PRODUKT MĚSÍCE: GARNIER ULTRA DOUX HONEY | PROSINEC 2015

středa, prosince 30, 2015

Garnier Ultra Doux Poklady z medu

Mé vlasy jsou neskutečně vybíravé a snesou málo který šampon. S kondicionéry nebo jinými přípravky na vlasy potíže většinou nemám, ale vybrat šampon, se kterým bych neměla žádný velký problém, je vždycky oříšek. Když už se zdá, že je všechno v pořádku, po delší době používání se mi začnou dělat lupy. Netuším, zda-li je to pokaždé šamponem, a nebo je v tom nějaký jiný problém, ale trápí mě to. Zkouším pouze drogerkové šampony, protože nechci házet peníze do těch dražších z lékárny či internetu, jelikož mám strach, že mi beztak vyhovovat nebude. Z drogerie jsem vyzkoušela hromadu značek, ale s žádným jsem spokojená nebyla. Jediný, se kterým žádný větší problém nenastal, je Garnier Ultra Doux Poklady z medu, který již mám skoro vypotřebovaný, a nejspíš si ho koupím dokonce znovu.

Garnier Ultra Doux Poklady z medu

Šampon je určený na oslabené a lámavé vlasy, které má posilovat, vyživovat, chránit a obnovovat až ke konečkům. Slibuje jejich snadnější úpravu, zvýšení lesku, odolnosti a zdravý vzhled. Co se týče složení, je to kombinace tří pokladů ze včelího úlu: mateří kašička - revitalizační elixír známý pro svůj posilující účinek, propolis (výtažky) - opravdový přírodní včelí tmel známý pro své ochranné vlastnosti a med - vzácný nektar uznávaný pro jemnost a vyživující sílu. Složení je bez parabenu.

Složení: AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM LAURYL SULFATE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, AMODIMETHICONE, CI 19140/YELLOW 5, CI 15985/YELLOW 6, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, PPG-5-CETETH-20, TRIDECETH-6, SALICYLIC ACID, MEL/HONEY, LIMONETE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PROPOLIS EXTRACT, CARBOMER, ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PROPOLIS EXTRACT, CARBOMER, CETRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, COUMARIN, ROYAL JELLY, PARFUM/FRAGNANCE.

Garnier Ultra Doux Poklady z medu

Obal je klasicky plastový s plastovým víčkem, které obsahuje moc hezký detail lístečku. Otvor na dávkování má ideální velikost, takže vám nevyteče zbytečně velké množství přípravku. Šampon má klasickou, hustější konzistenci, takže se s ním nepracuje špatně. Velké plus je vysoká pěnivost, která je pro mě nesmírně důležitá, protože pokud šampon pění nedostatečně, nemám pocit umytých vlasů. Za zmínění stojí i velmi příjemná parfemace, kterou jsem si hodně oblíbila. Když jsem si šampon kupovala, výjimečně jsem ho neočichala, a proto jsem měla strach, že s jeho vůní budu mít problém, jelikož nesnáším med. Vadí mi jeho chuť i vůně, tudíž ho nesnesu ani v kosmetice. Naštěstí mi voní opravdu hezky, což mě mile překvapilo.

Garnier Ultra Doux Poklady z medu

Garnier Ultra Doux Poklady z medu

Vlasy jsou po umytí tímto šamponem nádherně hebké a jemné. Vydrží mi v pohodě jeden den bez umytí, takže si je můžu mýt tak, jak jsem zvyklá - 3x týdně, což znamená, že se nemastí a ani nejsou zplihlé. Ani s rozčesáváním nemám žádný velký problém. Co však neskutečně oceňuji je to, že ta krásná vůně šamponu mi na vlasech drží až do dalšího umytí! Opravdu nádherně, silněji voní celou tu dobu. To jsem snad ještě nezažila. Právem si zaslouží ocenění nejlepšího šamponu, který jsem doposud měla.

Garnier Ultra Doux Poklady z medu

Garnier Ultra Doux Poklady z medu

Máte s tímto šamponem zkušenost?  Zkoušeli jste nějaký šampon z řady Ultra Doux?

19 KOMENTÁŘŮ

  1. Určitě se po něm podívám, ještě jsem ho nezkoušela, tak ráda vyzkouším, můj oblíbený šampon od Yves Rocher mi přestal vyhovovat.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, určitě ho vyzkoušej! Doufám, že ti bude vyhovovat stejně jako mně. :)

      Vymazat
  2. Nějaký jsem zkoušela ale tento ještě ne, tento by se mi dosti hodil, takže asi po něm mrknu až spotřebuju tu moji hromadku samponu :D :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, já mám také hromadu šamponů, ale asi je nikdy nespotřebuju když mi nesedí, takže je dopoužívá přítel. :D A jinak tenhle určitě zkus! :)

      Vymazat
  3. Šampóny Garnier mi vždycky vyhovovaly. Momentálně mám vlasy dosti oslabené a celkem mi pomohl Gliss kur deep repair, třeba by ti vyhovoval.


    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusit to můžu, ale asi až mi tenhle vyhovovat přestane. Do té doby u něj nejspíš zůstanu a budu si užívat ten klid od lupů a všech jiných problémů. :D :) Ale děkuju. :)

      Vymazat
  4. to jsou krásný fotky! a šampon vypada dobře, asi ho taky zkusim, protože mam hodně oslabený vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá lákavo. Určite mu dám šancu ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle jsem ještě doma neměla, ale od Garnieru jsem měla ten oranžový (nevzpomenu si, jak se jmenoval - Damage? :D). Byla jsem naprosto spokojená a jinak mým vlasům vyhovuje více šamponů. Teď jsem však dostala pod stromeček Syoss kondicionér na poškozené vlasya je dokonalý! :) A na tento od Garnieru se také musím mrknout :)

    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti docela závidím, že ti vyhovuje více šamponů, hrozně mi vadí ta náročnost mých vlasů. :/ :D A jojo, určitě se na tenhle mrkni! :)

      Vymazat
  7. Já musím strašně často měnit šampony, protože moje vlasy prostě nesnesou jeden a ten samý šampon. Tenhle ale vypadá dobře, asi po něm kouknu :)
    Simeona Blogg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme nejspíš stejné. :) V jednu dobu mi moc vyhovoval šampon od Syoss, takže jsem byla šťastná, že mi konečně něco sedí, jenže to pak zase přešlo a nemohla jsem ho používat. :/ Koukni, koukni. :)

      Vymazat
  8. Garnier šampony mám ráda ! Ale upřednostňuji ty čiré ;).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zatím vyzkoušela, tuším, jenom dva, takže s nimi moc zkušeností nemám, ale ty, které jsem měla, byly super. Proto jich nejspíš zkusím víc. Jsou hodně chválené a oblíbené, takže by jich mohlo sedět víc i mně. :)

      Vymazat
  9. šampon vyzera super hocičo s medom mám veľmi rada ,ale ja potrebujem hlavne taký abý mi nevysušoval pokožku hlavy teraz som začala s eucerinom tak dufam že mi pomohne:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe