JARNÍ WISHLIST

pátek, března 18, 2016


Krásný den! Po delší odmlce vám přináším nový článek. Konečně jsem se dokopala k dodělání mého aktuálního wishlistu, takže se dneska můžete dočíst o tom, co si zrovna přeji z oblasti oblečení a doplňků. Tak jdeme na to!

Zjistila jsem, že mi v šatníku chybí veškeré sportovní oblečení, které je častokrát mnohem pohodlnější než to, které běžně nosím. Z této kategorie bych si přála především kšiltovku, sportovní šaty vypadající jako dlouhé tričko, mikinu a tenisky. Jak jste již někteří mohli postřehnout, začala jsem cvičit a celkově dodržovat zdravější životní styl, takže hezká výbava je samozřejmostí. Myslím, že všichni uznáte, že s hezkou výbavou se cvičí mnohem lépe než s ošoupaným starým oblečením. Především bych chtěla sportovní podprsenku a legíny.


Co se týče elegantnějšího oblečení, přeji si klasickou bílou košili. Už jsem se po nějaké koukala, ale zatím mi žádná nesedla tak, jak bych chtěla. K bílé bych si chtěla koupit rovnou i modrou, ale brala bych je i v jiných barvách, jelikož košilím začínám lehce propadat. Dál chci doplnit šatník o nové basic kousky, protože těch není nikdy dost. Já je nosím ještě ke všemu opravdu často, takže potřebuji všechno častěji obměňovat. Po nějaké době je to totiž v nehezkém stavu. Rozhodně chci další nová basic tílka, ale také ponožky, spodní prádlo a jako úplně nový kousek i šaty, které bych nosila nejen na společenské akce, ale i v normální všední dny. Potom bych chtěla vyzkoušet podprsenku bez kostic, protože na ně slyším chválu ze všech stran. Věřím, že bude mnohem pohodlnější než klasická podprsenka. Jelikož jsou poslední dobou moje řasy naprosto nepoužitelné, rozhodla jsem se, že si pořídím hodně přirozené umělé řasy a k nim samozřejmě kvalitní lepidlo, aby mi řasy vydržely na očích celý den. Nějaké nové jarní boty bych také ráda sehnala - nutně je potřebuji. A posledním kouskem, který bych si chtěla pořídit, jsou sluneční brýle. Jedny mám, ale ven jsem je ještě nevytáhla, jelikož se v nich necítím vůbec dobře. Hledám takové, které by mi opravdu seděly, což je velmi těžký úkol. 



Co máte na svém aktuálním wishlistu vy?

10 KOMENTÁŘŮ

  1. Máme podobný vkus. Spoustu kousků z wishlistu už vlastním. Třeba bezkosticové krajkové podprsenky miluju a to nemám zrovna áčka a jsem spokojená. :-) Také podobné šaty jako jsou ty šedé a černé vlastním a zbožňuju je. Zrovna jsem si pořídila Nike Roshe One a jsou parádní, lehoučké a jako papučky. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja mám v plánu si doplniť šatník o nejaké základné športové kúsky, ktoré môžem nosiť aj do mesta. :)

    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny článok, tiež mám v pláne trošku doplniť šatník o "basic" kúsky :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovědětVymazat
  4. Teď na jaro a léto momentálně hledám spíš pestřejší barvy a vzory ^-^ Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou teda krásné kousky ♥ Já potřebuju hlavně trička, nějakou mikču/přehoz a boty

    OdpovědětVymazat
  6. Styl, který je na první fotce nosí jedna moje kamarádka! Já se vždycky snažím kupovat si věci se vzory atd. Ale postupem času mi nějak dochází, že stejně nejlépe vypadají jednoduché, ideálně jednobarevné kousky. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  7. Umělé řasy mám momentálně taky na wishlistu, protože by mě strašně zajímalo, jak bych s nimi vypadala a celkově mi přijde, že je teď nosí každá druhá holka :) Jinak podprsenku bez kostic bych taky chtěla.

    Weleda | Mandlová tělová péče

    OdpovědětVymazat
  8. Sportovní je super! Já bych určitě taky brala boty, sportovní podprdu (ale jsou tak drahý!) a určitě si chci taky pořídit k teniskám tričko-šatky :)) Tereza P.

    OdpovědětVymazat
  9. Ta Nike kšiltovka vypadá super, stejně jako tenisky! :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se mi líbí to oblečení na sport, je super, ty mikči i podprsenky..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe