KOSMETICKÉ DŮVODY K PLÁČI

čtvrtek, května 05, 2016

V oblasti kosmetiky existují nepříjemnosti, které mě dokáží naprosto vykolejit. Které to jsou? To se dozvíte právě v tomto článku!



KDYŽ VÁM NESEDNE VÁŠ VYSNĚNÝ PRODUKT 
Haha, stalo se vám to někdy? Přejete si hodně chválený, drahý makeup, pleťový krém, korektor nebo třeba parfém, který vám nakonec nesedí, takže ho musíte poslat dál? Není to vůbec příjemné! Proto tak nerada utrácím za drahou kosmetiku, u které nemám jistotu, že mi bude sedět. Co se týče parfémů, pokaždé si pořizuji takové, u kterých vím, jak voní, takže nakupuji v kamenných obchodech. Ale ani takhle nemám jistotu, že mi bude vonět i při používání, jelikož se stává, že na papírku v parfumerii voní prostě jinak než na kůži (v parfumeriích se stydím stříkat je na sebe :D).


KDYŽ VÁM ZAČNE DOCHÁZET OBLÍBENÝ PRODUKT
Pokud se jedná o levnější, drogerkovou věc, není to tak hrozné, ale jakmile jde o drahý, kvalitní produkt, bolí to. Představa, že šetřím na takovou řasenku od Benefitu, která mi pak maximálně vyhovuje a po nějaké době zjistím, že dochází a já musím šetřit znovu... Zkrátka to není vůbec nic příjemného! Já mám výhodu v tom, že většina mé dražší kosmetiky vydrží hodně dlouho. Jedná se třeba o rozjasňovač od theBalm, který už beru jako dražší věc (500 Kč prostě není málo). Rozjasňovače používám vždy jen trochu, takže ten se mnou bude ještě dlouhou dobu, ale zato můj milovaný bronzer téže značky mi pomalinku dochází (když už vidím díru, je to zlý!), takže je mi smutno.


KDYŽ VÁM SPADNE A ROZBIJE SE OBLÍBENÝ PRODUKT
Z takové situace bych brečela. Nedávno se to stalo se zbytkem mého oblíbeného pudru. Bylo ho už vážně málo, takže jsem se ani nesnažila dát ho nějak dohromady, ale mrzelo mě to i přesto dost. Stále to ještě není tak hrozné, jako když vám spadne třeba olejíček ve skleněném balení na dlaždičky v koupelně, což se mi NAŠTĚSTÍ ještě nestalo, ale pokaždé jsem vyklepaná, když takový produkt používám.


KDYŽ SI SVŮJ OBLÍBENÝ PRODUKT ŠETŘÍTE A PAK ZJISTÍTE, ŽE JE PROŠLÝ 
Ah, tak tohle znám až moc dobře! Pamatuji si, když jsem si koupila třeba vysněné tělové mléko, které mi neskutečně vonělo, ale bylo mi líto ho používat, takže jsem se tím napatlala jenom jednou za hodně dlouhý čas. Pak nastal okamžik, kdy začalo docházet, takže jsem ho používala o to méně. Nakonec musela cca čtvrtka do koše, protože mléko přestalo vonět. No, co vám budu povídat, byla jsem z toho vážně smutná! Hrozná ztráta.


KDYŽ ZTRATÍTE OBLÍBENÝ PRODUKT
Tohle se mi, tuším, ještě nikdy nestalo, za což jsem vážně vděčná! Jediné, co většinou ztrácím, jsou gumičky a pírka do vlasů - v tom jsem vážně mistr! Gumiček mám sice hromadu, ale není dne, kdy bych ji nehledala. Pokaždé si dám jednu na ruku, abych ji měla vždycky při sobě, ale když ji pak použiji na nějaký účes, který po chvíli rozpustím, gumička zmizí.


KDYŽ PŘESTANOU VYRÁBĚT VÁŠ OBLÍBENÝ PRODUKT
Tak s tímhle případem jsem se bohužel před nějakým půl rokem setkala. Měla jsem velmi oblíbený pleťový gel, který byl na moji pleť ideální, ale najednou se přestal prodávat. V tu dobu jsem z toho byla vážně špatná, protože mojí pleti moc produktů nesedí. Naštěstí jsem našla další produkty, se kterými jsem také moc spokojená, takže smutek je už za mnou.


Tak co, z kolika důvody k pláči máte zkušenost? Postěžujte si do komentářů!

18 KOMENTÁŘŮ

  1. *KDYŽ PŘESTANOU VYRÁBĚT VÁŠ OBLÍBENÝ PRODUKT*.. Neskutočne som zbožňovala Truffle make-up od Dermacolu, a keď ho prestali vyrábať tak ma to celkom trápilo, čiže viem aké to je hrozné :( :D

    OdpovědětVymazat
  2. Toto ma teda náramne pobavilo. Nie, nie som škodoradostná, len veľmi dobre poznám presne tieto momenty... :-D
    Vynikajúci článok.

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké, vtipné, na to, jak "kosmetické" články nemusím, tak jsem se opravdu pobavila :D Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok. Pravidivý (každá poznáme tie momenty) a vtipne napísaný zároveň :) :D
    S tým parfémom ti poradím. Strekni si v parfumérii vôňu na zápästie. Takto uvidíš ako bude parfém voňať na tebe a nebude to blbé že si ho budeš striekať na krk. Niekde ti hneď aj pracovníčky navrhnú dať parfém na ruku :)

    www.simonazacko.com

    OdpovědětVymazat
  5. Až na pár výjimek tohle asi nikdy nepochopím, protože se nelíčím. A dát pěťo za řasenku? OMFG - nikdy. Zase jsou ale jiné věci, které hodně můžu, třeba parfémy. Milovala jsem Exotic Love od Moschus, a ta už se víc jak deset let nedá sehnat. Teď naprosto ujíždím na La vie est belle od Lancome a jestli ji přestanou dělat, skočím z mostu.

    OdpovědětVymazat
  6. Naprosto souhlasím!!! Jednou mi spadla paletka na zem. Smrt v mých očích byla vidět okamžitě. Naštěstí to nějakým zázrakem přežila :) A také jsem byla naštvaná, když přestali vyrábět mou oblíbenou řadu na vlasy. Byla to Exkluzivní řada od Manufaktury. Měla jsem hodně dlouhé vlasy a tato péče na vlasy mi pomáhala je zjemnit a jaksi nadlehčit nebo jak to říct. Naštěstí jsem se pak šla stejně ostříhat, tak už mi to tolik nevadilo, ale stejně vždy vzpomínám na ten zážitek, který jsem měla ze svých vlasů :)
    Ráda bych tě pozvala na moji giveaway: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Snad se všemi body souhlasím a některé z nich jsem zažila. Zrovna nedávno jsem si šetřila na They're real, koupila jsem si ji a bylo to fakt něco úžasného ji používat. Každopádně ani ne za tři měsíce mi došla a musela jsem zase přejít na řasenku z drogerky a teď jsem zase ve fázi šetření.


    Weleda | Rodinný set tradičních výrobků

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý článek :) Nedávno jsem si koupila korektor od Catrice a už mi začíná pomalu docházet :D Docela mě to štve, ale od toho ta kosmetika asi je :)
    La Vie est belle

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je užasně napsaný článek :D A spoustu z toho znám, bohužel :( :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já moc kosmetických produktů nepoužívám, takže tohle naštěstí moc neřeším. :D

    OdpovědětVymazat
  11. tenhle článek se vážně povedl, skvěle si to vystihla! :D nejhorší jsou poslední dva body - už se mi několikrát stalo, že jsem ztratila můj oblíbený produkt (Carmex a Lip Stain od Sephory) a dodnes nechápu, kde jsem se sakra mohla nechat :D

    OdpovědětVymazat
  12. perfektný článok, všetko súhlasí :D najviac prvá vec, vypadávanie tieňov je u mňa aksik klasika, neviem prečo. Dokonca mi minule vypadli 3 tiene z Vice 4 som nechápala ako je to možné :(
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  13. Při čtení jsem si říkala: to sedííííí, to sedííííí :-D

    OdpovědětVymazat
  14. to posledné,presne! tiež sa mi to stalo pri makeupe, ale asi to tak malo byť, pretože som našla lepší :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  15. Bozi clanek :D zasmala sem se. Teda spis pobrecela, znam uplne vsechno. Naposled mi ssegra shodila z policky stiny spaadly do vanny a cely se rozsekly. A zrovna to bylo to jediny co sem tu dobu nosila :D

    OdpovědětVymazat
  16. Kdyby ti nááhodou nějaký stín nebo pudr nakonec doopravdu spadl, akorát mám na mém uplně novém blogu post o diy tipu :) jinak už se mi rozbil i lancome make-up a krom toho že to bylo všude mě to i neskutečně mrzelo :/
    Jinak krásný minimalistický design! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  17. Kdyby ti nááhodou nějaký stín nebo pudr nakonec doopravdu spadl, akorát mám na mém uplně novém blogu post o diy tipu :) jinak už se mi rozbil i lancome make-up a krom toho že to bylo všude mě to i neskutečně mrzelo :/
    Jinak krásný minimalistický design! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe