CO JSEM DOSTALA K VÁNOCŮM | 2015

pondělí, ledna 04, 2016

Sice trochu se zpožděním, ale i přesto vám přináším článek o tom, co jsem dostala k Vánocům! Osobně mám tyto články/videa hrozně ráda. Dokonce jsou to jedny z mých nejoblíbenějších, na které bych mohla koukat hodiny. Pokaždé se hrozně těším, až budu sledovat, co dostali ostatní. Sice už je článků a videí na tohle téma vážně hrozně, hrozně moc, ale já si i přesto přečtu snad každý, tak doufám, že nejsem sama, haha. Teď už se ale vrhneme na moje dárky!


O dvou z nich jsem již psala speciální články. Začnu tím největším dárkem, co se týče velikosti, který jsem pod stromečkem našla. Od přítele jsem dostala ten nejkrásnější župan, který jsem kdy viděla a úplně neskutečně ho miluju. Válím se v něm vlastně úplně pořád! Je tak heboučký a příjemný, že je mi vždycky líto, když ho musím sundat. Pokud vás zajímají podrobnosti, mrkněte na tento článek! No a k tomuto županu se mi skvěle hodí bačkůrky s medvídky/pejsky (?), které jsem dostala od mamky. Jsou měkoučké a roztomiloučké a já mám takovou radost, že jsem konečně nějaké roztomilé bačkory dostala! Sice to nejsou ty vysoké, ale to vůbec nevadí!



Druhou věcí, o které jsem již na blogu psala, je hrneček, který jsem darovala sama sobě. Když jsem ho viděla, musela jsem ho zkrátka mít! Na hrnečky mám celkově takovou úchylku - hrozně ráda je nakupuju či dostávám a pokaždé, když jsem na eshopu nebo v kamenném obchodě, kde hrnečky prodávají, pokukuji po nich a toužím po novém. Opět si můžete přečíst článek, ve kterém jsem se o celém příběhu více rozepsala.


Teď se vrhneme na kosmetiku, která je hlavně od Avonu, ze kterého mamka moc ráda objednává, takže každý rok od této značky něco pod stromečkem najdu. Letos mi mamka objednala dvě parfemované vody, které voní, stejně jako snad všechny parfemované či toaletní vody od Avonu, krásně! Konkrétně mám Parisian Chic, která je aktuálně mojí TOP! Voní opravdu úžasně! A poté Célèbre, která také nevoní špatně, ale tu první jsem si oblíbila o něco víc. 
Také jsem dostala 2 pleťové masky, které používám poměrně často a hlavně ráda, takže se u mě neztratí, sprchový gel se švestkou a vanilkou, který tak dokonale voní, že se nemůžu dočkat, až dopotřebuju moje aktuálně používané sprcháče a vrhnu se na něj, a nakonec zpevňující obnovující tělové mléko s babasovým olejem, který se bude taktéž hodit.



Z kosmetiky jsem dostala ještě krásnou dárkovou sadu Lovely Garden od C-THRU obsahující toaletní vodu a sprchový gel. Obojí voní opět moc hezky, což je pro mě hlavní, takže to budu používat ráda. Posledními kosmetickými produkty je sprchový gel Mild Freshness a antiperspirant od Rexony.



Samozřejmě nesmí chybět ani čaje! Tentokrát jsem dostala úžasnou vánoční sadu, která obsahuje 6 druhů bílého čaje s kořením chai. Celkově je v ní 48 ks, takže od každého druhu je 8 sáčků. A co se týče druhů, jedná se o opravdu zajímavé kombinace příchutí! 1) skořice, citrusy, 2) máta, skořice, fíky, 3) máta, pomeranč, 4) ovoce temple, pomeranč, 5) levandule, jasmín, broskev, 6) granátové jablko, guava, citrusová tráva. Zatím mi každý druh, který jsem ochutnala chutnal, takže spokojenost největší! S čaji však ještě nekončíme! Od mého drahého přítele jsem dostala ještě jednu krabičku z limitované edice Teekanne. Jmenuje se LOVE, což je hlavní důvod, proč koupil právě ten. No není to sladké? Čaj je s příchutí granátového jablka a aromatem broskve. Je výborný!



A zbytek už jsou jen takové drobnosti, které mi však také pokaždé udělají radost. Jsou to ponožkyspodní prádlosvíčky a nějaké dobroty, což je taková klasika. Tento rok jsem dostala pouze obyčejné, bílé, kotníkové ponožky, které mi aktuálně sházely. Ven nosím pouze buď obyčejné černé nebo bílé a případně tělové nebo šedé. Černých mám strašně moc, ale bílých pouze takové dva páry, takže mi tyhle přišly vhod! Kalhotek není nikdy dost, takže opět spokojenost. Dále svíčka, kterou už jsem stihla vypálit a musím říct, že voněla moc krásně. Svíčky z F&F home mám hrozně ráda, protože jsou sice levné, ale za to poměrně kvalitní. Nejspíš neprovoní celý pokoj tak jako svíčky z Ikei, ale do té se jen tak nedostanu, takže se spokojím i s těmihle svíčkami. A pak jsem dostala i něco na zub, ale většinu z toho už jsem samozřejmě snědla.


Tak, to by bylo všechno! I přesto, že jsem nedostala žádné velké, drahé dárky jsem neskutečně šťastná a spokojená. Hlavně si všímám toho, že už mi u Vánoc o dárky vůbec nejde. Už je pro mě hlavní jen ta atmosféra, klid, pohoda a rodina... a jídlo, haha. Tento Štědrý den byl krásný, protože jsem byla se svými nejbližšími a to je ten největší dar, který jsem si jen mohla přát. ♥ Mějte se krásně a určitě mi napište, co jste dostali k Vánocům vy!

37 KOMENTÁŘŮ

  1. Tyhle články mám také moc ráda. Achjo, já jsem nikdy k Vánocům ponožky nedostala :D Dostala si krásné dárky a ten hrneček je rozkošnej :D Mě letos Ježíšek velice překvapil, dostala jsem nvý telefon :)
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně ne? To já je dostávám každý rok a už si bez nich Vánoce představit nedokážu. :D Vždycky se těším, až se mi díky tomu doplním zásoby. :D

      Vymazat
  2. Tyhle články a videa jsou prostě super :D Stejně ten župan je naprosto nejlepší :) Taky s postupem času a hlavně když ségra přestala věřit na Ježíška tak jsem si uvědomila,že to o jen dárkách není :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že joo! S prvními 2 větami naprosto souhlasím! :D :)
      Do tohohle musí člověk asi dospět, protože přece jen, dítě řeší na Vánocích fakt jen ty dárky a nic jiného až tak nevnímá, ale potom když už se nevěří na Ježíška, postupně to těšení na dárky ubývá a převažuje spíš to radování z atmosféry a rodiny.. a tak je to snad i lepší. :)

      Vymazat
  3. Pekne darecky ;) ja taky dostala kupu ponozek :-D nejvic me potesila ale tato hra http://www.game-hall.cz/nintendo/wii/worms-a-space-oddity-nwii.html . Nevim jestli znate, ale je to dobra oddechovka ;) ale zavidim ti ty pletove masky. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo ponožky jsou nejlepší! A tuhle hru znám, je super! :)

      Vymazat
  4. Ano ano, já tyhle články taky miluju! :) Jinak, ten hrneček je prostě boží! :)

    OdpovědětVymazat
  5. župan i papuče jsou super, v těch bych vydržela týden v kuse. Jak píšeš o těch hrnečcích, tak to znám. Jenže já kupuju misky a plechové krabičky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, přesně tak. :D A misky taky miluju, ale moc se mi nedaří sehnat nějaké vážně krásné. :/ :)

      Vymazat
  6. Do toho hrnčeka som sa zamilovala :3 ♥
    MIMLOVEE

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký článek :)
    Já jsem také dostala menší dárečky, ale udělaly mi neskutečnou radost ♥
    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Joo, tak to jsme na tom úplně stejně. ♥

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Ano, to máš pravdu. :) Maminka s přítelem jsou šikovný. ♥

      Vymazat
  9. Na bačkůrkách je pejsek, také je mám a jsou úžasné! :) Měla jsi krásné Vánoce
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak konečně to vím! :D Hrozně dlouho jsem si nad tím lámala hlavu. :D A jinak máš pravdu, jsou úžasné! :) Děkuju!

      Vymazat
  10. Nádherné veci, hrnček je skvelý. Inak musím pochváliť fotky, sú pútavé a žiarivé, radosť pozerať ! :) Môžem sa spýtať, čím fotíš ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Fotím se Sony CyberShot DSC-W800. :)

      Vymazat
  11. DOstala jsi spoustu překrásných dárečků :) SLupovací masku z Avonu mám taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím s tebou rozhodně souhlasím, všechno je skvělé! :)

      Vymazat
  12. Naozaj úžasné darčeky :) Určite si musela poslúchať, keďže si ich dostala tak veľa :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to samozřejmě ano, poslouchám pořád! :D :)

      Vymazat
  13. Moc hezké dárečky jsi dostala. Ty čaje vypadají skvěle. Chtěla bych zkusit to granátové jablko, snad na něj někde narazím.
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty čaje jsou naprosto perfektní! Všechny chutnají úžasně. Snad ano. :)

      Vymazat
  14. Úžasné vecičky. Všetky ich chcem ♥ Kvôli tebe skrachujem :D Ten kabátik je fantastický a už na prvý pohľad vyzerá krásne mäkučko :) Planet Spa masky sú mojou srdcovkou ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale no taak, já za to nemůžuu! :D Jojo, tyhle masky jsou vážně skvělé. :)

      Vymazat
  15. Nádherné darčeky! Ten župan a papučky sú také úžasné! A ten hrnček to už ani nehovorím. Tiež mám úchylku na kupovaní hrnčekov, vždy si musím kúpiť nejaký nový hrnček aj keď ich mám už veľa. :D Inak tiež krásne fotky. :-)

    http://style-makeup-tips.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Tie veci sú krásne a skutočne si ich dokonalo odfotila :) Tie ponožky musia byť extra pohodlné. Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, musím říct, že jsi dostala super dárky! Hlavně ten hrníček..miluju mopse <3 :))
    Filaatery.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ty chlupaté věcičky musí být fakt pohodlně ☺ Parisan Chic mám taky, hezky voní :) Jinak, hrníček taky moc hezký, všeobecně máš krásné dárečky :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe