WISHLIST - 15 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH VĚCÍ

úterý, května 05, 2015

Na tohle jsem hrozná. Wishlisty dělám stále nové a nové, protože si přeji pořád nové věci a zároveň některé věci vyškrtávám, protože už se mi nelíbí a nebo se mi mé přání již splnilo. Aktuálně si přeji opět obrovskou hromadu věcí, ale častokrát jsou to třeba i malé drobnosti, takže mi přijde zbytečné to do wishlistů dávat. Dnes tu pro vás mám svých 15 největších přání, které jsou pro mě nejnutnější. 




1. SUNGLASSES
Doposud jsem nenašla žádné sluneční brýle, které by mi slušely. Většina byla na můj obličej až moc velká, což se mi prostě nelíbí, jiné mi celkově neseděly nebo se mi nelíbil jejich vzhled. Nějaké už však nutně potřebuji, takže se na ně zaměřím a zkusím nějaké ideální sehnat. 


2. CARDIGAN
Cardigany mám, tuším, pouze dva, ale žádný z nich už ven nenosím. Tím pádem nějaký potřebuji, protože si myslím, že jsou ideální třeba na léto, kdy je po ránu nebo k večeru lehce chladněji a nebo na jarní dny, kdy je sice teplo, ale ještě to není pouze na tričko. 


3. BOYFRIEND DENIM JACKET
Naprosto jsem se zamilovala! Pokud seženu podobnou bundu jako je ta na obrázku, budu opravdu šťastný člověk! Teda v případě, že v ní budu vypadat alespoň trochu jako člověk , protože mi většinou věci v podobném "mohutném" stylu nesluší. 


4. NIKON COOLPIX L330 (?)
Nějaký foťák rozhodně potřebuji, ale zatím nejsem úplně rozhodnutá, pro který se rozhodnout. Nechce se mi do toho tolik investovat, protože si myslím, že si vystačím s nějakým obyčejnějším, který by stál  třeba do 4000 Kč. Samozřejmě bych si bez problémů vybrala nějakou kvalitní zrcadlovku, ale zkrátka mi to přijde zatím zbytečné. Pokud máte s nějakým levnějším zkušenosti, budu moc ráda, pokud mi poradíte. 


5. LEATHER JACKET
NUTNOST. Kožený křivák je základ šatníku a já žádný nemám. Už se po nějakém poohlížím a zatím jsem nějaké hezčí našla pouze v Pimkie, ale rozhodně s pátráním ještě nekončím, protože zatím mě žádný neoslovil tak, abych si ho koupila.


6. WHITE SHIRT
A je to tu zase. Další nutná součást šatníku a já opět nic. V tomto případě mám alespoň vysvětlení - ještě donedávna by jsem si beztak žádnou košili na sebe nevzala, tak proč bych si jí kupovala, že jo. Ale teď jsem po ní zatoužila a musím jí co nejdřív sehnat.


7. CHANEL COCO MADEMOISELLE
Kdo četl můj wishlist parfémů, moc dobře ví, že tento prostě musím mít. Ta vůně je naprosto božská! Jen ta cena není úplně nejpříznivější. (Odkaz)


8. WATCH
Hodinky už si přeji poměrně dlouho. Mám vybrané dvoje - jedny dražší a hezčí, druhé o dost levnější. Oboje se mi opravdu moc líbí, ale řekněme si, Michael Kors je prostě Michael Kors, nemám pravdu? Takže pro ty bych se rozhodla raději už kvůli tomu, že se mi líbí opravdu víc, ale na druhou stranu ty druhé také nejsou vůbec špatné. (Michel Kors - cca 8300 Kč, Daniel Klein - cca 1670 Kč)


9. SKATER SKIRT
Achjo, už se cítím opravdu trapně. Ano, stále jsem žádnou sukni nesehnala a ano, tím pádem mi chybí další základní kousek šatníku. Teď na jaro si už nějakou pořídím. Doufám.


10. BLACK SKINNY JEANS
No není to směšné? Všímáte si toho, jak je to celé o věcech, které by měl každý mít? Sluneční brýle, sukně, košile.. Né, že bych neměla oblečení dost, ale zkrátka ty úplně základy mi evidentně chybí.


11. NIKE FREE RUN 3 CORAL
Tak jo, jsem zamilovaná pouze to těchto konkrétních bot. Jiné v žádném případě nechci a zároveň tyto chci opravdu zoufale. (Mluvím pouze o tomto konkrétním typu bot). Bohužel je budu muset případně objednat na internetu z nějaké americké stránky, protože žádný český eshop, který by je měl jsem nenašla. A další smůla je to, že hrozně nerada nakupuji boty přes internet, takže jsem docela zvědavá, jak to celé dopadne.


12. BIG HANDBAG
Velkou kabelku mám, to jo, ale není to to, co bych si představovala. Moje je hnědá a já chci černou + moje je hodně nekvalitní. Je koupená v Deichmannovi, protože nestála moc a v tu dobu se mi líbila, ale hned první den se mi zničilo to, co se nosí na rameni (ups, nemůžu si vzpomenout na název, ale snad jste mě pochopily). Teď už je kabelka v tragickém stavu, takže bych potřebovala novou i v případě, že bych s tou mojí aktuální byla spokojená. 


13. HIGH WAIST SHORTS
Mám nakoupené crop topy a právě k nim si chci koupit nějaké kraťasy s vysokým pasem. Mám jedny, které ho trochu vyšší mají, ale není to úplně ono, takže potřebuji sehnat jiné. Obávám se však, že to bude stejný problém jako minulý rok. To jsem si jich vyzkoušela snad 20, ale všechny mi byly velké, i když to bylo třeba XS. Vždy mi padaly. Vůbec si to nedokážu vysvětlit, protože mám úplně normální postavu. Doufám, že tento rok budu mít štěstí.


14. NUDE LIPSTICK
Potřebuji jí dlouho, ale vždy, když jsem v drogerii, na ni zapomenu a nebo jdu jenom pro něco konkrétního, takže mám s sebou přesnou částku. Trochu smutné, ale snad mi jí tento wishlist víc zaryje do paměti, abych na to už nezapomínala.


15. BLACK TRACK SOLE  SHOES
Poslední věcí jsou nějaké černé boty s vyšší podrážkou a hlavně uzavřenou špičkou. Chci je teď na jaro a poté bych je nosila třeba i na podzim. Ty z obrázku bych brala hned!


Jaké jsou vaše nejnutnější věci, které si aktuálně přejete? 

27 KOMENTÁŘŮ

  1. Krivak beru taky jako nutnost a hrozne se mi na ostatních libi, ale nějak nemuzu vybrat zadny, který by se mi libil na raminku nebo na mne :D :/ a kdybych si mela vybrat, tak tech 8 000 z hodinek dam radši na dobrej foťák :) (to je ted asi ma nejvysnenejsi vec ale bohuzel stoji kolem 20 000 :( )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad si nějaký brzo vybereš! :)
      No, já se musím přiznat, že aktuálně nevím do čeho ty peníze dávat dřív a do čeho jak moc investovat. Ale hodinky si přeju už dlouho a hodně, takže ty jsou pro mě hodně důležité. Za to třeba ten fotťák ... do teď jsem se bez něj obešla, takže si myslím, že si vystačím s nějakým levnějším, i když bych chtěla taky něco pořádného. :D Ou, 20 000? To je teda dost no :X
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  2. Denimovou bundičku, sháním jak divá, ale stále se mi žádná nelibí :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to držím palce ať nějakou co nejdřív seženeš! :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
    2. Děkuji, pořád nemůžu nic najít.. :-) :/

      Mám širší ramena, úzkej pas a boky zase širší.. :/ a bohužel ne vše mi sedí.. :(

      Vymazat
  3. Pozerám že máme veľmi podobný wishlist :D Krivák sa mi už podarilo zohnať, teraz už len nejakú tu denimovú bundičku :)
    LifeAsIva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to je hezké. :D Tak to závidím, že už jsi nějaký sehnala. Mně to pořád nějak nejde. :D :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  4. Pěkný wishlist, tak držím palce ať je co nejdříve splněný. :-) Botasky i kabelka se mi líbí. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Bílou košili jsem konečně ulovila! A dalo to dost práce :D Jinak po hodinkách koukám taky:) A ta kabelka se určitě taky hodí, jednoduchá, černá, ale ke každému outfitu supr :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaa tak to závidim! :D :)
      Přesně tak. :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  6. Brýle bych taky potřebovala a už mám i jedny/dvoje vyhlídnuté, a to z dílny Osmanyho Laffity :3 Tenhle růžový cardigan je úžasný, ta barva se mi strašně moc líbí :) bílou košili si už chci koupit dávno, ale i když vyzkouším tu nejmenší velikost, mám to pořád velké :( Boty na běhání bych si taky chtěla pořídit, a taky od Niku, tyhle jsou moc krásné, avšak na mě jsou příliš pestré. :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také toho potřebuješ asi docela hodně jak tak koukám. :D :)
      S tou košilí ... zkus se podívat do dětského oddělení. Tam by nějakou mít mohli a třeba by ti nějaká větší byla. :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  7. Mademoiselle je jedna z nejkrásnějších vůní, ke které jsem kdy přičichla! :) Také byla mimo můj rozpočet, ale kamarád se nade mnou slitoval a pořídil mi jí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, naprosto souhlasím!
      Tak to se máš!! :D U mě by se mohl slitovat maximálně tak přítel, ale jinak? Jinak nikdo takový není. :( :D
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  8. Přesně tenhle křivák koženej mám a je super! Jinak jsou to krásný věci:-)
    Jinak jsem dříve působila na blogu www.passengersmaniac.blogspot.cz ale založila jsem si nový www.cathyvita.blogspot.cz . Stávám se pravidelným čtenářem a byla bych moc ráda, kdyby ses také stala mým pravidelným čtenářem.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to závidím! :)
      Děkuji za komentář ♥ A na tvůj blog se mrknu! :)

      Vymazat
  9. Samé dobré věci, které bych taky potřebovala. Zrovna v úterý jsem si koupila riflovou bundičku taky koupila, ale netrefila jsem velikost, takže ji budu muset jít vyměnit za větší. Ty sluneční brýle na obrázku jsou super, moc se mi líbí. Skater skirt se mi taky moc líbí, zatím jsem ji nikde neviděla, což mě škoda, zajímalo by mě jak bych v ní vypadala. Hodinky taky nutně potřebuju a kabelku jakbysmet.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přeju ti, aby se ti povedlo všechno co nejdříve sehnat! :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  10. Jooo tyhle kousky z wishlistu by se mi líbily taky :) Křivák si plánuji koupit co nejdříve

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chich. :) Tak ať se ti podaří nějaký krásný sehnat. :)
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  11. Já mám na seznamu mikrofon, kameru, pořááádnou kabelku, nový botky a jazykový kurz.....a pak hotový všechny zkoušky ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělý seznam přání! Snad se ti povede všechno brzo sehnat. :) A hodně štěstí u zkoušek!
      Děkuji moc za komentář! ♥

      Vymazat
  12. Slnečných okuliarí mám strašne veľa :D je to moja mánia, ale polovicu z nich aj tak nenosím xD
    Cardigan mám len jeden :( ale chcem ďalší! :D Minule som si v Lindex skúšala jeden úplne super, ale bol mi veľký :/
    Hodinky moc nenosím, drahé už vôbec nie :D ak nejaké mám, tak sú to väčšinou imidžové, kde aj tak neviem, koľko je hodín :D
    Skate shirt som si kúpila na výlete v Prahe v Cropp town, skús pozrieť ;)
    A mám aj novú veľkú kabelku. Bielu! :D som z nej úplne hotová :D

    http://best-copy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, tak o nějaké sbírce slunečních brýlí si můžu nechat zdát. :D
      To je mi líto. Snad brzo seženeš nějaký padnoucí! :)
      Díky za tip, do Cropp Townu se mrknu. :)
      Děkuji za komentář! ♥

      Vymazat
  13. Foťák už koupený mám, ale pořád fotím mobilem :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe