OBROVSKÁ KOSMETICKÁ OBJEDNÁVKA (1. ČÁST) | DEKORATIVKA.CZ

pondělí, září 26, 2016

Krásný den, čtenářky!
Nedávno jsem uskutečnila svoji největší objednávku v životě. Abych byla upřímná, ještě teď nevěřím, že jsem se dokázala takhle šíleně rozšoupnout! Ale začneme od začátku. Věřím, že většina z vás zaznamenala letní soutěž, která běžela na facebookových stránkách Dekorativky. Mému příteli se podařil vyhrát poukaz na 50% slevu na nákup, který mi daroval jako dodatečný dárek k narozeninám. Měla jsem šílenou radost! Stránky Dekorativky navštěvuji často a musím přiznat, že jsem tam měla vyhlídnutou hromadu produktů.

No, objednala jsem si 58 kosmetických produktů za přibližně 8 500 Kč (- 50%), což mi přijde opravdu šílené, ale jsem z toho nadšená! Konečně jsem si trochu doplnila zásoby - to už jsem fakt potřebovala! Také mě těší to, že jsem si objednala hrozně věcí, které mě již delší dobu lákaly - znáte ten uspokojivý, úžasný pocit, ne? Moc ráda zkouším novou kosmetiku a teď tu toho mám tolik, že nevím, co otestovat dřív. Samozřejmě vás neošidím o produkty, které jsem si koupila, ale jelikož je toho vážně hodně, musím to rozdělit na dvě části. Dnes vám tedy předvedu dekorativní kosmetiku + něco málo z kosmetických pomůcek, tak jdeme na to!


Hrozně dlouho jsem pokukovala po konturkách od Essence. Četla jsem, že za tak nízkou cenu jsou skvělé, takže jsem se moc těšila, až je vyzkouším. Pokud mě čtete pravidelně, víte, že na rty používám maximálně balzámy. Rtěnky, lesky či máslíčka na rty použiji jen hodně výjimečně. Avšak po pořízení těchto konturek + dvou rtěnek, o kterých se dozvíte za chvíli, jsem si začala líčit rty v podstatě denně! Ze čtyř odstínů (05 SOFT BERRY, 06 SATIN MAUVE, 08 RED BLUSH a 12 WISH ME A ROSE) používám především ty dva první, ty naprosto miluju. Navíc mi krásně ladí právě s těmi objednanými rtěnkami, na které se jdeme vrhnout. První rtěnka je opět od Essence. Do této doby jsem od této značky žádnou rtěnku neměla, takže jsem byla zvědavá, jaká bude. Zalíbil se mi odstín 05 COOL NUDE, ale musím přiznat, že bych si jich vybrala určitě víc. V tu chvíli jsem jich však nechtěla kupovat hodně, protože jsem neměla jistotu, že je budu používat. A posledním produktem na rty je tekutá matná rtěnka MATTE ME v odstínu SHABBY CHIC, která je o dost tmavší, než jsem čekala, ale oblíbila jsem si ji. Brzy na ni napíšu recenzi!
Přesuneme se na oči. Jelikož mi došla moje černá tužka na oči od Essence, rozhodla jsem se pořídit novou. Nemohla jsem se rozhodnout, od které značky si ji koupit, takže mám rovnou dvě - od značky Moje (#1) a UMA (DEEP BLACK) + další od Milany, jež byla zdarma k fixu na obočí téže značky. Ten fix (odstín DARK BROWN) je, řeknu vám, fakt skvělý! Bála jsem se, že bude na obočí vypadat nepřirozeně, ale vůbec. Naopak mi to přijde lepší než tužka na obočí od Essence, kterou jsem do té doby používala. Jediný mínus je, že už mi špička štětečku hůř kreslí a není tak ostrá, z čehož jsem dost smutná - moc dlouho mi tento produkt nevydržel. Na obočí jsem si pořídila konečně i gel. Chtěla jsem nějaký průhledný, takže volba padla na gel na obočí taktéž od Milany. Opět jsem více méně spokojená, nemám mu co vytknout. A když už jsme u této značky, zkusila jsem i linky Eye Tech Perfection, se kterými se skvěle pracuje, ale bohužel vydrží docela málo. Jelikož jsem nevěděla, co od nich čekat, objednala jsem si ještě jedny linky - již ověřené Super Liner gelové oční linky od L'Oréalu, které jsem tedy ještě ani neotevřela, haha. Pak mi padla do očí paletka očních stínů In the City od W7, jež obsahuje naprosto ideální neutrální barvy. Od W7 mám již paletku In the Nude, takže jsem věřila, že tato bude stejně dobrá, ale bohužel mám pocit, že jsou stíny o něco horší. I s bází se mi docela rychle stékají do vrásek, což mi tamta paletka nedělá. No, a pak tu mám už jen podkladovou bázi pod make-up Baby Skin Instant Pore Eraser od Maybelline, kterou jsem chtěla už hrozně dlouho vyzkoušet, takže konečně ten okamžik nastal, moji klasiku - tuhý korektor od Catrice, umělé řasy od Ardell, krásný lak na nehty (403) od značky Freedom a tvářenku (LOVE) od Makeup Revolution. 


Jak jsem říkala na začátku, mám tu ještě jednu malou kategorii, kam jsem zařadila kosmetické pomůcky a zbytek, který se nikam nehodil. V této skupince mám DUO čiré lepidlo na umělé řasy, abych řasy z předchozí kategorie mohla používat. Zatím jsem ho ještě nevyzkoušela, ale věřím, že s ním budu spokojená. Dále tu mám další Tangle Teezer, abychom se o ten starý, co mám doma, s přítelem pořád neprali, nové kleštičky na řasy od Ardell, protože ty staré už jsou v hrozném stavu, dokonale vonící antibakteriální gel na ruce YOU'RE A GEM od Bath&Bodyworks, který obsahuje třpytkyyy!!, a naprosto dokonalý, úžasný, heboučký metalický štětec na pudr od Makeup Revolution, jenž se mi tak moc líbí, že je mi až líto ho používat (chci, aby byl pořád takhle krásně bílý :( ). Pak jsem si pořídila i telefonní kabely = 3x černé gumičky Invisibobble, které mě moc překvapily! Upřímně jsem čekala, že mi rychle prasknou, ale vůbec. Zatím používám pouze jednu a stále je jako nová, a to už toho zažila fakt dost. Dál tu mám balzám na rty Raspberry Sherbet od Crazy Rumors, od kterého jsem čekala trochu víc, co se týče chuti a vůně, ale hydratace je skvělá, z té jsem naopak velmi mile překvapená. A posledním produktem je pilník na nehty 6 v 1 od Essence, jenž mám už podruhé - mám ho moc ráda.


Uf, uf, jsme na konci! Rozhodně mi dejte vědět, na které produkty byste chtěli recenzi. Plánuji ji určitě na matnou tekutou rtěnku od Sleeku a případně na balzám na rty a paletku očních stínů. Pokud vás však něco zajímá, ráda recenzi napíšu! Druhá část bude plná skvělých produktů pečující kosmetiky, tak se těšte, napíšu ji co nejdříve. ♥

14 KOMENTÁŘŮ

  1. máme veľa rovnakých kúskov :) mňa by zaujímalo aké sú tie gumičky ,lebo uvažujem že si ich kúpim, ale nie som ešte presvedčená :) tak len či netrhajú vlasy, alebo tak :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou pro vlasy rozhodně lepší! Skoro vůbec netahají, vlasy se do nich nezamotávají a dá se hodně natáhnout, takže i s hustými, dlouhými vlasy nemám problém s utvořením drdolu nebo tak.. :) Opravdu jsem z nich mile překvapená a můžu je jen doporučit! :)

      Vymazat
  2. Páni :D Toho teda je.. Ráda bych si přečetla recenzi na tu tekutou rtěnku od Sleek, jelikož teď jsem si koupila v podobné barvě, akorát jiná značka :)

    LA VIE EST BELLE ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, recenze určitě bude! :) Akorát tu rtěnku neumím nafotit na rtech, takže to bude trochu boj. Proto nesnáším psaní recenzí na produkty na rty. :D

      Vymazat
  3. Tak to je parádní nákup! Jsem zvědavá na Tvou recenzi na matnou rtěnku od Sleeku. A zajímal by mně i názor na ten štětec od MRL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, o štětci se také v nějakém článku zmíním! :) Zakomponuju ho třeba do nějakých oblíbenců, protože tam určitě patří. :)

      Vymazat
  4. tý jo tolik věcí :) ale hezký nákup :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super, tolik kosmetiky pohromadě, to je paráda!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, tak tohle je pořádný nákup! :) Ale nakoupila jsi super věci, těším se na další články :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  7. Ahooj máš naozaj krásny blog a úžasné fotky:) Ak by si mala čas určite si pozri môj blog:)) https://lifeofbasicgirl.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. wow, to je opravdu dost věcí, já bych takovéhle peníze asi vrazila radši do něčeho jiného, ale každý máme to svoje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě také nejsem na tohle obrovské utrácení za kosmetiku, vždycky utrácím za důležitější věci. Možná proto jsem z toho byla tak šťastná. Jednou za čas si člověk musí udělat radost a splnit si to, po čem touží, ať je to cokoli. :) Naštěstí všechno, co jsem si koupila, využívám, takže objednávky rozhodně nelituju, naopak přišla vhod. :)

      Vymazat
  9. Moc jsem se na tento článek těšila :) Plno věcí by se mi hodilo :D

    September Favourites 2016

    My September 2016

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe