PRODUKT MĚSÍCE: SOAPHORIA TĚLOVÉ SUFLÉ NEVINNOST | ÚNOR 2016

neděle, března 06, 2016

Soaphoria tělové suflé Nevinnost

Krásný den, čtenářky! Dnes tu pro vás mám recenzi na produkt, který jsem si za měsíc únor zamilovala ze všech nejvíce. Tentokrát se jedná o tělové suflé značky Soaphoria, ke kterému jsem se dostala díky spolupráci s e-shopem Krásná každý den. Předchozí díly produktů měsíce můžete najít tady.

Soaphoria tělové suflé Nevinnost

Soaphoria tělové suflé Nevinnost

Tělové suflé jsem si moc přála vyzkoušet, protože je to něco trochu jiného než klasická tělová mléka, másla či krémy, se kterými se běžně setkávám. Výběr konkrétního produktu byl však velmi těžký, protože druhů je v nabídce vážně hodně. Jelikož miluji jemné, ženské, něžné vůně, rozhodla jsem se zkusit suflé Nevinnost, za což jsem hrozně ráda, protože jsem s výběrem nadmíru spokojená! Název tu překrásnou květinovou vůni, do které jsem se ihned bezhlavě zamilovala, naprosto vystihuje.

Soaphoria tělové suflé Nevinnost

Produkt si mě však nezískal jen vůní. Zbožňuji i jeho konzistenci, se kterou jsem se setkala poprvé, jelikož je to to, čím je suflé odlišné. Je to pěnový, hutnější, vyšlehaný krém, který se na pokožce vlivem tepla promění v krémovější olej. Suflé se velmi příjemně roztírá a poměrně rychle se vsakuje - jen chvilku je pokožka mastnější, ale za okamžik je perfektně hydratovaná, hladká, hebká a voňavá. Hydratace je opravdu vysoká, takže pro suchou pokožku je to rozhodně to pravé. Vůně na pokožce vydrží dlouho, což je za mě velké plus, protože bych ji ze sebe cítila nejraději pořád. Produkt už jsem si několikrát napatlala i na obličej a musím říct, že i na něj funguje báječně. Pleť mám vždy nádherně hydratovanou a heboučkou! Jinak ho používám vždy na celé tělo, takže ubývá docela rychle, i když stačí jen malé množství. Až mi dojde, určitě ho budu potřebovat znovu. A vám ho doporučuji všemi deseti, protože tohle zkrátka musíte mít! Na e-shopu si suflé pořídíte za necelé dvě stovky za toto 125 ml balení.

Složení: THEOBROMA CACAO, BUTYROSPERMUM PARKII, COCOS NUCIFERA OIL, OLEA EUROPEA FRUIT OIL,  CAMELLIA SINENSIS OIL,  AROMA

Soaphoria tělové suflé Nevinnost

Soaphoria tělové suflé Nevinnost

Soaphoria tělové suflé Nevinnost

Máte s tělovým suflé zkušenost? 

18 KOMENTÁŘŮ

  1. stejně jako ten tělový krém na který si psala recenzi prve, se mi i tenhle produkt moc líbí! musí vonět hezky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie produkty od krásna pôsobia na mňa úplne skvelým dojmom a čítam o nich samé chvály na každom blogu, tak si už musím nejaký objednať lebo moje oči ich poriadne hĺtajú!!♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, přesně tak! :) Rozhodně také něco vyzkoušej! ♥

      Vymazat
  3. Vyzerá úžasné, musím to niekedy vyskúšať aj ja. :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle tělové suflé mám v plánu určitě vyzkoušet!! Moc chválím design blogu, je krásný :-)

    Nela Agáta z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělý, budeš nadšená! ♥ Děkuji moc!

      Vymazat
  5. Už dlho po nejakom suflé od Soaphorie romzmýšlam! Vyzerá to skvelo! Momentálne od nich používam peeling a je úplne božský, má toľko olejov (myslím si) v sebe, že sa potom už nemusím ani natierať :).

    OdpovědětVymazat
  6. wow, tak toto znie veľmi dobre, asi to niekedy v budúcnosti objednám a vyskúšam :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ho ve verzi kořeněný pomeranč (co ale vůbec není žádná těžká vůně, jak jsem se prvně obávala) a naprosto jsem si ho zamilovala, ta konzistence je úžasná :)
    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mám doma to pomerančové, bože jak já tuto kosmetiku miluju!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  9. nice blog, I follow you :)
    Happy Monday!

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  10. O telovom sufle som ešte nepočula. Musím určite vyskúšať. :)

    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  11. Toto tělové suflé ve stejné vůni jsem si pořídila na veletrhu v Praze a musím říct, že se okamžitě dostalo na mou Top příčku produktů na tělo. Vůně po konvalinkách je úžasná a ta konzistence <3 jen škoda, že není balení bezedné :D Příště bych jej ráda vyzkoušela v provedení mléčné potěšení :)
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe