DECOR

úterý, května 19, 2015


Miluji nakupování všech možných dekorací do pokoje. Je to taková má lehká závislost, protože bych to dělala nejraději pořád. Bohužel i přesto, že bych to dělala pořád, to až tak časté není. V pokoji jich mám na můj vkus hodně málo. Většinou totiž utrácím hlavně za oblečení a kosmetiku - beru to jako důležitější věci. Brzy se však budu nejspíš stěhovat, takže si pokoj zařídím novými věcmi. Dekorací nakoupím hromadu a už teď se na to moc těším!

Na prvním obrázku můžete vidět, který typ dekorací mám nejraději. Nejvíce se mi líbí, když je všechno sladěné do bílé, růžové, zlaté a černé barvy. Celkově mám tyto barvy snad nejraději. Hlavně mám ráda, když je pokoj jednoduchý, světlý, vzdušný s bílým nábytkem, bílými zdmi a v nejlepším ještě s velkými okny!


Připravila jsem si ještě malý seznam věcí, které si chci v blízké době pořídit. Nevím však, zda počkám až na dobu po stěhování a nebo to udělám už teď, ale to nevadí.



Naprosto miluji polštářky a především ty chlupaté! Pořád jich mám na můj vkus málo, takže musím sehnat rozhodně další! A to samé platí pro svíčky. Ty bych mohla také nakupovat do nekonečna. Aktuálně však toužím především po minimálně jedné svíčce od Yankee Candle, protože jsem ještě žádnou neměla. Vždy mi přišly zbytečně předražené, takže jsem si vystačila úplně bez problému se svíčkami z F&F, Kika a jiných podobných obchodů. Tam jsou levné, a i přesto voní krásně. Ale víte co, proč alespoň jednu nevyzkoušet, když jsou tak chválené a oblíbené.
Nevím, zda jsem se o tom již někdy zmiňovala, ale další věcí, kterou vážně zbožňuji, jsou květiny! Samozřejmě mám raději ty živé, ale i umělé jsou skvělé. Umělé si chci nakoupit, protože neustále dokola nakupovat živé není zrovna jednoduché. Přece jen nestojí zrovna málo a já toužím po pokoji s květinami na každém rohu. Proto jsou ty umělé super řešení. A také si na ně chci koupit nějaké pěkné vázy a květináče.
Dál chci nutně sehnat velké koše či krabice na tu mojí spoustu zbytečností, které v pokoji mám a jednoduché, černé nebo bílé rámečky na obrázky. Nerada vystavuji fotky, takže bych si do nich dala nějaké vytisknuté oblíbené texty, citáty a podobně.


Jaký máte rádi styl vy? Máte v plánu si pořídit nějaké nové dekorace? Jaké? 

20 KOMENTÁŘŮ

  1. Ty jsi můj člověk.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/co-dela-hevi-hevikem.html

    OdpovědětVymazat
  2. Čo sa týka dekorovania izby, máme toho veľa spoločného :)
    LifeAsIva

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, přesně můj styl! Po maturitě plánuji podobný článek, protože se chystám taky stěhovat a teď si mě k tomu ještě víc inspirovala:))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsou krásné dekorace a pěkný odstíny :-) hned bych si vybrala :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsou krásné dekorace a pěkný odstíny :-) hned bych si vybrala :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám úplně stejnou úchylku a i stejný vkus. Líbí se mi všechny věci, které jsi do článku vybrala :)
    Já mám v nejbližší době v úmyslu svůj byteček taky ještě víc zútulnit. A přiznávám, že už se výsledku nemůžu dočkat :)

    Zaměřeno na: Astor

    OdpovědětVymazat
  7. Koukám, že máš ÚPLNĚ stejný vkus jako já! :) Zrovna se snažím si pokoj taky vylepšit, tyhle dekorace úplně miluju :) Aaa, klidně bych vykoupila celej h&m home decor!

    >>> Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  8. Přesně to všechno by se mi taky hodilo :D
    Košíky mám hodně podobné z Aska, mají tam různé barvy, já sama mám doma 2 bílé a 1 fialový, protože pokoj mám bílo-fialový přesně v tomto stylu (i bílý nábytek) :D
    Pokud se nepletu, tak ty 3 malé svíčičky a květináč jsou z Ikei že? :D Oboje jsem tam okukovala a zvlášť toho květináčku do teď lituji, skvěle do něj padnou jejich svíčky, takže pokud si koupíš svíčku v jiné barvě, tak jím barvu zakryješ :)
    Pokud chceš Yankee Candle tak doporučuji vosky. Vydrží dlouho a nádherně provoní pokoj i nezapálené. Pořád vyjde lépe koupit aroma lampu cca za 100 - 200 Kč a poté už jen dokupovat vosky za nějakých 60 Kč. Mají na výběr stejné množství vůní jako u svíček...
    Chlupatý bílý polštářek za přijatelnou cenu jsem scháněla poměrně dlouho, dokud jsem neobjevila v Primarku jeden ve tvaru srdce. Stál mě jen 4 eura, což je cca 110-120 Kč - nikde v ČR jsem pod 200 Kč nenašla a ten můj je stejně nejhezčí :D
    Co se týče rámečků, tak zase doporučuji Kika nábytek. Pěkných rámečků je ale všude plno, vždy když někde jsem, tak se po nich dívám :D

    Co víc ještě dodat? Asi jen, pěkný článek i blog :D

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně můj šálek doplňků :) Když bych si měla do budoucna vybavovat pokoj, vybavovala bych do tohoto stylu

    OdpovědětVymazat
  10. Ja tohle hrozne rada nakupuju ale doma to vetsinou dam hned do skrine ... :D

    OdpovědětVymazat
  11. Máme rovnaký vkus ! :) A inšpirovala si ma do niektorých vecí do mojej izby :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Wow, nádherné! Momentálne si plánujem prerábať izbu, takže určite by som chcela niečo aj v podobnom štýle, hlavne tie vankúšiky ! :)

    http://dailywithcappucino.weebly.com/

    OdpovědětVymazat
  13. V podobných barvičkách mám pokoj :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tenhle styl prostě miluju :))
    krásné věci :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  15. Milujem bielu farbu a jednoduchosť a preto sa neskutočne teším na ten čas, kedy si budem môcť zariadiť byt podľa seba!

    OdpovědětVymazat
  16. Moc pěkný článek:) Já pokoj sdílím se svým bratrem ale snažím se si některé dekorativní blbůstky prosadit. V létě si chci pokoj vymalovat a to na krémově hnědou barvu ke které se budou hodit bílé a zlaté dekorace takže začnu pomalu sepisovat wishlist:)

    Jinak máš naprosto dokonalý blog! Hned jsem si tě dala do GFC a můžeš počítat s mou pravidelnou návštěvností:)

    OdpovědětVymazat
  17. zariadovanei je super a vybrala si si naozaj krasne doplnky :)

    Pozyvam na giveaway o kozmeticky balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné dekorace! Já preferuji spíše ty bílé (mám olšový nábytek). Miluji dekorování pokoje a nákup dekorací, ale jelikož pořád ještě chodím do školy, tak na to nemám moc peněz a navíc poblíž naší vesnice nejsou obchody,ve kterých by se dali sehnat hezké dekorace za příznivou cenu (to bylo asi nejdelší souvětí, které jsem kdy napsala).
    PS: Krásný blog :)

    http://thelifebykristen.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe