CO JSI PŘEJI OD LUSH?

čtvrtek, listopadu 05, 2015


Krásný den, čtenářky!

LUSH je značka, od které si již neuvěřitelně dlouho přeji něco vlastnit. Líbí se mi, že netestuje na zvířatech, že je čerstvá a že jsou její produkty ručně vyráběné. Celkově obdivuji, jak se LUSH chová k přírodě. Láká mě obrovská hromada produktů. Brala bych snad všechno až na šampony, kondicionéry a tuhé parfémy. Parfémy mě vůbec nelákají a z přípravků na vlasy bych měla strach, že mi nebudou nevyhovovat, protože mým vlasům vyhovuje jen opravdu minimum produktů. Zatím jsem vlastně nenašla takové, které by mi seděly, a to jsem jich vyzkoušela hromadu. A teď se jdeme podívat na produkty, které bych si naopak moc přála! Vyberu jen ty nejhlavnější, protože jak jsem již psala, brala bych skoro všechno. Ceny jsou poměrně vysoké, takže si rozhodně neplánuji pořídit všechno najednou, ale chci si dělat postupně radost klidně i jedním produktem za nějakou dobu.


TVÁŘ
Z této oblasti chci rovnou šest produktů. V podstatě jsem z každé oblasti (masky, pleťové vody, krémy apod.) vybrala jeden produkt, který mě lákal nejvíce. 

9 TO 5 - Jemné a lehké čistící mléko s extraktem z čerstvých orchidejí, které je vhodné na odlíčení make-upu i očištění každodenních nečistot. Já se už několik měsíců odličuji stále tím samým odličovačem od Garnieru, který sice miluji, ale chtěla bych zkusit i něco jiného, nového. Tohle mléko musí navíc nádherně vonět - miluji orchideje! (235 Kč/100ml, 475 Kč/250ml)

MASK OF MAGNAMINTY - Snad nejznámější produkt od LUSH - maska MAGNAMINTY, na kterou jsem již četla hromadu recenzí. Většině lidí vyhovuje a nedali by na ni dopustit, ale samozřejmě jsou tu i tací, které zklamala. Tohle byl první produkt této značky, který jsem si přála vyzkoušet, protože mě odjakživa trápí zanesené póry a obyčejné masky, které jsem doposud vyzkoušela mi na ně nikdy nepomohly. (195 Kč/100 ml, 395/250ml)

TEA TREE WATER - Dalším produktem je pleťová voda pro normální až mastnou pleť. Měla by pomáhat na pupínky, kterými já v poslední době sice tolik netrpím, ale přece jen se jednou za čas nějaký objeví. Poté je dobrý i na bodnutí hmyzem nebo lehké poranění kůže, takže bych ho využívala hodně. Pleť by měla tato pleťová voda zklidnit, pročistit, osvěžit i tonizovat. (185 Kč/100ml, 365 Kč/250ml)

OCEAN SALT - Zaujal mě i peeling na obličej a tělo OCEAN SALT, který je z mořské soli a citrusů. Hrozně mě láká už kvůli tomu složení. Její vůně musí být neskutečně příjemná a hlavně svěží, což mám poslední dobou raději než nějaké sladké vůně. Sice mám z té soli trochu strach, protože tuším, že bude trošku drsnější, ale i přesto bych peeling ráda zkusila. (345 Kč/85ml, 595 Kč/205ml)

CUPCAKE - Zalíbila se mi i jedna čerstvá pleťová maska, i když mi tyto masky přijdou nepraktické, protože se musí spotřebovat do 2-3 týdnů. CUPCAKE je čokoládová maska, která je ideální pro mladistvou pleť, kterou hloubkově vyčistí, odstraní nečistoty a přebytečnou mastnotu a brání vzniku pupínkům. (299 Kč/55ml)

ENZYMION - Posledním produktem v této kategorii je jemný pleťový krém pro obnovení rovnováhy a matný finish pleti. Pleť by měl perfektně hydratovat a zanechávat ji matnou, což je přesně to, co potřebuju! (665 Kč/45ml)


TĚLO


DREAM CREAM - Jelikož mám hodně citlivou pokožku a díky depilaci mě hodně svědí a tvoří se mi pupínky, potřebuji cokoli, co by na to konečně pomohlo. Žádné krémy, které používám, na to nezabírají tak, jak bych si představovala, ale DREAM CREAM vypadá podle recenzí a popisku slibně. Sice se bojím, že mi nebude moc vonět, protože obsahuje heřmánek a levanduli, což nejsou moje oblíbené vůně, ale pokud by účinkoval, tak bych to snad překousla. (545 Kč/230ml)

T FOR TOES - Tak na tohle jsem už teď moc zvědavá! Pokud to bude splňovat to, co to slibuje, tak to bude pecka! Jedná se o pudr na nohy, který by měl absorbovat a omezovat pot a zápach, což já - člověk trpící nadměrným pocením, nutně potřebuju! (205 Kč/60g)

SILKY UNDERWEAR - Dlouho mě láká vyzkoušet nějaký tělový pudr, protože jsem nic podobného ještě nikdy nezkoušela a upřímně donedávna jsem ani nevěděla, že něco takového existuje. Nikde jsem tělový pudr nepotkala, takže jsem ho v podstatě ani vyzkoušet nemohla. SILKY UNDERWEAR vypadá hodně dobře, takže bych byla ráda, kdybych právě s tímto pudrem měla první zkušenost. (205 Kč/60g)

D'FLUFF - Jahodové mýdlo na holení? Které se dá používat i na mytí? A slibuje hebkou, jemnou a sladce voňavou pokožku?! Mmm! To vážně nutně potřebuju! (245 Kč/70g, 495 Kč/150g)


SPRCHA

ROSE JAM - Sprchový gel s vůní růže a vanilky je přesně něco pro mě! Říkala jsem si, že je zbytečné chtít vyzkoušet sprchový gel, kterých mám doma spoustu, ale tomuhle se prostě nedá odolat! Musí vonět nádherně a k tomu má růžovou barvu! Vánoční edice. (225 Kč/100ml, 445 Kč/250ml, 795 Kč/500ml)

RUB RUB RUB - Sprchový peeling? No nezní to báječně? Navíc bude opět nádherně a svěže vonět a má krásnou modrou barvu! Může se použít i jako šampon na vlasy, což bych určitě také s nadšením vyzkoušela! (395 Kč/245ml, 695/500 ml)



RTY
Miluji balzámy na rty! Nejvíce mě lákají nějaké neobvyklé, což přesně LUSH nabízí, takže upřímně nevím, pro který se rozhodnout. A jejich scruby na rty? Ty mě lákají snad ještě více!

SANTA'S LIP SCRUB - Peeling na rty, který chutná po kole a třešních musí být opravdu hrozně dobrý, takže by byla radost ho používat! Limitovaná vánoční edice. (245 Kč/25ml)

BUBBLEGUM - Tento peeling je klasika. Opět je to podle mě jeden z nejznámějších produktů této značky. Sice mě láká o trochu méně než předchozí scrub, ale vyzkoušela bych ho ráda. Hrozně bych ho chtěla ochutnat! (245 Kč/25ml)

IT STARTED WITH A KISS - Tónovací balzámky mám ráda a tenhle je dokonce červený s příchutí jablek a skořice - ideální! Používala bych ho s nadšením teď na zimu, protože jablka se skořicí mám spojené s Vánoci. (255 Kč/10g)

NONE OF YOUR BEESWAX - Tento balzám se mi líbí, protože chutná po citronu, mandarince a vanilce, což mi přijde jako úžasná kombinace. Hlavně tu vanilku naprosto miluji a chci s ní mít teď úplně všechno.  (245 Kč/10g)

HONEY TRAP - A třetím vytouženým balzámkem je HONEY TRAP, který je s příchutí bílé čokolády, medu a vanilky. No není to skvělá kombinace? Opět ho chci hlavně díky vanilce, ale i ten med s čokoládou mě tentokrát vážně přitahuje. (245 Kč/10g)



KOUPELOVÉ BOMBY/PĚNY/KRÉMOVÉ KOUPELE

V poslední kategorii je vybraných nejvíce produktů, protože jejich bomby a pěny jsou lákavé snad všechny. Jediné, kterým se vyhýbám, jsou ty s vůní levandule, protože tu já zkrátka moc nesnesu. Všechno jsem vybírala většinou podle vůní, barev, vzhledu a případně obsahu třpytek, které miluju!

SNOW ANGEL - Rozkošný andílek by měl vytvořit bílou pěnu a pouštět zlaté třpytky. Jak jsem již zmínila, miluji třpytky! A zlatá a bílá barva jsou moje nejoblíbenější, takže tato krémová koupel je něco pro mě! Limitovaná vánoční edice. (179 Kč/100g)

MELTING MARSHMALLOW MOMENT - A druhou krémovou koupelí je něco tak roztomilého! Jelikož miluji Marshmallows, tohle mě na první pohled zaujalo! K tomu ta slaďoučká barvička a vůně žužu a cukrové vaty - paráda! (139 Kč/100g)

5 GOLD RINGS - Pět zlatých prstýnků, které mi přijdou skvělé hlavně kvůli té zlaté barvě. Navíc jich je rovnou pět, takže bych je nejspíš používala jednotlivě, aby mi déle vydržely. Limitovaná vánoční edice. (245 Kč/100g)

MAGIC WAND - Samozřejmě se nedá odolat ani kouzelné hůlce, která se dá použít víckrát a má na sobě dokonce rolničku, což je tak sladké! Limitovaná vánoční edice. (245 Kč/100g)

ROSE JAM BUBBLEROON - Pěna, která vypadá spíš jako nějaká dobrůtka k jídlu než blbůstka do vany. Je v krásně růžové barvě a voní po růžích a vanilce, takže si asi rovnou vyvodíte, proč je v mém seznamu. (159 Kč/130g)

SUNNY SIDE - Třpytivá zlatá "kapička" s vůní citrusů, která prý vnese slunce do koupelny. Na tu jsem hodně zvědavá! (159 Kč/100g)

COMFORTER - Poslední pěnou je COMFORTER, která voní po černém rybízu, který miluji, takže proto bych ji ráda vyzkoušela také. (165 Kč/200g)

THINK PINK - Slaďoučký, růžový balistik se třemi květinkami je první z několika koupelových bomb, které si přeji. Je stejně jako většina z nich neskutečně roztomilý. (119 Kč/90g)

SO WHITE - Všechny bílé balistiky ihned upoutaly moji pozornost - celá já. Takže ani SO WHITE, který voní po jablkách a vytvoří světle růžovou koupel, tady nesmí ani náhodou chybět! Limitovaná vánoční edice. (149 Kč/170g)

FROZEN - Třpytivá, modrá koupelová bomba, která se jmenuje stejně jako moje oblíbená pohádka FROZEN mě nalákala nejen na svůj název, ale i barvičku, která mi připomíná mráz a led, což opět odpovídá jejímu pojmenování. (149 Kč/200g) 

TISTY TOSTY - Tohle srdíčko je snad nejlákavější a nejkrásnější ze všech koupelových bomb, které jsem vybrala. Je plná květin - zbožňuji květiny! A musí vážně dokonale vonět! Navíc na mě působím takovým kouzelným, romantickým dojmem, což mě k ní přitahuje ještě víc. (139 Kč/95g)

DRAGON'S EGG - Dračí vejce, které ve vaně pukne. Koupel bude díky tomu plná ohnivých barev, konfet, třpytek a citrusovo-květinové vůně. No není to kouzelné? (139 Kč/180g)

CINDERS - Balistik, který si mě získal svou vůní. Pomeranč, skořice a mandle jsou pro mě typické vánoční vůně a dohromady musí vytvářet něco vážně báječného! Limitovaná vánoční edice. (119 Kč/90g)

STARDUST - Hvězdička, která je na tom stejně jako SO WHITE - opět ta bílá barva. A zase musí moc krásně vonět, takže bylo jasné, že tu také skončí. (139 Kč/90g)

LORD OF MISRULE - Ošklivě zelený balistik, který však musí mít úplně dokonalou vůni. Další věcí, kterou miluji, jsou bylinky. A tato bomba má kořeněno-bylinnou vůni pačuli a černého pepře s kapkou vanilky. Přijde mi to jako hrozně zajímavá kombinace. Limitovaná halloweenská edice. (155 Kč/200g)

BUTTERBEAR - A na konec další neskutečná roztomilost! Bílý medvídek, který vytvoří krémovou koupel a voní po vanilce!!! Limitovaná vánoční edice. (85 Kč/60g)


Huf! A jsme na konci! Dneska to bylo opravdu dlouhé, ale snad to pochopíte. Také jste se v tomto článku o mně mohli dozvědět hromadu nových věcí, což mi přijde jako takové malé plus. Alespoň mě budete zase o něco málo víc znát! Hlavně koukám, kolik miluji věcí, když si to po sobě čtu, hah.

Co jste od této značky vyzkoušeli a co byste si teprve přáli vyzkoušet?

25 KOMENTÁŘŮ

  1. Od Lush jsem nic nezkoušela, ale brzy to plánuji změnit :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně. :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  2. Pár věci si také přeju. Hlavně mi lákaj jejich masky a sprcháče. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo masky i sprcháče jsou jedny z nejlákavějších věcí. :)
      Děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  3. skvělý článek! <33 hltala jsem každý slovo a přečetla ho celej :-) a mam nějaký favority díky tobě tak si asi něco koupim taky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych z Lushe chtěla zkusit masku na vlasy :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masky na vlasy také nevypadají špatně, ale já mám zkrátka problém s nakupováním dražších produktů na vlasy, takže se k ničemu takovému asi nedokopu. :D :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  5. Páni super článek! Nejvíce mě zaujaly scruby na rty a sprchové gely :-)

    Pája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :) Jo, to jsou jedny z nejlákavějších produktů. ♥
      Děkuju za komentář! ♥

      Vymazat
  6. Skvělý článek. Já zatím o Lush nic moc nevěděla, ale teď přidávám několik z tebou vyjmenovaných věcí do seznamu pro Ježíška.. :D Vypadá opravdu skvěle. :)
    Zvu tě k sobě na giveaway. :)
    KattyLife - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Jeee to je milý! ♥
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  7. Já bych už potřebovala doplnit své zásoby Lush, jenže pořád nemám cestu do Prahy, což mě děsně štve, neboť už mám nutkavou touho si zajít pořídit něco do Lush :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se do Prahy také jen tak nedostanu. Naposledy jsem tam byla se školou před cca 2 roky, což je docela smutné. :/ Takže já budu nejspíš objednávat z eshopu. :)

      Vymazat
  8. Já naopak používám šampón hlavně z Lushe, protože jiný mi jednoduše nedokáže odmastit vlasy tak dobře, nedám na něj dopustit (I love juicy).
    Tea tree water jsem si před asi měsícem pořídila a mám pocit, že přestože netrpím nějakým závažným druhem akné (klepu na stůl), tak občas se mi na obličeji něco vyrojí a celkově mi přijde, že se mi používáním prakticky každý večer pleť opravdu zlepšila a ještě více vyčistila :)
    No a bomby do koupele jsou naprosto bombou! :D Absolutně zbožňuji Dragon's Egg, Butter Bear, Comforter a Magic Wand, i když bych ji letos brala bez těch třpytek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On by mi třeba také nějaký šampon od Lushe vyhovoval, ale já mám prostě strach, že ho nebudu moct používat a zbytečně tedy vyhodim velkou sumu. :/ Uvažovala jsem třeba o nějakém vzorečku, ale častokrát se mi stává, že mi šampon přestane vyhovovat když jsem v půlce balení apod., takže tam ta obava prostě je. :/ :)
      Tak to jsi mě na ni nalákala ještě víc! :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  9. Lush mám rovněž ráda, akorát pro mě není cenově dostupný

    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme na tom bohužel stejně. Já bych měla nejraději všechno hned, ale můžu si dovolit tak jednu věc měsíčně, dejme tomu. :/ :)

      Vymazat
  10. Ja by som si najradšej kúpila úplne všetko :D ♥

    ladyminimalism.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jooooo! ♥ To jsme na tom úplně stejně! :D ♥

      Vymazat
  11. Já jsem na LUSHi úplně závislá :D. Mask of Magnaminty je skvělá, stejně tak jejich tonizační vody. Krém jsem měla Imperialis a byl fajn :). Chtěla bych zkusit taky to mléko 9to5, ale i odličovač Ultrabland je super. No, nejradši bych si koupila celý obchod :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeej tak to jsi mě nalákala ještě víc! Všechny ty produkty potřebuju! :D A také bych si koupila celý obchod!! Tak hrozně mooc!

      Vymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Za mě je Mask od Magnaminty nic moc. Měla jsem kelímek a nijak mě nezaujala. Je to prostě maska s pealingem... Nic extra zázračného :-D Za to jejich šampuky ty mám ráda hodně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe