CO JSEM SI POŘÍDILA NA DNECH MARIANNE?

pátek, září 30, 2016

O Dnech Marianne jsem se dozvěděla až na poslední chvíli - úplně jsem na ně zapomněla. Časopis s kupónky jsem si tedy koupila až v pátek, kdy to celé začínalo. Byla jsem nadšená, že se mi ho podařilo sehnat, protože jsem očekávala, že bude všude vyprodaný. A to se s vámi podělím ještě o slova prodavačky v trafice, které mě docela zarazily. Řekla jsem si o ten časopis a ona na mě: "A nechcete rovnou dva? Nebo tři?" takovým trochu jedovatým tónem. Předpokládám, že to u ní ostatní kupovali po několika kusech, haha. :D 😄

Jako první jsme s přítelem zamířili do F&F, kde mě bohužel nic moc nezaujalo, takže kupónek uplatnil on. Poté jsme zamířili do CCC, kde se mi toho zalíbilo naopak až moc. Nechtěla jsem moc utrácet, protože jsem v poslední době nakupovala více než obvykle (viz. objednávka z Dekorativky, že jo), což se mé peněžence vůbec nelíbí, takže jsem se musela HODNĚ krotit. Vybrala jsem si tedy "pouze" dva páry bot, ze kterých jsem nadšená! Obojí zaujímalo dlouhou dobu místo na mém wishlistu. Juch juch, konečně si můžu něco dalšího odškrtnout! Nákup mě dohromady stál něco kolem 1 400 Kč (každý pár za 899 Kč, sleva 25%), což mi přijde jako fajn cena. Když jsme u těch bot, nedávno jsem si pořídila ještě jedny, se kterými se s vámi podělím v některém z dalších článků a musím říct, konečně jsem objevila kouzlo nákupů bot. Ještě před rokem mě nákupy bot vůbec nebavily, skoro žádné se mi nelíbily, takže jsem si vždycky vystačila se 2 páry. Teď se mi jich však líbí tolik, že bych nejraději utrácela jen za boty, to je šílený! Vůbec se nepoznávám. Ale má to i své výhody - konečně nebudu chodit v okopaných, ošoupaných, smradlavých a nevypratelně špinavých botách! Ne, to trochu přeháním, tak špatně jsem na tom nebyla, ale chápete, teď to bude lepší. :D

boty CCC

boty CCC

boty CCC

boty CCC

Přesouváme se dál! S nakupováním jsme pokračovali až v neděli s obavami, že už nikde nic hezkého nezbylo. První nákup tohoto dne jsem uskutečnila v MOHITU. Řeknu vám, ten obchod mě nikdy moc nelákal, ale teď, když jsem se do něj konečně podívala, jsem se zamilovala hned do několika kousků oblečení! Do kabinky jsem si toho natahala pořádnou hromadu, ale nakonec vyhrály pouze tyhle krásné, elegantní šortky. Sice zatím netuším, jak je budu kombinovat, ale moc se mi líbí, takové jsem si přála. Rozhodně je chci unosit ještě tenhle podzim! Stály 699 Kč (-25%).

šortky Mohito

Hned poté jsme běželi do H&M, kde se mi pokaždé líbí většina sortimentu. Tak to bylo i tentokrát, ale bohužel mi po vyzkoušení skoro nic nesedělo, takže jsem se musela s několika krásnými svetříky rozloučit - to vždycky tak bolí u srdce! Vybrala jsem si pouze obyčejný černý rolák, který mi sice nesedí tak, jak bych chtěla, ale špatně to taky nevypadá. Roláky naprosto zbožňuju a rozhodně si chci koupit ještě pár pořádně teplých, huňatých, pletených. Ty je však trochu těžší sehnat. Cena roláku: 299 Kč (-20%).


A na poslední chvíli, těsně před zavíračkou, jsme vlítli do Möbelixu, kde jsem měla vyhlídnutou kožešinku (je umělá - pravou bych si nikdy nepořídila). Hrozně dlouho jsem si ji přála (opět), takže ji konečně mám! Šťastná šťastná šťastnááá! Brzy si budeme s přítelem předělávat pokoj, takže pro ni najdu nějaké krásné místečko, kde se bude parádně vyjímat. Fakt se těším! Na obrázku je jen podobná kožešina, tu samou jsem na e-shopu Möbelixu nenašla, a bohužel mi ji nešlo ani hezky vyfotit. Trochu ji však můžete vidět na všech fotkách tohoto článku. Cena: 499 Kč (-40%)

zdroj

A co vy, ukořistili jste něco na Dnech Marianne? Pochlubte se s úlovky!

15 KOMENTÁŘŮ

  1. Tak ty první boty jsou luxus!

    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si nekúpila nič, ale oboje topánky vyzerajú super!

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně moc se mi líbí ty boty! :) Také jsem dřív nakupování bot moc ráda neměla, ale poslední dobou po nich pokukuju čím dál tím víc a nejradši bych měla plný botník bot :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. oboje topánky sú skvelé :) páčia sa mi aj tie pohodlné hnedé, aj vysoké čierne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Roláky jsem nikdy neměla ráda. Snad je ve mě ještě pořád zakořeněná ta děsná představa hnusných roláků, které v dětských letech nosili všichni bez rozdílu.
    Ty první botičky jsou boží, sama mám podobné a nemůžu si je vynachválit :).

    gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. OMG! Ty boty! :O Láska na první pohled. Okey, ty černý bych asi nenosila a hnědý se nehodí k mému stylu, ale chci je/respektive, určitě je potřebuju! :D
    Nádherný věci!
    Já musela stihnout za hodinu si nakoupit, protože pak jsem jela domů a odtud hned pod sklepy na kamarádčinu oslavu... No prostě lítačka.:D Takže u mě je to jen košile a tanga z HMka, a pak mýdlo od baley, které se dostávalo zdarma k nákupu. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem si nepořídila nic, ale tvoje nákupy!!! ♥♥ Líbí se mi úplně všechno :D A ty boty jsou nejlepší :) Na ty černé jsem také koukala :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, Jani, ty boty jsou dokonalé! A ty černé boty nemají chybu!! ♥ Já si podobné koupila tento týden, tyto jsem v CCC taky viděla, ale pak jsem se rozhodla pro ty s menším a tlustším podpatkem.

    September Favourites 2016

    My September 2016

    OdpovědětVymazat
  9. Ty oboje botky jsou naprosto nádherný! :) Taky si potřebuju pořídit nějaký nový botky :)

    www.anejune.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ty ... naprosto jsem se zamilovala do těch černých bot. Pamatuji si, že kdysi jsem tento styl bot neměla ráda, ale teď se mi v hlavě honí úžasná inspirace na outfit, který se skládá z těchto bot.. který je jednoduchý, ale zároveň krásný. Ty první hnědé se přiznám, že pro mě moc nejsou, ale tobě určitě padnou dokonale :)
    http://arliejens.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem se dnů Marianne nezúčastnila, ale ty tvoje první boty se mi moc a moc líbily :))
    lalymylifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ooooo tie boty sú parádne. :) Ja som chcela tiež také čierne, ale keď som di také skúšala, tak som zistila, že v nich asi nebudem veieť prejsť dlhšiu cestu, tak som si vzala nejaké s menším opätkom. :-D
    Pozývam ťa na môj blog, práve prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš. :)
    Blog By Weilynn

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe