REMINGTON PROTECT

čtvrtek, března 31, 2016

Je to již pár měsíců, co jsem si vlasy přestala žehlit každý den, přestože vyžehlené vlasy se mi líbí mnohem více než moje přirozené, které jsou na některých místech nepravidelně zvlněné. Přestala jsem s tím, protože se na ty zničené vlasy už nedalo dívat. Na vlasech mi hodně záleží, takže pohled na tak roztřepené konečky mě nehorázně bolel. Moje stará žehlička byla opravdu špatná. Vlasy mi hodně vytrhávala, takže na tom byly o to hůř. Potom, co jsem přestala s každodenním žehlením, jsem ji používala pouze jednou za dlouhý čas na nějakou společenskou akci, kdy jsem chtěla vypadat o něco lépe, ale i to jedno použití je vždy výrazně zničilo. Když jsem tedy dostala možnost vyzkoušet žehličku, která by měla být k vlasům šetrnější, měla jsem opravdu radost a samozřejmě jsem neváhala.

Remington Protect

Remington Protect

Žehlička Remington PROTect je navržena tak, aby vlasy ničila co nejméně. Obsahuje technologii HydraCare bránící poškození vlasů. HydraCare chrání vlasy pomocí studené páry, hydratuje je a umožňuje úpravu účesu při nižší teplotě bez poškození. Tuto technologii však využívat nemusíte, žehlička funguje i bez ní. Pokud ji budete chtít používat, stačí nalít do nádržky destilovanou nebo filtrovanou vodu (použít můžete i klasickou, ale nedoporučuje se to kvůli výdrži žehličky), stisknout modré tlačítko, které se nachází na přední straně žehličky. Rozdíl použití žehličky se studenou párou a bez ní je opravdu velký. Nejen, že jsou vlasy po použití krásně hydratované, ale i hebké, jemné, hladké, lesklé a nadýchané. Proto vám doporučuji používat ji s touto funkcí.

Remington Protect

Remington Protect

Další výhody této žehličky jsou, že slibuje menší poškození vlasů o 68%, má 5 teplotních nastavení (150°C - 230°C), zapínání z boku, automatické bezpečnostní vypnutí a integrovaný digitální displej, který se nachází pod nálepkou, kterou jsem při focení ještě sloupnutou neměla. Žehlící destičky má napuštěné směsí mikro kondicionérů s keratinovým, arganovým a makadamovým olejem, díky kterým jsou vlasy lesklé a zdravé. Žehlička vytváří hladké, lesklé účesy bez krepatění. Skvělé je i to, že má otočný kabel a uzamykatelný kloub žehlících ploch, který zajišťuje ochranu destiček i celé žehličky. V balení je i praktické pouzdro, které je ideální třeba na cestování. A pochválit musím i krásný design a barvu. S takovou kráskou se pracuje jedna báseň.

Remington Protect

Remington Protect

Pokaždé stačí žehličku zapnout, počkat 15 sekund a žehlit. Vyžehlené je mám do 10 minut, takže to každé ráno stíhám bez problémů. Poté mi vlasy vydrží celý den rovné, ale další den je znovu narychlo přežehlím i přesto, že to moc potřeba není. Žehlím již jen se studenou párou a od doby, co žehličku používám, jsem žádné výrazné zničení vlasů nezaznamenala. A musím zmínit i to, že vlasy nevytrhává - jen hodně výjimečně mě za nějaký vlas zatáhne, ale to bych vůbec nehrotila. Jsem tedy moc spokojená a rozhodně vám ji doporučuji! Stojí kolem 2700 Kč, což je dle mého přijatelná cena.

Remington Protect

Remington Protect

Už jste o této žehličce slyšeli? Nebo ji máte dokonce doma?


*Produkt jsem získala díky portálu blogerky.cz.

4 KOMENTÁŘŮ

  1. To jsou vlasy! Kde jsou časy, kdy jsem takové také měla! Tuhle žehličku mám v plánu, jen se mi pořád nechce utrácet peníze. :-D Ale jednou se rozhoupu. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Slyšela jsem o ní, dokonce jsem o ni soutěžila na blogerkách, ale bohužel se nepoštěstilo :) Líbí se mi výsledný vyžehlený efekt

    OdpovědětVymazat
  3. Určite sa oplatí do žehličky na vlasy investovať! :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe