SALOOS KVĚTINOVÁ PLEŤOVÁ VODA MEDUŇKA

neděle, března 27, 2016

Květinové vody od Saloos jsem si hodně oblíbila. Musím přiznat, že si bez nich dokonce nedokážu představit fungování, protože je používám hned na několik způsobů. Před delší dobou jste si mohli přečíst můj názor na květinovou vodu Lemon Tea Tree téže značky (tady), kterou jsem si opravdu zamilovala, takže jsem se rozhodla vyzkoušet i nějakou další. Tentokrát padla volba na Meduňku.

Saloos Květinová pleťová voda Meduňka

Meduňka je vhodná pro všechny typy pleti, zvláště pro tu citlivou. Pleť by měla čistit, hydratovat a tonizovat. Také by měla regenerovat vlasovou pokožku a usnadňovat rozčesávání vlasů, osvěžovat, zklidňovat pokožku po depilaci a holení a zlepšovat náladu. Získává se z čerstvých listů meduňky - je to čistý vodní destilát s 2% obsahem alkoholu. Za zmínění stojí i balení s praktickým rozprašovačem, které je z matného skla. Je velké 50 ml.

Saloos Květinová pleťová voda Meduňka

Tuto květinovou vodu jsem vyzkoušela snad na všechny možné využití. Používám ji velmi často na vyčištěnou pleť před spaním, kdy pleť jenom přestříkám a po chvíli nanesu noční krém. Někdy ji však používám i na její dočištění, protože to umí taktéž skvěle. Pokaždé mi stačí přibližně 2 stříknutí, jelikož má rozprašovač dostatečně široký záběr. Pleť je po jejím používání opravdu hezky hydratovaná, čistá a příjemně osvěžená. Květinovou vodu používám i na vlasy. Po každém umytí si ji nastříkám na pokožku hlavy a také do délek vlasů pro lepší rozčesávání. Když se mi zacuchají mimo mytí hlavy, stačí vodu nastříkat na chomáč a rozčesat. Skutečně to pomáhá, takže opět nemůžu nic vytknout. Výjimečně vodu použiji i na nějaké podrážděné místo po epilaci, které dokáže krásně zklidnit a dokonce zmírňuje i svědění takových míst. A pokaždé ji přidám i do mé směsi na pleťovou masku ze zeleného jílu. Skvělá by byla i v létě na již zmiňované osvěžení, ale toho se rozhodně nedožije, protože už jsem za půlkou. Používám ji vážně snad každý den. Co se týče zlepšování nálady, i to bych mohla potvrdit. Voní vážně úžasně a dokáže povzbudit a pozitivně naladit. A o to ji používám raději!

Saloos Květinová pleťová voda Meduňka

Kdybych ji měla porovnat s tou minulou, řekla bych, že obě jsou opravdu perfektní. Všechno, co jsem od nich očekávala, splňují na jedničku. Nedokážu tedy říct, že by jedna z nich byla horší. Avšak o něco víc jsem si oblíbila Meduňku, jelikož mi více sedla svou vůní, takže kdybych si jednu z nich měla pořídit znovu, byla by to tahle. A vám můžu květinové vody jen a jen doporučit. Sehnat je můžete za cca 120 Kč.

Už jste nějakou květinovou vodu od Saloos vyzkoušeli?

7 KOMENTÁŘŮ

  1. Květinové vody jsou naprosto dokonalé. Já jsem měla Tea Tree, která mi ze začátku nesedla kvůli specifické vůni, ale pak jsem si ji oblíbila. Na léto bych si chtěla pořídit nějakou novou a celkem mě láká meduňka kvůli její vůně :)

    March Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, souhlasím! :) Meduňku určitě zkus, voní vážně nádherně! :)

      Vymazat
  2. Ja mam velmi rada kvetove vody Nobilis urcite vyskusaj :)

    Pozyvam na MEGA giveaway o Rimmel, Niveu a ine. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, určitě je časem vyzkouším! :)
      A na GA mrknu. :)

      Vymazat
  3. Ja som sa im snažila dať šancu, ale nie je to asi nič pre mňa. Škoda.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Tak to koukám, protože zatím jsem od všech slyšela samou chválu. :) Ale ono je jasné, že nic nemůže vyhovovat každému. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe