PROKLETÝ MILÁČEK

úterý, května 31, 2016

Před delší dobou se mi povedl vyhrát dokonalý tělový krém Goodness od Dove, do kterého jsem se již na první přičichnutí bezhlavě zamilovala. A když se do nějakého produktu takto zamiluji, mám tendenci si ho co nejvíce šetřit, aby se mnou byl co nejdéle. Používala jsem ho tedy maximálně jednou týdně a tento okamžik si vždy strašně užívala, protože ta vůně je zkrátka perfektní. Abych tu však nemluvila jen o vůni, krém se i skvěle roztírá, rychle se vsakuje a hlavně báječně hydratuje, takže moje suchá pokožka vždy vrní radostí. Po krému je heboučká, voňavá a vláčná. Produkt je ideální i pro citlivou pokožku.

Dove DermaSpa Goodness Tělový krém

Proč jsem ho tedy nazvala prokletým? 
Stalo se to již dvakrát. Dvakrát jsem měla obrovskou smůlu, dvakrát jsem se smutkem a naštváním skoro rozbrečela, dvakrát jsem musela vytírat krém z koberce! Spojili jste si to? Jednoduše už se mi povedlo s ním dvakrát švihnout o zem tak, že se vždycky minimálně čtvrtka tohoto dokonalého produktu rozlítla po celém pokoji. Poprvé, kdy se mi ho podařilo kydnout především na kabelku a koberec, jsem si řekla, že se to hold stane. Sice mi to bylo neskutečně líto, ale co se dá dělat, že. Krém plný psích chlupů a mých vlasů jsem na sebe dokonce z té země mazala, ale po chvíli jsem to vzdala, protože to bylo vážně trochu... emm, nechutný.

Podruhé už to bylo horší. Opět jsem měla produkt postavený na skříňce a nadšeně si mazala nožky. Při tom jsem mluvila s přítelem, takže jsem byla nejspíš trochu mimo. Chtěla jsem nabrat další množství krému, ale rukou jsem švihla moc a ještě špatným směrem. Miláček slítl na zem šílenou rychlostí, takže se rozlítl až na druhou stranu pokoje!! Tentokrát to schytal i můj vyděšený pes, který toho měl plnou packu a hlavičku. Část byla samozřejmě na koberci a dokonce i na povlečení. V tu chvíli jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet, protože ta situace byla opravdu docela komická. No, ale kvůli tomuto druhému pádu už mám krému vážně málo, takže si dávám při jeho používání extrémní pozor!

Dove DermaSpa Goodness Tělový krém

Dove DermaSpa Goodness Tělový krém

Stalo se vám někdy něco podobného, nebo jsem takový nešika pouze já?

5 KOMENTÁŘŮ

  1. S krémom sa mi to ešte nestalo, no nenávidím, ked sa mi rozsype púder. To by som najradšej vraždila, neporiadok a ešte kupovať nový, skvelé. :D

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  2. Občas mi krém taky spadne na koberec, ale spíš že jakoby z toho těla odletí kousíček :D
    A taky mě to vždycky mírně naštve nebo ne naštve, ale takovej ten divnej pocit :D

    OdpovědětVymazat
  3. ojoj tak to nastve :( mne sa vcera rano rozbili licka, co je vcelku tiez nemile :(

    Pozyvam na letnu GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. je, tak to je mi líto! mě se zatím nic podobného nestalo, myslim. :) jinak krém vypadá suprově! :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je vážně škoda, přijít o takový výborný krém. Nicméně, nenapadlo tě třeba, že se ti stalo právě protože jsi se rozhodla, že jím budeš šetřit a natírat se jenom jednou týdně? Nenapadlo tě třeba, že první pád ti naznačil, aby jsi jím nešetřila a klidně se natírala, protože by stejně nějakou dobu vydržel? :) Nevím, možná je to hloupé, ale po přečtení tvého článku z toho mám takový pocit. Trochu. Karma. Nevím? :)
    Nicméně, produkty od Dove jsou mi velmi blízké a sympatické :)

    BLUDIČKA VEČERNICE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe