SPOTŘEBOVÁNO #2

čtvrtek, března 24, 2016

Opět se mi tu nahromadilo pár spotřebovaných produktů, takže je načase udělat o nich článek, abych je mohla konečně vyhodit - to hromadění zbytečností totiž fakt nemám ráda! Tentokrát tu mám poměrně velké množství sprcháčů, které jsem dostala k Vánocům, ale najdou se tu i nějaké produkty na vlasy či na pleť. Co tu však není zastoupeno vůbec, je jakákoli dekorativní kosmetika. Tu spotřebovávám hodně pomalu, za což jsem však většinou ráda.


Jdeme se mrknout na první kategorii produktů. Jedná se o samé oblíbence z vlasové kosmetiky - všechny tři produkty bych si pořídila moc ráda znovu, ale nejspíš se přikloním pouze ke dvojici od Revitalonu, kterou jsem si vážně zamilovala. Psala jsem na ni dokonce recenzi, která však byla vydaná v době, kdy jsem ještě nemohla znát pořádné účinky. Navíc jsem tam psala, že se mi tvořily lupy a rychleji mastily vlasy, což byla samozřejmě pravda, ale po nějakém čase se to již nedělo, takže jsem byla naprosto spokojená. Kromě toho mám pocit, že mi díky této dvojici rostly vlasy rychleji, což právě teď potřebuji víc než kdy jindy. Zkrátka je chci znovu. A co se týče šamponu od Garnieru, na ten jsem také psala recenzi, kterou si můžete přečíst tady.


Dál tu mám tři sprchové gely. Z této trojky jsem si nejvíc oblíbila ten první, protože voněl nejlépe, ale i ty ostatní jsem používala moc ráda. Ani jednomu z nich nemůžu nic vytknout, ale znovu si je nejspíš nepořídím.


Dalšími produkty je denní čistící gel od Nivei a Arganový olej od Saloos. Arganový olej jsem používala hlavně na vlasy a na pleť a byla jsem moc spokojená. Aktuálně mám doma nový, ale tentokrát od jiné značky. A čistícímu gelu taktéž nemůžu nic vytknout. Vyhovoval mi a dokonce bych si ho byla schopná koupit znovu, ale jelikož mám aktuálně načaté větší množství čistících produktů na pleť, zatím si ho určitě nepořídím.


A máme tu poslední dva produkty! Prvním je taková klasika - antiperspirant, kterých mám vážně velkou spotřebu. Tento od Rexony nebyl špatný, ale nový si nekoupím, protože mám jiné oblíbence. A intimní gel od Chilly byl skvělý. Aktuálně ho mám v zelené Fresh verzi, která mi také vyhovuje.


Jaký je váš poslední spotřebovaný produkt?

9 KOMENTÁŘŮ

  1. Ten nivea čistiaci gél je skvelý! Takže ho používam :)
    michaelabartova23.blogspot.com
    Na blogu prebieha aj jarný giveaway!

    OdpovědětVymazat
  2. Radox gely mám moc ráda. Chilli intim gel právě používáme s dcerou. Šampony Ultra doux mně mic nevyhovují, mám po nich šíleně zacuchané a drsné vlasy.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také je mám docela ráda, většinou mi moc hezky voní. :) A co se týče šamponů, zatím jsem vyzkoušela pouze dva, ale oba mi seděly skvěle, což se moc často nestává. Ale je jasný, že nemůžou vyhovovat všem. :)

      Vymazat
  3. same super veci si minula :) pekne nafotene!

    Pozyvam na mega GIVEAWAY o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
  4. Můj poslední spotřebovaný produkt je make-up od Astoru a jsem za to na sebe pyšná, protože je to můj první spotřebovaný make-up :)

    March Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to gratuluji :D :) Já ještě žádný make-up nikdy nespotřebovala, alespoň si to myslím. A zatím ani nespotřebuji, protože aktuálně žádný nepoužívám. :D :)

      Vymazat
  5. Tento antiperspirant od Rexony je můj úplně nejoblíbenější EVER. Hrozně nemám ráda, když "smrdím jako deodorant" a pak se cítím nesvá celý den. Tento se jemně rozvoní po květinách a tak mám pocit, jakoby to byl můj květinový parfém :)
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe