NEW IN

pátek, března 04, 2016


Krásný den! 

Dneska pro vás mám pokračování novinek, ve kterých jsou především mé výhry z vánočních soutěží či případné spolupráce, a proto tu bude opět minimum věcí, které jsem si pořídila sama - ty budou až v příštích novinkách! Předchozí new in si můžete přečíst zde.

Začnu výhrami, které jsou staré již takové dva měsíce. U Verči z blogu Primadonna Realness se mi povedlo vyhrát spoustu krásných věcí za básničku. Udělalo mi radost i její krásné zabalení produktů s milými popisky. Focené je to však hodně narychlo, protože jsem se nemohla dočkat, až všechno rozbalím. V balíčku se nacházel nádherně vonící vosk od Yankee Candle, lak na nehty od L'Oréalu v perfektním odstínu, lesk na rty od Miss Sporty, tužka na oči od Maybelline, monostín od Essence a jako malý bonus i pár vzorečků a čajíčků.



Dál tu mám velmi praktickou výhru od Andy z blogu Kockandy. Upřímně musím říct, že mě to potěšilo snad víc než kdejaká kosmetika! Jedná se o pepřový sprej a alarm, které hodlám mít stále při sobě, abych se cítila alespoň o trochu více v bezpečí. Ještě nedávno jsem se bála sama venku tak moc, že jsem dokonce běhala, abych byla rychle tam, kde jsem měla být. Teď už jsem se to odnaučila, ale strach mívám stejně. Věřím, že s těmito produkty budu alespoň o trochu jistější a klidnější.


Na facebookové stránce ke Katky blogu Rustic blog: Diary of village girl jsem vyhrála vzoreček sprchového gelu od Balei, lak na nehty od Essence, lesk na rty od Dermacolu, náušnice a čajíčky. Všechno to přišlo v hezké krabičce, pro kterou se najde také nějaké využití.


Krásná soutěž se mi povedla vyhrát i u Klárky z blogu Clara in Style, kde se soutěžilo o část nových, ale i o část použitých/odzkoušených produktů, které z různých důvodů nepoužívala. V balíčku se toho nacházelo opravdu šíleně moc! Nejvíc mi udělaly radost všechny tři rtěnky - jedna od Dermacolu, dvě od Avonu, protože jsou v přirozenějších odstínech. Z bází pod oční stíny od NYX a Dermacolu jsem také nadšená, jelikož jsem do teď žádnou neměla. Snad pro všechny produkty se nějaké využití najde, takže mám radost!


U Sabči z blogu Beautiful Savage jsem vyhrála balíček Oriflame produktů, ve kterém byla řasenka, lesk na rty a lak na nehty a k tomu všemu pěnový stín od Dermacolu, sůl do koupele od Balei a nějaké vzorečky. Musím říct, že řasenka mě opravdu mile překvapila. Je vážně skvělá, jen mi vadí to, že je mokřejší, takže trochu slepuje, ale to rozčesávám jinou řasenkou, takže to zvládám v pohodě.


Na facebookové stránce značky Carun se mi povedly vyhrát dva produkty - Univerzální konopná mast a 500g balení loupaných konopných semínek. Správně jsem měla vyhrát pouze jednu věc, takže jsem byla moc mile překvapená. O produktech plánuji speciální článek. 


A poslední výhra je od Nikkie z blogu Between us girls, kde jsem vyhrála také moc hezké věci. Potěšily mě hlavně balzámky na rty, které se v tomto chladném období vždycky hodí a krásná washi páska, kterou budu rozhodně často využívat.


A pak tu mám pár velmi příjemných spoluprací. Od Saloos, což je značka, se kterou mám již dlouhodobější spolupráci, které si mimochodem velmi vážím, mi byly zaslány opět 4 mnou vybrané produkty. Tentokrát jsem si vybrala Květinovou pleťovou vodu - Meduňka, Ricinový olej, Vanilkový kokosový olej a 100% Zelený jíl. Na všechny tyto produkty si budete brzo moci přečíst recenze. A Poo-Pourri je výrobek, který mě vždycky lákal vyzkoušet, ale přišlo mi zbytečné si pořizovat sprej na záchod, takže jsem ho sama nikdy nevyzkoušela. Tím pádem jsem na nabídku spolupráce samozřejmě s nadšením kývla. Na něj jsem již recenzi vydala - zde.


A pak tu mám poslední spolupráci se skvělým e-shopem Krásná každý den, jejíž majitelkou je velmi milá paní Míša. Měla jsem možnost vybrat si dva produkty, což bylo vážně hodně těžké, jelikož bych chtěla vyzkoušet snad úplně všechno, co e-shop nabízí. Nakonec jsem se rozhodla pro tělové suflé Nevinnost a sprchový krém Polní květiny. Na krém jsem již psala recenzi, kterou si můžete přečíst tady. Jak si můžete všimnout z fotek, produkty přišly opravdu nádherně zabalené, což samozřejmě také moc potěší, protože je vidět, že si Míša svých zákazníků moc váží. Navíc musím říct, že tak skvělou a příjemnou komunikaci jsem snad ještě nezažila!



Tak a z koupených věcí tu mám pouze tyhle čaje. Samotnou mě překvapuje, že jsem si nic jiného nekoupila (když nepočítám jídlo, protože za to utrácím každou chvíli, haha), ale zkrátka nechci utrácet za věci, které nepotřebuji. Kosmetiky mám aktuálně tolik, že se to snažím postupně spotřebovávat, jelikož bych to za chvíli neměla kam dávat a na množství oblečení si také nijak nestěžuji. Mimochodem, tyhle čaje jsou jedny z mých nejoblíbenějších, které bych mohla pít snad pořád!


Co jste si v poslední době pořídili vy?

13 KOMENTÁŘŮ

  1. Ty si určite dieťa šťastený, toľko výhier :) Gratulujem <3
    Spoluprácu so Saloos ti veľmi prajem. Majú úžasné produkty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, hlavně v těch vánočních soutěžích jsem měla hodně štěstí. Děkuji! :) A ano, Saloos má opravdu úžasné produkty. ♥

      Vymazat
  2. Jéj vyhrala si kopec krásnych vecičiek :) Máš to moc pekne nafotené :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti gratuluju ke všem výhrám a spolupracím! Je super vidět, že se ti s blogem tak daří :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé veci! :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  5. No teda, ty jsi vyhrála spoustu krásných výher :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak o tomhle se mě může jenom zdát. Máš asi štěstí na výhry. Každopádně gratuluji, jsou to krásné věci a užívej jich.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten pepřák a alarm mají neskutečně roztomilý provedení! :)
    A tolik radostí! <3

    ZAAKO || New Badlands

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek.
    Ani nevím proč, ale alarm se sprejem mě doopravdy pobavilo.
    Myslela jsem si, že v mé oblíbené barvě se tohle nedělá a olala, kouknu a vidím.
    Super ;)
    http://monicablogcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Máš štěstí! :3 Takové krásné věci! ☺ Nevím, z čeho bych měla větší radost... :3

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe