MOJE VÁNOČNÍ PŘÁNÍ | 2015

pondělí, prosince 21, 2015

Tento rok si toho k Vánocům moc nepřeji, a to i přesto, že mám přání opravdu dost. Přeji si hodně dražších věcí (foťák, epilátor...), ale ty nechci dostat dárkem - chci si je koupit sama. Pod stromečkem tedy uvítám pouze nějakou tu kosmetiku, čaje a ponožky, ale samozřejmě by mě potěšily i věci z tohoto wishlistu, ve kterém jsou jak reálné věci, které by se pod stromečkem objevit mohly, tak i věci, které se tam rozhodně neobjeví, ale jsou to důležitější přání, takže jsem je sem chtěla přidat.


OLYMPUS PEN E - PL7
Nemám žádný foťák, takže všechny fotky, které nafotím, jsou buď přes můj mobil nebo přes foťák sestry. Samozřejmě je to hodně nepříjemný, takže si přeju nějaký kvalitní foťák. Už kvůli blogu a celkové lásce k focení se vyplatí investovat do nějakého dražšího. Pokukuji po "blogerské klasice" - Olympusu PEN E - PL7, ale s velkou pravděpodobností skončím na nějakém levnějším.

CANDLE
Svíčky mě potěší úplně, úplně vždycky! Je to taková klasika, která udělá radost pokaždé. Přeju si je vlastně nonstop, protože je to něco, čeho nemám nikdy dost. Svíček je, obzvlášť v tomto období, velká spotřeba, takže každá nová se hodí!

BATHROBE
Přeji si světlý, kratší a hodně huňatý župan! Župan mám, ale vůbec ho nenosím. Je na mě moc dlouhý, což je mi nepříjemné a celkově se v něm necítím dobře. Kdybych však dostala či si koupila takový, který by byl podle mých představ, byla bych v něm zachumlaná pořád!

EPILATOR
Epilátor je další věc, kterou si přeju poměrně dlouho. Epiluji si celé tělo epilátorem, který je poměrně starý, takže už neslouží tak, jak bych si představovala. Navíc je to hodně obyčejný model, a proto bych uvítala nějaký celkově kvalitnější. 

WARM SOCKS
Miluji ponožky, tudíž je hrozně ráda dostávám.  Ty, které jsou teploučké, chlupaté a huňaté, jsou vážně něco pro mě! V tomto období je nosím pořád, takže by mě rozhodně potěšily další, abych měla pořádnou zásobu.

SLIPPER BOOTS
Teploučké, vysoké bačkory si přeji už od předešlých Vánoc. Minulý rok jsem je nedostala a ani jsem si je nekoupila, tak třeba se to tentokrát vydaří. Vždycky na ně koukám v H&M, kde je mají vážně krásné.

TEAPOT
Už dlouho toužím po nějaké konvičce na čaj! Nejvíce se mi líbí podobné té z obrázku - takové, které mi připomínají konvičky z Japonska, ale bohatě bych si vystačila i s obyčejně bílou. 

FUR BLANKET
Dek a polštářků není nikdy dost! Tohle jsou věci, které mi udělají, stejně jako svíčky, radost opravdu kdykoli, takže není divu, že bych si vůbec nestěžovala, kdybych je našla pod stromečkem. Jsem zamilovaná do huňatých, kožíškových dek z F&F, odkud si musím rozhodně nějakou pořídit!


Co obsahuje váš vánoční wishlist?

6 KOMENTÁŘŮ

  1. Tak ať pod tím stromečkem něco z toho najdeš :) Krásné Vánoce Ti přeju

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný wishlist, ten nový foťák bych taky potřebovala, ale asi mě to letos mine, tak snad ho ty dostaneš :) Měj krásné Vánoce, Jani!

    Christmas Prague 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :) Mě to také bohužel mine.. :D :) Tobě také krásné Vánoce!

      Vymazat
  3. super wishlist! ve dvou věcech se shodujem :) a moc se mi líbí i ten obrázek, ten se ti poved :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe