NEW IN

sobota, května 02, 2015

Co jsem si v poslední době koupila či dostala nového? 


Po opravdu hodně dlouhé době jsem byla nakupovat! Potřebovala jsem nějaké basic věci, takže jsem kupovala hlavně ty. Nosím je poslední dobou nejraději. Koupila jsem především černá a bílá trička, protože jsou to aktuálně moje nejoblíbenější barvy a hlavně se dají nejlíp kombinovat. V Tally Weijlu jsem si koupila dvě sady triček. Černé a bílé tričko s krátkým a dlouhým rukávem. Obě sady stály 250 Kč. 


Poté jsem si koupila dokonalý, tmavě šedý rolák v H&M. Z toho jsem úplně nadšená, protože jsem ho dlouho sháněla. Nemohla jsem najít takový, který by mi seděl. Tento je však perfektní. Měli tam pouze jeden, ale byl ve velikosti S, takže jsem si ho musela vzít. Sedí mi skvěle a je z úžasného materiálu! Stál také 250 Kč. V H&M jsem si koupila ještě černobílé, proužkované tričko s třičtvrtečním rukávem. Stálo 200 Kč. No a pak tu máme dvě trička s krátkým rukávem - černé a růžové. Ty jsem kupovala v New Yorkeru a obě stály 89 Kč. Jsou úplně obyčejná, volná a docela krátká - kousek pod pupík. Kupovala jsem je hlavně na léto, protože budou skvělá ke kraťasům. 


Časopisy jsou takovou samozřejmostí. Tentokrát mě navíc potěšily dárky, které k nim byly. Zpevňující lak z ELLE je úžasný. Opravdu mi na moje zničené, lámavé a slabé nehty pomáhá! A z JOY jsem si vybrala tento růžový, protože takový ještě nemám. Nosím ho poslední dobou pořád.


No není to dokonalý hrneček? Ano, je! Dostala jsem ho od přítele, který ho kupoval v Kika. Už jsem na něj jednou koukala a moc jsem ho chtěla. A konečně je můj. ♥ Sice mám asi 10 oblíbených hrnečků, ale já nebudu mít hrnečků nikdy dost, takže si stále kupuji nové. A pak tu máme další čaje do sbírky. Mátový čaj je aktuálně můj nejoblíbenější a zelený s malinou je také výborný!


Tyto roztomilé ponožky jsem dostala od sestry. Jsem na ponožky naprosto ulítlá. Je to něco jako s hrnečky - také jich nebudu mít nikdy dost. Doma jich mám už asi tunu, ale stále koukám všude po dalších a z každých nových jsem nadšená. Nejvíc letím právě na ty roztomilé se zvířátky, kytičky a dalšími podobnými motivy.


A skřipečky do vlasů jsou další věc, kterou jsem od sestry dostala. Chtěla jsem si je pořídit sama, tak mi alespoň ušetřila práci. :D


A o tomto krému od Avonu už jste četly v některém z minulých článků, proto se o tom nijak rozepisovat nebudu. Řeknu jen to, že je opravdu skvělý a používám ho moc ráda. Takže ho případně určitě doporučuji. 


A co jste si za poslední dobu pořídily vy? 

23 KOMENTÁŘŮ

  1. Ten hrneček je naprosto boží! Pořád hledám nějaké hrnečky a mističky na ranní jogurt s ovocem <3 Jinak ty ponožky jsou taky správný :D V Topshopu maj taky dobře ulítlý :) O krému od Avonu jsem se nedávno dozvěděla a říkala jsem si, že bych ho mohla zkusit, tak jsem ráda, že jsem narazila na někoho, kdo s ním má zkušenost :) Moc pěkný fotky, mám ráda tvůj blog :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viiiiď ♥
      Takové hrnečky a mističky jsou určitě nejlepší v Ikee. Já se tam bohužel jen tak nedostanu, protože nemám moc času na to, jezdit až do Prahy, kde je mi Ikea nejblíž, takže musím nakupovat v Kika. Tam se naštěstí dají najít také moc krásné věci. :)
      Topshop je další obchod, který tady v Plzni nemáme. Achjo. :D :)
      A jo, ten krém mě osobně vyhovuje, takže ho určitě vyzkoušej. :)
      Děkuji jak za pochvalu, tak za samotný komentář ♥

      Vymazat
  2. Ten hrníček je opravdu krásný :) Líbí se mi i trička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo ♥ Naprosto ho miluji. :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  3. Krásné věci, já poslední dobou kupuji hlavně oblečení, nějak si neumím říct dost :D

    Giveaway Essence + Make-up speciál 2. část

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych nakupovala klidně denně, kdybych na to měla. :D Teď jak jsem byla po dlouhé době, tak jsem si potvrdila, jak moc to miluju a zase se mi chce nakupovat každou chvíli. :D
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  4. Jeeee, kde jsi koupila ty ponožky? Jsou nádherné, taky na takových ujíždím. :-D
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V článku píšu, že jsem je dostala od sestry, takže ti bohužel nemůžu říct, odkud jsou, protože to nevím. :) A ano, jsou nádherné! :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  5. Máš strašne pekný blog a zaujali ma články, takže sa stávam tvojou pravidelnou čitateľkou. :)
    Jarná Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Přijde mi, že poslední dobou jsou v časopisech celkově fajn dárky :) třeba v Cosmu je teď "šplíchátko" na vlasy Essence Ultime :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si říkám! :) Cosmo jsem si teda tenhle měsíc nekoupila, ale dárek je super. :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  7. Taky moc miluji hrnečky! =D :) Naopak rolák bych už nikdy nevzala na sebe, jen kdyby mi ve skříni neležel ten můj pruhovaný, světlý, dlouhý a dokonalý, který prostě občas musím vytáhnout.. =D :)**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrnečky jsou prostě naprosto dokonalá věc. :D :)
      Za to já jsem si ho tak zamilovala, že chci nutně další. :D Takže já si plánuji pořídit ještě alespoň dva. :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  8. Koupila sis super věci. Strašně se mi líbí ten cute hrníček, je úžasný :) Já jsem zjistila, že jsem se v poslední době stala nějak závislá na hrnečcích. Pořád po nich pokukuji a mou prioritou je teď hrnek ze Starbucks :) Hezký blog, stávám se pravidelnou čtenářkou a budu se těšit na tvé další články.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  9. New in články jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Jednobarevným tričkem člověk nic nezkazí a opravdu se dají moc dobře kombinovat. V H&M nakupuji strašně ráda, mají super věci a člověk tam většinou sežene, co si zamane. Ceny jsou podle mě také dost příznivé, takže supr obchod. :)
    Elle jsem si byla koupit asi před týdnem, ale ještě jsem si ho nestačila ani pořádně pročíst. Jsem fakt hrozná! Ale dárek se mi taky moc líbí, navíc jsem chtěla vyzkoušet nějaký lak od Sally Hansen, takže za mě paráda. Akorát mám teda tu druhou obálku, ta se mi líbila trochu víc. :)
    Já jsem totální hrnečkoholik! Miluju je a pořád bych si mohla kupovat další a další. Tenhle je rozkošný, takový jednoduchý ale rozkošný. :3
    Ponožky... má další úchylka! Já naprosto miluju vtipné a roztomilé ponožky z Gatu nebo z Topshopu, i když tam je mají dost drahé.
    Z Avonu mám také jeden krém a je fajn. Tuším, že je to z té jejich řady naturals s olivami. :)
    http://beautyandfashionlovers.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Také ze zásady kupuji jen jednobarevná, většinou černá trika. Bílé moc ne, protože mi většinou dlouho nevydrží. :D
    Na Joy se taky chystám. Je to super časák! :3 A co se týče těch ponožek: taky je miluju. Mám jich taky strašně moc a nejoblíbenější mám jedny růžové a jsou na nich pandy :D
    Super článek! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten růžový svetřík vypadá skvěle :) A Jemču kupujem taky, sice jsem někde četla, že v nich jsou pesticidy, ale chutná pořád dobře :D
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Přesně takové basic věci budu také potřebovat :D čaje naprosto zbožnuji, občas si dopřeji sypaný ale jinak nedám dopustit na zelený s broskví :) Pěkné nákupy

    OdpovědětVymazat
  13. Tie ponožky, a tá šálka! :3 Závisť!:)
    Máš to tu moc pekné, som tvoj nový čitateľ:)
    sabissworld.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Ty svetry jsou naprosto super! Jinak máš moc pěkný blog a ráda bych abychom se staly pravidelnými čtenáři:-)
    www.cathyvita.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Krásne veci! Zbožňujem tieto články♥
    http://theworldbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe