MŮJ ROK 2015, KRÁSNÝ NOVÝ ROK 2016

čtvrtek, prosince 31, 2015

Rok 2015 byl pro mě plný velkých změn a zásadních rozhodnutí. První polovina byla hodně smutná, stresující a jednoduše řečeno negativní, ale od letních prázdnin nastal velký zlom a zbytek roku už byl jen krásný, a naopak to bylo jedno z nejlepších období v mém životě. Tento rok jsem změnila bydliště a školu, s přítelem oslavila výročí 3 let, poznala spoustu nových, úžasných lidí, založila jsem i tento blog a začala se blogování opět pořádně věnovat, oslavila jsem 18 narozeniny,... Většina z těchto událostí je opravdu zlomová a důležitá, ale všechno jsou to jen a jen pozitiva. Z vyjmenovaných věcí je jediné založení blogu z té horší části roku. Jsem ráda, že první část už je za mnou a když se do té doby vrátím, je to vážně úleva. V té době jsem měla založený i twitter, kam jsem každý den přispívala. Když na to tak koukám, bylo to hodně zlé. Psala jsem tam i taková přání a touhy, které se mi po těch změnách vyplnily, což je neuvěřitelný pocit, protože v té době jsem nevěřila, že by se mohlo něco změnit.
Když se podívám na rok 2015 pouze z té blogové stránky, jsem neuvěřitelně ráda, že jsem tento blog založila. Je to vážně něco, co mi dělá radost, co mě baví a naplňuje. Blog jsem založila v březnu a od té doby jsem se, myslím, v psaní posunula o hodně dál. Sama tu změnu trochu vidím. Za tu dobu už je tu skoro 200 pravidelných čtenářů, což je naprosto skvělé!  Je to pro mě velký úspěch a mám z toho opravdu radost. Kolem 25 000 zobrazení také není vůbec málo. Za všechno děkuju! Za úspěch beru i těch pár nabídek na spolupráci, které mi přišly. Věřím, že mě blogování jen tak nepustí, že u toho vydržím co nejdéle. Celkově doufám, že v dalším roce bude všechno jenom krásné a že nenastane nic špatného. A to samé přeju i vám. Přeju vám, aby jste si rok 2016 užívali, aby jste si splnili případná předsevzetí a přání, aby jste byli šťastní, zdraví a spokojení! KRÁSNÝ NOVÝ ROK!!! ♥



14 KOMENTÁŘŮ

  1. Jani, doufám, že příští rok po osobní stránce pro tebe bude lepší! A gratuluji k blogovým úspěchům, snad jich v příštím roce bude ještě víc. Já se na tvůj blog moc ráda vracím :)

    Chapter #12 of 2015

    OdpovědětVymazat
  2. Ten nejkrásnější nový rok přeju i Tobě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rok 2015 byl pro mě podobný :) přeji Ti taky krásný Nový rok a hlavně hodně úspěchů a článků :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji Ti v novém roce jen to nejlepší! Ať už s blogem nebo v osobním životě :)

    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že druhá půlka roku byla pro tebe tak skvělá! :)
    Všechno nejlepší do nového roku i tobě :)

    Zvu Tě na mojí Giveaway!

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Také ti přeji krásný a šťastný Nový rok a hlavně aby jsi byla jen a pouze pozitivní!:-) Je to mnohem lepší, než když se utápíme v depresích. Hodně štěstí!:-)


    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, to máš samozřejmě pravdu. :) Děkuju moc! ♥

      Vymazat
  7. Vše nejkrásnější i tobě do Nového roku!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe