NEW IN | PRVNÍ OBJEDNÁVKA NA ANSWEAR

neděle, ledna 17, 2016

Na Answear jsem si nikdy nic neobjednala a ani jsem to neměla v plánu. Nebylo to kvůli tomu, že by tam měli ošklivé zboží, to vůbec ne, ale cenově to není nic pro mě. Když už nakupuji na eshopech, nechci nic drahého, protože mám strach, že mi to nebude sedět. Samozřejmě se to dá vyměnit, ale to je na mě moc zdlouhavý proces, takže pokaždé, když mi něco nesedělo, nechala jsem si to a našla pro to nějaké jiné využití, nebo jsem to darovala někomu ve svém okolí. Tohle je tedy jediný důvod, proč jsem nikdy neuskutečnila žádnou objednávku i přesto, že věcí se mi tam líbí pokaždé hromada. Před pár dny se mi k tomu však naskytla skvělá možnost, jelikož jsem u Johany z blogu Milkwoman vyhrála voucher na 1500 Kč za svůj vytvořený outfit právě z věcí z tohoto eshopu. Měla jsem z toho vážně radost! Hned jak jsem se to dozvěděla, začala jsem si pečlivě prohlížet všechno zboží. Zamilovala jsem se do dokonalého, elegantního, béžového batohu, který byl ve výprodeji. Ah, byl tak perfektní! No, jenže než mi přišel kód, už ho neměli. Ano, docela to zamrzelo, ale říkám si (uklidňuju se), možná bych ho ani nenosila, protože jsem na batohy nikdy moc nebyla. Začala jsem tedy hledat nanovo a i příteli jsem řekla, ať si něco vybere. Sice byl voucher platný až do června, ale já byla tak nedočkavá, že jsem to musela využít hned ten den, kdy mi kód přišel. Hledala jsem ve výprodejích, kde měli vážně nádherný věci, ale většina už nebyla v mé velikosti. Pokaždé, když nakupuju, snažím se za určitou sumu nakoupit co nejvíc věcí. Je to takový můj problém, protože pak to dopadá tak, že si koupím 3 trička za cenu bundy, která by se mi však hodila víc. Dělám to tak už dlouho a zatím jsem se neponaučila, takže ani tady to nebylo jinak. Místo nějaké krásné, pořádné, dražší věci jsem si koupila pár menších věcí, ale naštěstí se mi všechny vážně hodily, takže jsem spokojená. Jdeme se na ně tedy podívat! A mimochodem, oblečení je focené hned po tom, co balík přišel, takže je některé trochu pomačkané. Alespoň uvidíte, v jakém to přišlo stavu, haha.


Z oblečení jsem si vybrala pouze dvě věci. Bylo by jich víc, ale moje velikosti tam byly minimálně. Prvním kouskem je tohle černé tričko (halenka), které se mi na první pohled zalíbilo. Hodí se úplně ke všemu, takže s kombinováním opravdu problém nebude. Hezky přilehne k tělu a materiál má moc příjemný. (Cena: před 399 Kč, po 199 Kč)




Druhým kouskem je černý top, který je lehce průsvitný. Má rozparky po bocích a prodloužený zadní díl, jinak je úplně obyčejné. Střih je volný, což jsem přesně chtěla, protože skoro všechno moje oblečení je upnutější. (Cena: před 199 Kč, po 99 Kč)





Jedinou věcí, která není z Manga, je tento nádherný řetízek připomínající karma řetízky. Hrozně se mi zalíbil, takže jsem ho musela mít. Jedinou nevýhodou je, že se řetízek tak špatně přehýbá - častokrát mám strach, aby se dokonce nezlomil.  (Cena: před 129 Kč, po 99 Kč)


Dlouho jsem potřebovala nějakou malou kabelku na chvíle, kdy si ven beru jenom peněženku, klíče, mobil a jdu. Tahle je na to ideální! Všechny tyhle drobnosti se tam akorát vejdou, takže paráda! Avšak její zipy jsou nepraktické, protože jsou hodně ostré, takže trochu řežou. (Cena: před 499 Kč, po 199 Kč)







A poslední věcí je perfektní kosmetická taštička! Překvapila mě její velikost - je mnohem větší, než jsem očekávala. Vejde se mi do ní úplně všechno, co s sebou ven nosím: toaletní voda, EOS, pudr, štětec, zrcátko, rtěnka, řasenka, korektor... Jediný problém je opět se zipem, protože stejně jako u kabelky hodně řeže. (Cena: před 299 Kč, po 149 Kč)





Oblečení, které si vybral přítel, mi přišlo zbytečné ukazovat jednotlivě, protože pro vás stejně nebude tolik zajímavé. Vybral si úplně obyčejné, bílé tričko s krátkým rukávem a výstřihem do V a pak dvě s rukávem dlouhým a kulatým výstřihem. Jedno v tmavě modré barvě a druhé černošedé s proužky a knoflíčky. Všechny jsou moc příjemné na dotek. (Ceny: bílé před 399 Kč, po 269 Kč, modré před 329 Kč, po 269 Kč a pruhované před 529 Kč, po 269 Kč)




Nakupujete na Answear?


Zdroj fotek: Answear

25 KOMENTÁŘŮ

  1. Týjo, tak to jsi vyhrála fantastickou poukázku, když jsi tak krásně nakoupila :) Fakt pěkné věci

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé nákupy, ta kabelka je úplně boží! :) Jinak taky nejsem fanda těch ostrých zipů, je to "naprd" :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, ty zipy jsou úplně šílený, docela to obě věci kazí. :/ Hrozně to bolí. :D Děkuju!

      Vymazat
  3. Já mám ten samý problém a kvůli tomu taky často nakupuju v sekáči, protože vim, že za tu tisícovku mám haldu věcí :D. Jednou za čas to přehodnotím, koupím si něco pořádnýho a pak si to půl roku vyčítám :D. Každopádně tobě se teda podařilo koupit super věci. Mně se nejvíc asi líbí černé tričko s rozparky a řetízek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee vážně? To mám radost, že v tom nejsem sama. :D Děkujuu!

      Vymazat
  4. Na Answear jsem nikdy nenakupovala, ale takovou vyhru ti teda moc zavidim, to bych si taky vybrala :) Ale vybrala sis krasne veci, vsechno se mi moc libi :) A jinak ja mam taky vzdycky tendenci nakoupit radeji vic veci nez jenom jednu drazsi, tak jsem rada, ze nejsem sama :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyhrávání věcí takového typu je snad nejlepší - když si můžeš vybrat, co chceš. :) Jee, tak ty jsi můj člověk, také jsem ráda, že nejsem sama! :D :) Děkuju!

      Vymazat
  5. Na Answear jsem nikdy nenakupovala, ale takovou vyhru ti teda moc zavidim, to bych si taky vybrala :) Ale vybrala sis krasne veci, vsechno se mi moc libi :) A jinak ja mam taky vzdycky tendenci nakoupit radeji vic veci nez jenom jednu drazsi, tak jsem rada, ze nejsem sama :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nejakou takovou mensi kabelku bych si take rada poridila. Pekne veci. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mrkni na ten eshop a nebo do kamenného obchodu Manga. :) Mango má krásný kabelky. :) Děkuju!

      Vymazat
  7. Také se bojím objednávat dražší věci na eshopech kor na zahraničních:) To si měla fakt štěstí! :) Ten řetízek vypadá moc pěkně :) Já jsem zrovna na tuhle kabelku v Mangu koukala a řekla jsem si,že tedy ne že musím šetřit a teď toho lituji :D Tedy ta taštička překvapila,tipla bych jí na menší obsah :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, přesně tak. :) Jee, vážně? A už ji tam nemají? :/
      Já si právě taky myslela, že ta taštička bude celkově o hodně menší, takže jsem předpokládala, že se bude vejít všude.. Hm ne, zabírá mi skoro celou moji velkou, "školní" kabelku. :( :D Nevím, jestli to brát jako výhodu nebo ne. :D

      Vymazat
  8. Vidím, že sa ti podarilo uloviť veľmi pekné kúsky ♥

    random questions about me

    OdpovědětVymazat
  9. Ta kabelka je dokonalá a za tu cenu! :3
    Ještě nikdy jsem tam nenakupovala, ale když tak koukám, asi to brzo napravím. :)
    A trička co si vybral přítel jsou taky moc hezká. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelý článok, milujem tvoje fotky! ♥
    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha súťaž o parfém CHLOÉ ROSES

    OdpovědětVymazat
  11. Čiernu kabelku by som hned brala, páči sa mi jednoduchý štýl a kabela je super. Tričko z MNG tmavé sa mi tiež páči, škoda že u nás také neviem zohnať. :(
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Prekrásne veci. V jednoduchosti je krása!!!!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  13. Krásne veci! Hlavne kabelka vyzerá úžasne! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  14. Super kousky! Takové mám nejradši, jelikož se dají kombinovat s čímkoliv:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  15. super, clanek, a hrozne hezky nafocenooo

    OdpovědětVymazat
  16. Jé to tričko s rozparky mám taky, ale bílé, je super!♥
    All About Everything

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe