CO MI UDĚLALO V POSLEDNÍCH DNECH RADOST?

pondělí, května 11, 2015

Každá maličkost mi dokáže udělat ohromnou radost, ale zase naopak mi i úplná hloupost dokáže náladu zkazit. Samozřejmě se tu však budeme zabývat jen tou pozitivní stránkou! Nebudu zde zmiňovat klasické věci jako je dobré jídlo - chci se zabývat jedinečnými věcmi. 


1) Našla jsem dokonalý rolák! Pokud jste četly můj wishlist, víte, že jsem si nějaký rolák moc přála, ale nemohla jsem žádný sehnat. Nakonec jsem potkala rovnou dva. Jeden v Pimkie, který mi však vůbec neseděl a nevypadal hezky, a pak můj vyvolený v H&M. Naprosto jsem se zamilovala! A ani nevíte, jak moc je mi líto, že teď už ho moc neunosím. Ale jsem natěšená na podzim, kdy ho zase vytáhnu. A tímto rolákem nekončím. Pokud narazím na další, bude můj!

2) Krásné počasí mi také vždy zlepší náladu. A teď pár posledních dní bylo hezky, což bylo hodně poznat i na mé náladě. Když svítí sluníčko a je teplo, mám mnohem lepší den než když je ošklivě. Ale tak to má velká většina z nás, no ne?

3) Časopisy! Úplně pokaždé mám z nových časopisů neuvěřitelnou radost a hrozně se těším, až si je přečtu. Dokážou mi ohromně zlepšit náladu či den. A ještě ty dárky v aktuálních číslech, z těch jsem byla nadšená! 

4) 50 pravidelných čtenářů! Upřímně jsem nečekala, že toho dosáhnu takhle rychle. Zítra jsou to teprve 2 měsíce od založení blogu a vás už je tu přes 50? Wow! Možná je to pro někoho na tu dobu normální nebo dokonce malý počet, ale já to porovnávám hlavně se svým minulým blogem, u kterého vím, že se to táhlo mnohem pomaleji. Moc děkuji, že můj blog čtete!

5) Lepší se mi pleť! Každý den, kdy zjistím, že mi opět nevyrostl žádný nový pupínek, se musím usmát do zrcadla. Nevím čím je to, že se mi poslední dobou moje pleť výrazně zlepšila, ale mám samozřejmě radost! Jediné, co ji teď kazí, jsou jizvičky po akné a černé tečky na nose, ale pořád je to mnohem lepší než to, co jsem měla donedávna. Jizvičky se dají poměrně lehce zakrýt a proti černým tečkám chci najít nějaké přípravky, abych se jich také zbavila. 

6) První máj! Nesmím zapomenout ani na krásně strávený první máj a pusu pod rozkvetlým stromem! Jediná škoda byla, že nebylo moc hezké počasí - skoro celý den pršelo. I přesto to byl však moc hezký den, který jsem si moc užila!


Co udělalo v posledních dnech radost vám?

22 KOMENTÁŘŮ

  1. Z pekného počasia sa veľmi teším aj ja, obe predlžené víkendy som mala bohatý program, absolvovala kopec výletov, bola som vo Viedni a celkovo som si začiatok mája veľmi užila. Plus som mala narodeniny a dostala som kyticu ruží, hádam nič nedokáže ženu potešiť viac.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělý, že sis to takhle užila!
      A ano, květiny potěší pokaždé! :) Já je dostávám od přítele hodně často a vždy mám neskutečnou radost. :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  2. Veľmi ti ďakujem za komentár na mojom blogu,vďaka čomu som našla ten tvoj. Máš veľmi krásny blog,nádherný design,úžasné články :)
    Určite to takto rob naďalej, radosť sem "prísť" :) . A takéto typy článku mám najradšej takže za mňa len super,super,super :)) www.mimlovee.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Tak s těma pupínkama to mám stejné :D :) Gratuluji ti k překročení hranice 50 pravidelných čtenářů ;)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mně se zrovna jeden vytváří. Se na to můžu vykašlat už. :D Hlavně, že jsem se radovala. :/ :D
      Děkuji. ♥

      Vymazat
  4. Mě udělal radost volný víkend a uklizený byt. Jednoznačně! :)

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je krásný, že ti udělají radost i takové nehmotné věci! :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  5. Týjo nový časopis jsem si nekoupila už pěkně dlouho. Já jsem udělala radost sama sobě tím, že jsem konečně po čtvrt roce říkání si vyklidila šatník, botník, všechno protřídila a nechala si jen to, co fakt nosím :) A taky mě potěšil přítel jen tak krásnou bílou růží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já naopak časopisy kupovat začínám.. od doby, co jsem přestala ve 14 kupovat Bravo jsem si časopisy nekupovala, ale teď jsem si to nějak oblíbila. :)
      Tak to jsou opravdu skvělé důvody k radosti!
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  6. Teda moc gratuluju k těm 50 čtenářům, já mám 75 za půl roku, takže tě obdivuji, jsi šikulka!:)) jinak teda nevím s tím krásným počasím, mě přijde, že je venku docela ošklivo a zima :(
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee děkuji moc!
      Ono se to docela střídá :/ Ale v nějakých chvílích hezky je. Alespoň u nás. :D :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  7. Lovely post, Congrats on the 50 followers.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  8. Well done on improving your skin, that can be such a confidence-crusher otherwise! Also, I love that you're celebrating the first of May, it's a beautiful time of year that's for certain! :)

    Gabrielle | A Glass Of Ice

    x

    OdpovědětVymazat
  9. Ráda jsem ti zvedla počet pravidelných čtenářů, budu se ráda vracet! :) s tím počasím naprosto souhlasím! Ať už je jenom slunečno a teploty nad 20 stupňů, prosím... :D

    Budu ráda, když zaskočíš ke mně na blog, teprve začínám, ale ohromě mě to baví! :D
    Good vibes by ADEL

    OdpovědětVymazat
  10. Mne teraz robí radosť všetko. Vo všeobecnosti mám dobrú náladu, takže nech sa deje čokoľvek, spraví mi to radosť - alebo ma to až tak veľmi nenahnevá. :)) Okrem toho dnes učiteľka vychválila môj príbeh a povedala, že som tým predbehla všetkých ostatných a je to o niekoľko úrovní vyššie, ako by malo byť v mojom ročníku. Z toho budem mať dobrú náladu aspoň do konca mesiaca. :))

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  11. Great post!
    Love new magazins and good weather!

    Arrow

    OdpovědětVymazat
  12. Krásná fotka a jsem tvůj nový pravidelný čtenář, tak ti snad taky udělám radost!:D:)
    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  13. Mě taky někdy dokáže udělat radost sebemenší blbost:) A třeba z toho počasí mám radost ohromnou!!

    OdpovědětVymazat
  14. Gratuluji k 50 čtenářům :) Já si časopis nekoupila už pěkně dlouho, takže bych to měla změnit :) mně v poslední době udělala radost nová džínová bundička a výhra v giveaway :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe