NEJDOKONALEJŠÍ ŽUPAN

pondělí, prosince 28, 2015

Pokud jste četli můj vánoční wishlist, víte, že jsem si přála župan. Přeju si ho už hodně dlouho, i přestože jeden doma mám. Ten, který vlastním, bohužel vůbec nenosím, protože mi z několika důvodů nevyhovuje. Je dlouhý pod kolena, což mi vadí, jelikož nesnesu takhle dlouhé župany - je mi v nich nepříjemně, takže jsem sháněla nějaký, který by mým náročnějším požadavkům odpovídal. Chtěla jsem takový, který by byl opravdu teplý a huňatý, kratší a ve světlé barvě. Ono se to možná nezdá, ale vážně jsem žádný najít nemohla, protože když už mi více méně vyhovoval, byl na mě moc drahý.


Ale k Vánocům jsem od přítele dostala ten nejdokonalejší župan, který jsem kdy viděla. Musím přiznat, že jsem si ho vybrala sama, když jsme byli s přítelem v F&F. Na první pohled jsem si dokonce myslela, že je to úžasný kabátek, protože jsem nevěřila, že by tak krásný župan existoval, haha! Ale jakmile mi došlo, že to župan opravdu je, bezhlavě jsem se zamilovala. Když mě přítel uviděl, rozhodl se, že mi ho dá pod stromeček, což byla nejlepší věc, kterou mohl udělat, protože jsem byla vážně nepopsatelně šťastná a spokojená. Vůbec bych si nestěžovala, kdyby byl právě tento huňatý miláček jediným dárkem k Vánocům. A řeknu vám, bylo vážně těžké přijmout, že ho dostanu až na Štědrý den.


Teď už ho konečně mám a víte co? Jsem do něj zachumlaná vážně skoro pořád! Je tak heboučký, že bych v něm nejraději i spala. Miluji jeho velkou kapuci a originální zapínání, které jsem snad ještě na žádném županu neviděla. Jen mám trochu obavy, aby se neopotřeboval moc rychle, nezačal žmolkovat, nebo abych ho nějak neušpinila, protože přece jen ten materiál a barva jsou trochu nepraktické. Už teď nevypadá tak jako na začátku (překvapivě), protože se do něj dobře chytají jakékoli drobečky, je na něm vidět každý chloupek, prach.. no, dokážete si to představit. To mi však rozhodně nekazí radost, protože jsem s tím počítala a hlavní je, že by to všechno mělo jít vždycky vyprat. Stál 599 Kč, což podle mě není vůbec špatná cena, protože jsem potkala i dražší župany, které nebyly zdaleka tak příjemné a měkoučké, jako je tento. Takže spokojenost největší!

Odkud máte župan vy?

53 KOMENTÁŘŮ

  1. no ten je krásný !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ten je dokonalej! A na první pohled mi taky přišel jako kabátek :D:D ♥♥
    Terithebutter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak to bych ho mohla začít nosit i ven, co myslíš? :D ♥

      Vymazat
  3. Krása♥

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  4. Ježiši, ten je nádhernej! Úplně huňaťoučkej a roztomilej ♡ ... Já mám župan z Marks&Spencer, což bohužel nebyla moc levná záležitost, ale je naprosto úžasný. Je šedý se zipem, tkaničkou kolem pasu, a (co je nejdůležitější) kapucou, na které je hlava Me to You medvídka. Je to strašně sladký a je v něm vážně teploučko. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! ♥ A ten tvůj musí být také úžasný!!

      Vymazat
  5. Jee, ten je pěkný. Ze začátku mi vůbec nepřišel jako župan :-) Já župan už nějaký ten rok nenosím, nevím co mě k tomu přimělo asi pro mě nepraktičnost. Jinak F&F má pěkný župany ale pro mě je to zbytečná investice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je také právě vůbec nenosila, ale docela mi scházelo něco na přehození po vylezení z vany, ale jak jsem psala v článku, ten můj starý byl vážně nepříjemný. Ale chápu tě, měla jsem to fakt podobné. :)

      Vymazat
  6. Strašne zlatučký županček, a tie domáce papučky... :) Super :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, tak ten vypadá vážně krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem dostala nový župan k Vánocům také. Je sice úplně normální a bíly, ale ten materiál je naprosto boží! Lepší, než jsem měla u předešlého županu. Jinak skvělý článek :)

    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé. Hlavně, že je bílý - všechno bílé je top! :D ♥ Děkuju!

      Vymazat
  9. Zrovna včera jsem po obchodech hledala taky nějaký kratší župan,jedině ho měli v RESERVED ale za 999,-,takže to jsem si řekla že ne :D Je úžasnej,také jsem si zprvu myslela,že to je kabátek :) Tak ať dobře slouží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee tak taky mrkni do F&F! :) Jinak za 999 Kč bych ten můj asi také nechtěla, ale hrozně by mě to mrzelo, protože jsem vážně od prvního pohledu zamilovaná. :D :) Děkujuu! ♥

      Vymazat
  10. Je fakt krásný, líbí se mi originální zapínání :) Já župan nemám, ale taky jsem měla na Vánoce dostat-jenže stejně jako ty jsem nemohla najít ten pravý. Konečně jsem ale našla a bohužel nestihl dorazit do Vánoc, tak si ho užiju později :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, přesně tak. :) Hlavní je, že ho budeš mít! :) ♥

      Vymazat
  11. Jé, ten teda je! ♥ Miluju župany! Dlouhé mi nevadí, mám ráda hlavně hodně heboučké a teplé, nosím je v zimě často i přes oblečení, když je mi doma zima :D Mám svůj milovaný modroučký z Marks and Spencer, ti dělají dobré noční oblečení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten svůj také nosím přes oblečení. :D :) Do Marks and Spenceru jsem vždycky vešla a stejně rychle odešla, protože mi ty ceny přišly strašně přepísklé, ale alespoň na to noční oblečení se tam mrknu, třeba se mi něco zalíbí. :)

      Vymazat
  12. Ten je přímo dokonaly :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá roztomile. Nejdříve jsem myslela, že je to nějaký kabátek, na župan nevypadá, ale je dokonalý. Dokážu si představit, jak je heboučký. Taky by se mi podobný líbil. Nevadil by mi, kdyby byl delší, jen kdyby byl z tak příjemného materiálu jako je ten tvůj. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, já ho vážně začnu nosit ven, když si tolik lidí myslí, že je to kabátek. :D Mně by to dělalo jenom radost. :D :) A ty se zkus určitě také mrknout do F&F, tam je mají vážně skvělé! :)

      Vymazat
  14. Já župany nepoužívám, ale tento je krásný :))
    veronicaslife8.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věř mi, že tehle by jsi používala! Tím jsem si snad i jistá. :D :)

      Vymazat
  15. Tak ten je vážně nádherný, já mám dva růžové, ale už hodně staré, asi bych si měla koupit nějaké novější. :)
    Pinki Claire
    Zvu tě na svou giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Případně celkově F&F co se týče županů můžu doporučit. :) Materiálově byly boží snad všechny, které jsem viděla! :)

      Vymazat
  16. Tak ten je dokonalý. Aniby som nepovedala, že je to kabátik,.... A určite je aj krásne mekučký a teplý

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  17. Teda ten vypadá parádně:-)
    Stala jsem se tvou pravidelnou čtenářkou, jinak zrovna začínám s blogem a byla bych moc ráda, kdyby ses mrkla. Začátky jsou vždy těžké, tak bych ti byla moc vděčná, kdyby ses stala také pravidelnou čtenářkou. Moc by mi to pomohlo. Přeji krásný zbytek dne :-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je parádní! ♥
      A na tvůj blog se určitě podívám. :)

      Vymazat
  18. na prvý pohľad vyzerá naozaj ako kabátik tiež by som si to myslela keby nenapíšeš že je to župan:))takže pekny darček od priateľa že ťa tak potešil mne daroval taký jemný pekný svetrík:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, fakt ho začnu nosit ven. :D :)
      Tak ten musel také hodně potěšit! ♥

      Vymazat
  19. Krásny, luxusný kúsok! A tie papučky sú tiež rozkošné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsem dostala také k Vánocům, ale od maminky. ♥ Úplně je miluju stejně jako ten župan! :)

      Vymazat
  20. Krásne fotky, opäť. Čo viac dodať! :)


    sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  21. Je krásnej, do toho se tak zachumlat a už nevylézt,že? :) Já jsem dostala župan k minulým Vánocům a je to od nějaké české značky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, přesně, přesně! Máš úplnou pravdu! :)

      Vymazat
  22. Úplně bych si chtěla sáhnout jak je měkoučký :D Moc krásný kousek :) Já kdybych mohla, nosila bych župany i ven, jsem velký fanoušek huňatých a barevných župánků.. :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych ten můj byla vážně schopná nosit ven už kvůli tomu, že vypadá trochu jako kabátek. :D Fakt bych si ho nejradši ven vzala a možná to i někdy udělám, haha. :D :) Děkuju!

      Vymazat
  23. Ten župan je úžasný :O Musím povedať, že som si najprv myslela, že to je kabát! Mne už mamka kúpila župan na internát a je podobne huňatý, takže sa naň teším ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju♥ Haa další, kdo si to myslel, to je vtipný. :D :)
      Huňatý věci jsou nejlepší! Ať už jsou to deky, oblečení nebo bačkory, ale jakmile je to huňatý, je to top! :D :) Takže chápu, že se těšíš!

      Vymazat
  24. Tak ten vypadá naprosto dokonale, nejradši bych se do něj sama zachumlala :D

    Zvu Tě na mojí Giveaway!

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  25. Také sháním nějaký župan, a vidím, že nejsem jediná s takovými náročnějšími požadavky :D. Je nádherný, také jsem si myslela na první pohled, že to je nějaký kabátek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to mám radost, že je nás víc, to jsem nečekala. :D Děkuju♥

      Vymazat
  26. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  27. Tak tenhle župánek je dokonalý :D Miliju tyhle župany, do kterých se můžu zachumlat :D :D

    www.itisginger.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe