PRODUKT MĚSÍCE: SOAPHORIA ČISTÍCÍ PĚNA NA SMÍŠENOU PLEŤ | KVĚTEN 2016

pátek, června 17, 2016

Květen už je dávno za námi, takže nesmí chybět recenze na výrobek, který jsem si tento měsíc oblíbila nejvíce. Tentokrát to nebyl vůbec těžký výběr, protože kromě milovaných produktů z minulých článků této série, jsem byla zamilovaná především do Čistící pěny na smíšenou pleť od Soaphoria, o které si můžete dneska přečíst.

Soaphoria Čisticí pěna na smíšenou pleť

Tato čistící pěna je skvělá k pročištění a navrácení rovnováhy pleti. Efektivně odstraňuje nečistoty a make-up, je určena pro každodenní použití. Pleť má zanechávat hydratovanou, svěží a hladkou. Obsahuje zelený jíl, díky kterému reguluje nadbytečnou tvorbu mazu a nastavuje rovnováhu pleti a problémových partií. Kromě zeleného jílu obsahuje i měsíčkový a tamanu olej, které dokáží zaútočit s kožními problémy, pupalkový olej, který navrátí elasticidu a pružnost pleti a esenciální oleje rozmarýnu, bergamotu a limetky, které rozjasní, osvěží, stáhnou rozšířené póry, tonizují a podtrhnout čistící a antibakteriální účinky. Tato konkrétní pěna je vytvořená přesně pro smíšenou pleť, ale existují i pěny na jiné typy pleti (na suchounormální, mastnou, citlivou a případně i pěna proti stárnutí pleti), takže si vybere opravdu každý.

Pěnu mám moc ráda již od prvního vyzkoušení, kdy jsem skákala radostí z toho, jaký úžasný produkt se ke mně dostal. Je to úplně něco jiného než čistící gely či mléka z drogerie, které jsem do té doby používala. U této pěny je vidět, že s pletí něco dělá, že ji dokáže opravdu vyčistit, zbavit těch nejhorších problémů s nedokonalostmi či stáhnout rozšířené póry. A kromě toho všeho i dokonale voní! Je to přírodní, svěží a poměrně silná vůně, ze které cítím především nějaké bylinky. Na tohle nejsem vůbec zvyklá, ale musím říct, že mi to naprosto vyhovuje! Takový produkt je moc příjemné používat, protože dokáže vždy pozitivně naladit, povzbudit a nakopnout. 

Soaphoria Čisticí pěna na smíšenou pleť

I konzistence je pro mě neobvyklá. Jedná se o takovou zvláštní, hutnou, krémovou hmotu, se kterou se ze začátku pracuje trochu obtížněji (má tendenci zalézat mezi prsty), ale časem to jde bez problémů - člověk si zvykne. Produkt používám vždy pomocí rukou (proto to zmiňované zalézání mezi prsty), ale může se používat i s houbičkou nebo kartáčem, což by bylo, předpokládám, o trochu pohodlnější co se týče manipulace s produktem a možná i dokonce účinnější. Pokaždé si naberu přiměřené množství (stačí vážně málo), trochu ho rozmydlím a aplikuji na pleť krouživými pohyby. Vytvoří se příjemná pěna, která se poté opláchne vlažnou vodou. Pěnu nepoužívám jen na čištění pleti, ale také na její odlíčení. Tohle totiž umí také velmi dobře! Ale je třeba zmínit, že když se dostane do očí, poměrně dost to pálí. Já si však dávám pozor, a i přesto ji využívám i na odlíčení očí. Po použití je pleť perfektně vyčištěná (dokonce mi přijde zbytečné používat potom micelární vodu, haha), hladká, jemná, matná, ale vždy nanáším pleťový krém, protože hydratace pro mě dostačující není, což však neberu jako mínus, protože krém bych použila stejně.

Soaphoria Čisticí pěna na smíšenou pleť

Při pravidelném používání se dostavují viditelné výsledky, ze kterých jsem zkrátka nadšená. Pleť vypadá na pohled mnohem lépe - má méně nedokonalostí, je rozjasněnější, svěžejší, o něco matnější, póry jsou stáhnuté a nastal i úbytek černých teček. Za mě tedy naprostá spokojenost! Toto 125 ml balení stojí 347 Kč.

SLOŽENÍ: GLYCERIN, AQUA, SORBITOL, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE, OENOTHERA BIENNIS OIL, CALENDULA OFFICINALIS OIL, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL, MONTMORILLONITE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM ANISATE, SODIUM LEVULINATE, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, OREGANUM VULGARIS LEAF OIL, CITRUS BERGAMIA PEEL OIL, CITRUS AURANTIFOLIA OIL, TETRASODIUM ETIDRONATE, SPIRULINA MAXIMA POWDER, ALLANTOIN


Soaphoria Čisticí pěna na smíšenou pleť

Soaphoria Čisticí pěna na smíšenou pleť

Máte zkušenost s čistícími pěnami od Soaphoria?


Děkuji Míše z e-shopu Krásná Každý Den za možnost vyzkoušení tohoto perfektního produktu! 

8 KOMENTÁŘŮ

  1. Mám od Soaphorie tělové suflé Kořeněný pomeranč...naprosto dokonalé. Nedovedu si představit, že bych se měla vrátit k drogerkovým tělovým mlékům. Recenze bude brzy.
    Www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím naprosto souhlasím! Já mám suflé Nevinnost a za chemický produkt z drogerie už bych ho nikdy nevyměnila! Na recenzi se moc těším! :)

      Vymazat
  2. Já miluji Soaphorii. :) líbí se mi balení nebo i tolik přípravku co má :)) je to bomba a tuhle pěnu bych chtěla vyzkoušet, ale až na zimu. přes léto se prodávat nebude :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápodobně, také Soaphorii neskutečně miluji! Je to rozhodně jedna z mých nejoblíbenějších značek, na kterou se můžu vždy spolehnout. ♥ Pěnu pak určitě vyzkoušej. :)

      Vymazat
  3. Tuhle značku bych chtěla vyzkoušet, každopádně pořád jsem se nedostala ke koupi, protože co blog, to recenze Soaphoria a vždy jiný produkt, který mě zaujme a chtěla bych ho. Takže si asi dokážeš představit můj dlouhý seznam produktů, které bych chtěla vyzkoušet :D No a tento si můžu připsat na seznam :)

    Březový set na celulitidu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to věřím! Recenzí na výrobky této značky je teď vážně hromada! Také mám dlouhý seznam produktů, které chci ještě vyzkoušet, takže moc dobře vím, jak se cítíš. :D :)

      Vymazat
  4. Ja mám presne túto, akurát ju mám na citlivú pleť a rozhodne je to môj obľúbenec číslo 1! Používam ju každý večer a už po dvoch týždňoch som videla výsledky :D
    Caroline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, měla jsem to úplně stejně! Tohle je pro mě opravdu takový malý zázračný produkt! ♥

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe