TESTOVÁNÍ BIO KOSMETIKY ACORELLE

sobota, května 09, 2015

Přírodní kosmetiku začínám mít čím dál raději a tím pádem si ji i častěji pořizuji. Při možnosti otestování vzorečků přírodní kosmetiky Acorelle na portálu blogerky.cz jsem proto neváhala a zapojila se do výzvy. 


O značce jsem, tuším, slyšela prvně, ale velmi mě zaujala. Přijde mi zajímavé, že využívá apiterapie, což je léčba pomocí včel a jejich produktů. Tato léčba se může používat kromě léčení konkrétních problémů i jako prevence. Na stránkách mojebiokosmetika.cz se o tom můžete dočíst mnohem více. 
Také se mi na ní líbí to, že se snaží mít všechny produkty co nejvíce přírodní. Obsahují komplex AOA-Api OléoActif®, což je 100% přírodní a BIO anti-age komplex. Kromě pečující kosmetiky vytváří například i parfémy.


Měla jsem možnost otestovat denní a noční krém a zpevňující sérumVšechny 3 produkty mají jednu stejnou vlastnost - jemnou, svěží, přírodní vůni, která je opravdu velmi příjemná a na pleti je cítit dlouho. Někomu by se možná líbit nemusela, ale já jsem si jí zamilovala.


Denní krém je velmi lehký a přijde mi ideální na tyto teplejší dny. Je vhodný pro normální až suchou pleť. Není nijak mastný, snadno se roztírá a na pleti je velmi příjemný. Poměrně rychle se vstřebává a hodí se i pod make-up. Pokožka je po něm jemná, vyhlazená a působí na pohled zdravě. Krém skvěle hydratuje a pleť nijak nezatěžuje. Také ji chrání před stárnutím a vnějším okolím. Jediné co bych vytkla je lepkavý obličej, který však trvá pouze pár minut. 


Noční krém působí podobně jako krém denní. Je opět vhodný především pro normální až suchou pleť. Stejně jako denní krém je velmi příjemný, jemný a snadno se roztírá. Vstřebává se však trochu déle, pokožka je po něm déle lepkavější s mastnějším filtrem a má lehce hutnější konzistenci. Hydratuje dostatečně a měl by mít stejné účinky co se týče ochrany a stárnutí pleti. Po ránu je po něm pleť rozjasněná a především bez jakékoli mastnoty či lesku obličeje.


Sérum mi přišlo mnohem jemnější a lehčí než oba krémy. Mnohem méně lepí na pokožce po aplikaci a rychleji se vsakuje. I v konzistenci se liší - je o něco tekutější. Pleť po něm vypadá rozjasněnější a je hladká a hebká na dotek. Sérum by mělo pokožku zpevňovat a posilovat. Je určené pro všechny typy pleti a má se používat ráno a večer buď samostatně a nebo v kombinaci s denním či nočním krémem. Z tohoto produktu jsem opravdu nadšená a používala jsem ho ze všech produktů nejraději.


Výrobky jsem používala moc ráda a hodnotila bych je jenom kladně. S klidným svědomím je můžu rozhodně doporučit! Pokud vás produkty zaujaly tak jako mě a uvažujete o zakoupení, použijte slevový kód BLOGERKY k 15% slevě při nákupu na eshopu mojebiokosmetika.cz!


Už jste slyšely o této značce kosmetiky? Máte od ní doma nějaký produkt? 

12 KOMENTÁŘŮ

  1. Já jsem o téhle značce ještě neslyšela tudíž jsem ani nic nevyzkoušela. :) Ale ráda bych vyzkoušela :) přírodní kosmetiku mám ráda :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vyzkoušej, myslím, že by ti měla vyhovovat. Mně přijde naprosto skvělá. :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  2. Vypadá to fakt dobře. Zrovna si nadávám proč jsem se taky nezúčastnila! Vím, že jsem tu výzvu měla otevřenou, ale nakonec jsem to nechala tak :D Další jejich výzvy se zúčastním :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to je velká škoda!
      Určitě se příště zúčastni také! :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  3. super článek. O značce jsem neslyšela (až teď od tebe O:-))
    Začala jsem sledovat tvůj blog a moc by mě potěšilo, kdyby ses stala pravidelným čtenářem u mě na blogu www.cathyvita.blogspot.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  4. O tejto značke som nikdy nič nepočula, takže ďakujem za predstavenie ďalšej značky. :)
    Pozývam na svoju Jarnú Giveaway o Yves Rocher produkty, práve teraz na mojom blogu! :)
    Jarná Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co, chich. :)
      Určitě se na ní mrknu! :)
      Děkuji za komentář♥

      Vymazat
  5. O tejto značke som doteraz nepočula, čiže ani neskúšala. Ale keďže bio kozmetiku mám rada, možno tomu dám šancu :)
    LifeAsIva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šanci tomu dej, věřím, že budeš spokojená! :)
      Děkuji za komentář♥

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe