vlasy krásně jemné, hladké a hebké. Obsahuje arganový olej, keratin, kofein, vitaminy a aminokyseliny.






Tahle dvojice vůbec není špatná, i když tam jsou nějaké drobnosti, které mi moc nesedí. Dají se zakoupit buď ZDE a nebo v lékárnách. Jsou vyráběné v České republice, což je další velké plus a stojí okolo 180 Kč za kus (250ml).


Znáte značku REVITALON? Vlastníte nějaký výrobek?

5 KOMENTÁŘŮ

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe