NEW IN

středa, dubna 27, 2016

Opět se mi tu nahromadilo poměrně velké množství nových věcí, a proto jsem se rozhodla udělat nové "NEW IN" už teď. Později bych totiž určitě na některé věci zapomněla. Jdeme rovnou na to!

Jako první vám ukážu dva produkty z eshopu Krásná Každý Den, se kterým spolupracuji. Tentokrát jsem si vybrala Čistící pěnu na smíšenou pleť a Čistící peeling s polynéským pískem. Oba produkty již přes měsíc s nadšením testuji a zatím jsem nadšená! Brzy čekejte recenze!




Diář je neodmyslitelnou součástí mého života, takže pro mě bylo hodně obtížné vydržet bez něj až do března. Celé ty tři měsíce jsem každou chvíli na něco zapomněla, jelikož u mě zkrátka poznámky v mobilním kalendáři nebo na papírcích moc nepomáhají. Každý rok jsem nějaký hezký diář dostala k Vánocům, a nebo se mi povedlo sehnat takový, který pro mě byl ideální. Několikrát se mi stalo i to, že jsem měla tři diáře najednou, ale tento rok nic. Žádný hezký jsem po obchodech nenašla, žádný jsem nedostala. Ale teď už konečně k tomu, proč to píšu. Na Lucky blogu probíhala soutěž o diář Doller, o kterém jsem již něco málo slyšela a musím uznat, že mi byl sympatický - vypadal jako ideální diář, ale nikdy jsem si o něm bližší informace nezjišťovala. Samozřejmě jsem se tedy zúčastnila, protože to byla skvělá příležitost k vyzkoušení onoho ideálního diáře. Když jsem vyhrála, měla jsem obrovskou radost, že mám od jedné velké starosti klid! A řeknu vám, diář je vážně skvělý! Líbí se mi celá ta myšlenka, že ho můžete začít psát úplně kdykoli. Doller tedy není vyplněný, všechna data si doplníte sami podle toho, kdy začne vaše "cesta za úspěchem". Perfektní je k rozvoji sebemotivace a sebeřízení. No, zkrátka jsem z něj nadšená. Lucka mi k němu přihodila i pár kosmetických vzorečků, které pokaždé ocením. 


Pak vám musím ukázat nové džíny, které jsem si konečně pořídila! Dlouho jsem žádné nemohla sehnat, protože jsem na džíny neskutečně náročná. Záleží mi na materiálu, na barvě i střihu, takže mi vyhovují málokteré džíny. Avšak v H&M jsem sehnala rovnou dvoje. Tmavě modré s vyšším pasem jsem si dokonce zamilovala! Jediné, co mi na nich vadí, je to, že jsou na mě moc dlouhé, takže se mi ošklivě "vlní", ale na to už jsem zvyklá, protože to tak dopadá u většiny kalhot - jsem prostě prcek. Jinak mi však sedí perfektně a jsou moc pohodlné. Druhé jsou černé, opět s vyšším pasem, které jsem vzala "jen tak" k těm prvním. Bohužel s těmi moc spokojená nejsem, protože jsou z materiálu, na který se chytá úplně všechno, takže jsem neustále obalená chlupy, což nevypadá vůbec hezky. Kdyby nebylo tohoto problému, neměla bych jim co vytknout.


Koupila jsem si i nové boty, které mi ihned padly do oka. Je to přesně styl, který se mi líbí, avšak trochu mi mrzí to, že jsou hnědé, protože takhle je neumím moc dobře kombinovat. Ale jsou moc pohodlné a krásně se v nich chodí (i běhá, haha). Sehnala jsem je v Deichmannovi.


A asi bych to nebyla já, kdyby se tu neobjevily i nějaké další výhry. Tentokrát jsem vyhrála obrovský balíček produktů na facebookové stránce k blogu Svět podle Kyrkys. Soutěžilo se o nové, nebo párkrát použité produkty, které vypadaly vážně lákavě. Výherní balíček obsahoval například dokonale vonící krém na ruce od Manufaktury, tělový peeling od Avonu, okamžité regenerační sérum pro poškozené, oslabené vlasy od Schwarzkopf, gel na obočí od Rimmelu, tvářenku od Elfu, dvě tekuté tvářenky od W7 nebo dvě perfektní paletky očních stínů. Většinu produktů denně používám a musím říct, že jsem velmi spokojená!



A poslední výhrou je balíček od elnino.sk, o který se soutěžilo na Lucky blogu Byť ženou je úžasné!. V balíčku se nacházel arganový olej, tvářenka od Make-up Revolution London, lesk na rty od Dermacolu a kosmetická taštička. Tvářenku jsem si moc oblíbila a používám ji hodně často a arganový olej je taktéž báječný. 


Co máte z poslední doby nového vy?

8 KOMENTÁŘŮ

  1. Téda, ty výhry jsou fantastický ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Po tvojom článku mám chuť ísť nakupovať. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  3. Lesk od Dermacolu mám doma taky a vůbec mi nevyhovuje :/ vadí mi, že je takový lepivý.
    Beauty by K. - zvu tě na soutěž

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké věci, těším se na recenze produktů Soaphoria :)

    April Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  5. E-shop Krásna každý deň milujem ! :) Skvelý článok :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Krém na ruce z Manufaktury miluju! A ty botky jsou úplně krásné! Přesně po takových bych se taky chtěla mrknout, ale zase si říkám, že už začíná být teplo, abych si kupovala takovéto boty :/ To ženské dilema :D
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Ty boty vypadají dost zajímavě, taky už bych si měla udělat čas na nákupy. Glisskur šampón máme stejný, rozhodně doporučuji. Jen tak dál. S láskou Mí, klidně se stav.
    http://mycrazydiary.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe