SEPHORA HAUL | BENEFIT, TOO FACED, CLINIQUE

neděle, prosince 18, 2016

Na drahou kosmetiku jsem nikdy nebyla, což bylo způsobené strachem z případného nevyhovování produktu. Máloco mi sedí, takže jsem vždy raději sázela na levnější kosmetiku z drogerie, u které by mě tolik nemrzelo, kdybych ji musela po pár použití poslat dál. Avšak poslední dobou mě dražší kosmetika láká čím dál víc. Snažím se vybírat poctivě a s rozmyslem a číst si na určité produkty recenze slečen se stejným typem pleti, aby byla co největší pravděpodobnost, že se trefím.


Na e-shopu Sephory probíhala před nějakou dobou Halloweenská akce se značkou Benefit, kdy se ke koupi dvou produktů této značky dostávala zdarma taštička s miniaturou řasenky They're Real a miniaturou gelu na obočí Gimme Brow. Od Benefitu jsem si už dlouho přála něco vyzkoušet a tahle chvíle mi přišla ideální!


Rozhodně jsem chtěla vyzkoušet Hoola bronzer, protože ten si přeji už neskutečně dlouho. Chtěla jsem klasické balení, ale pak jsem objevila perfektní vánoční limitku - Dolly Darling sadu, která obsahuje kromě již zmiňovaného bronzeru i řasenku Roller Lash, podkladovou bázi The POREfessional a gel na obočí Gimme Brow, což jsou přesně produkty, které jsem si jednou přála pořídit! A jako druhý produkt od Benefitu jsem vybrala další sadu, protože jsem chtěla vyzkoušet co nejvíce výrobků. Pořídila jsem si sadu na úpravu obočí - ve verzi pro jemné a přirozené obočí, ve které se nachází tužka na obočí Goof Proof a liftingová tužka pod obočí High Brow v běžné velikosti a fixační gel na obočí Ready, Set, Brow! v cestovní velikosti. Obě tužky používám úplně každý den a jsem opravdu nadšená! Rozhodně vám tuto sadu můžu doporučit! Na většinu produktů od Benefitu plánuji podrobnější recenze! 💖







Tak, a pak tu mám první zkušenost se značkou Too Faced! O co se jedná? O perfektní, nádhernou, roztomilou paletku očních stínů - Chocolate Bon Bons, do které jsem se naprosto zamilovala! Ty barvy stínů? Ta čokoládová vůně? Ten vzhled? To, jak vypadají stíny na očích? Dokonalost! Opět ji používám úplně každý den.




A posledním produktem je make-up. Upřímně, make-upy už pár let nepoužívám, protože jsem ještě nenašla žádný, který by mi vyhovoval. Tenhle jsem zkusila díky Sendy Maoam, která ho doporučovala v každém druhém videu. A víte co? Jsem nadšená! Dokonce jsem si i koupila odstín, který mi perfektně sedí, takže jsem maximálně spokojená! Jen ta cena není zrovna ideální, ale za makeup, který mi konečně vyhovuje, jsem ochotná tu sumu jednou za nějakou dobu dát.



A samozřejmě jsem v balíčku našla i nějaké vzorečky zdarma, z kterých mám vždycky velkou radost. Potěšily mě především oba vzorečky od Too Faced. 



A co vy, používáte dražší kosmetiku? Objednáváte z e-shopu Sephory? 

9 KOMENTÁŘŮ

  1. Hoolu jsem si nedávno taky pořídila a jsem z ní nadšená. Používám poctivě každý den a myslím, že se mi v ní zanedlouho objeví dírka :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo bože Too Faced paletku, také bych si ji jednou chtěla pořídit :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Už několikrát jsem na e-shopu brouzdala, ale zatím jsem nic neobjednala :) Ale myslím, že v příštím roce si radost udělám

    OdpovědětVymazat
  4. to je sympatické, že si dobre premyslíš čo kupuješ ,ak ide o takúto drahšiu kozmetiku :)
    čokoládová paletka očných tieňov je krásna :) nielen že krásne vyzerá,ale aj farby tieňov v nej sú super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Už som si v Sephore vyhliadla pár vecí, ktoré si plánujem na budúci rok kúpiť.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Sada na obočí vypadá luxusně. Moc hezky sis nakoupila! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, to jsem ráda, že ti vyhovuje :) Jinak hezké fotky k článku!

    OdpovědětVymazat
  8. Nice products! My niece would love them!

    OdpovědětVymazat
  9. Sephora is such a great store to find the best products for make up and facial care!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe