NEW IN

pátek, ledna 08, 2016

V prosinci jsem se zapojila do několika vánočních soutěží, kterých bylo opravdu hrozně moc. V pár z nich se na mě usmálo štěstí, z čehož mám strašnou radost! Dneska vám všechny ty věci, které mi zatím stihly přijít, ukážu. Většina věcí v tomto článku bude opravdu vyhraná, protože jsem nechtěla před Vánoci utrácet za sebe, a proto jsem si nekoupila skoro nic. A ještě bych chtěla říct, že je možné, že některé vyhrané věci tu nebudou, protože jsem je třeba někomu dala k Vánocům. Tak a teď už jdeme na to!

U Terezky z blogu Teri the Butter jsem vyhrála EOS balzám Summer Fruit, což je můj úplně první EOS, takže o to větší mám radost. Sama bych si ho koupila za hrozně dlouhou dobu, protože už ho chci zkusit asi rok a stále jsem se k tomu nedokopala, a to by se asi nezměnilo. S balzámem jsem zatím moc spokojená! Voní slaďoučce a ani hydratace není nejhorší. Dá se říct, že mě mile překvapil, i když ho neberu jako nějaký zázrak, ale pouze lehce nadprůměrný balzám.| Dál tu mám výhru z Ivanky blogu Mademoiselle Iva, kde jsem vyhrála sadu tří krémů na ruce od Oriflame. Jeden z nich jsem dala mamce, druhý sestře a ten třetí, který můžete vidět na fotce, jsem si nechala. Minimálně ten můj nádherně voní a dostatečně hydratuje, takže ho používám moc ráda. Jelikož je malý, nosím ho s sebou v kabelce, abych ho měla pořád při ruce. | A zbytek věcí je výhra od Dáši z blogu World of beauty by Dee, ale pár věcí tu chybí, protože ty jsem dala někomu k Vánocům. Na fotce můžete vidět dokonale vonící votivní svíčku od Yankee Candle - Cinnamon Stick, kterou je mi hrozně líto zapálit, pleťovou masku od Avonu, vzorečky dámské a pánské vůně od Adidasu, podkladové báze od Sephory a také vzoreček tekutých rtěnek od Estée Lauder, který mi přijde naprosto úžasný a hrozně se těším, až rtěnky vyzkouším!


U Andy z blogu Kockandy a u Týnky z My Secret jsem vyhrála Radox balíčky. Z nich tu mám pouze tyto dva úžasné sprchové gely a pěnu do koupele, protože jsem opět něco z toho darovala. Ten první sprchový gel voní vážně naprosto dokonale a úplně ho zbožňuju! Druhý je také skvělý, ale byl by mnohem lepší, kdyby tam byl samotný růžový grapefruit, protože ta bazalka to malinko kazí. Pěna do koupele by měla být pánská, ale jelikož můj přítel pěny nepoužívá, nejspíš to využije ženský zbytek rodiny, haha. | A Essence paletku All about Roses jsem vyhrála u Míši z blogu Blue Tea Berry, který je již, jak tak koukám, bohužel zrušený.


Před více než měsícem jsem vyhrála i na Marthy blogu Life of Martha, který je taktéž nejspíš zrušený. Tam se mi podařila vyhrát moc hezká sada krému/mléka na tělo&ruce, sprchového gelu a houbičky. | A peeling Mojito od Saloos jsem vyhrála u Kačí z Colourful Elysia (teď už tedy Makeup by Katarina).


Pak tu mám ještě jednu výhru od Týnky. Tohle je výhra, která mě potěšila snad ze všech nejvíc, protože díky ní mám konečně nový epilátor! Ten jsem si hrozně přála a zároveň jsem ho potřebovala, takže když jsem se dozvěděla, že jsem vyhrála, opravdu jsem radostí zapištěla. I zbytek věcí z výhry je však skvělý! Mám hroznou radost z tělového másla a krému na ruce od Dove a suchého šamponu od Batiste, ale i perličkový náramek, dva laky na nehty od Essence a jeden od Douglasu a řasenka od Miss Sporty mě potěšily.


A co mi udělalo obrovskou radost bylo i tohle přáníčko + vizitka, které k balíčku přidala. Je to moc milá pozornost.



Jediné, co jsem si za dobu od vydání minulého článku koupila, je tato dokonalá čistící pleťová emulze od Neutrogeny s vůní růžového grapefruitu, což je produkt, který vážně miluju, už druhé balení čistící pleťové vody od Aknelotu a dva výborné čaje - zelený s jasmínem a zelený s příchutí exotického ovoce.


Posledními produkty je šampon a kondicionér pro poškozené vlasy od Revitalonu, které jsem měla možnost vyzkoušet díky výzvě na portálu blogerky.cz. Na tyto produkty jsem psala recenzi, kterou si můžete přečíst tady.


Tak, to je pro dnešní článek všechno! Brzo mi má přijít ještě pár věcí + mi v dnech po focení těchto fotek některé přišly, ale ty už dám do dalšího článku, protože kdybych čekala na všechny, pravděpodobně bych na některé z věcí zapomněla. Ještě jednou bych touto cestou chtěla moc poděkovat za všechny výhry, protože mi to dělá vážně radost! Mějte se krásně!

34 KOMENTÁŘŮ

  1. Páni, to je veľa výhier. :) máš šťastie.
    Ja som na Nový rok vyhrala moju úplne prvú giveaway od Ev. z blogu Hello, my name is Ev.
    Mala som z nej nesmiernu radosť, môžeš si to prečítať v mojom článku Výhra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, v posledních týdnech jsem štěstí na výhry vážně docela měla. :)
      Jee, tak to gratuluju! Článek si určitě přečtu! :)

      Vymazat
  2. Tyjo, tak to jsi měla vážně štěstí! :)) Gratuluju :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, docela koukám. :) Většinou štěstí moc nemívám, takže jsem vážně nadšená. :) Děkuju!

      Vymazat
  3. Panejo takovych vyher! Ja nikdy nemam stesti :) Super balicky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také někdy přijde, to mi věř. :) Já jsem donedávna taky nevyhrávala vůbec nic a říkala jsme si, že na to prostě nemám štěstí a koukej teď. Teď se štěstí usmívá docela často. :)

      Vymazat
  4. Ja som si nedávno EOS kúpila, pretože mi starý došiel :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si také koupím nový, až mi tenhle dojde, což bude asi brzo, protože ho používám vážně často. :D Sice nehydratuje tak, jak bych potřebovala, ale mám ho i přesto moc ráda. :)

      Vymazat
  5. Tak to jsi mela opravdu stesti na vyhry, krasne veci :) Jinak ta pena do koupele od Radoxu je skvela, nadherne voni a provoni celou koupelnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, měla. :) Já tu pěnu ještě nezkoušela, ale už se na to docela těším. :) Voní mi hodně zvláštně, tak uvidíme. :)

      Vymazat
  6. Tolik výher? :D wow, my se ještě nikdy nepodařilo nějakou Giveaway vyhrát :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, také se ti jednou poštěstí, tím jsem si jistá! :) Já jsem měla taktéž ještě nedávno vždycky smůlu. :D :)

      Vymazat
  7. Ty se máš! :D Krásné věcičky! :) JÁ furt soutěžím a soutěžím a furt nic nic :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juj, děkuju. :D :) Jak jsem již psala v komentářích výš, neboj, také někdy něco vyhraješ! :)

      Vymazat
  8. Máš obrovské šťastie, veľmi pekné veci :))
    MIMLOVEE

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. Já jsem ji upřímně ještě pořádně nezkoušela, takže nemůžu soudit, ale špatná určitě nebude, protože na tyhle paletky od Essence slyším hodně chvály. :)

      Vymazat
  10. Samé skvělé novinky :). Měla jsem vzorek vůně od adidas a hned bych brala plné balení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně. Já bych tuhle vůni, kterou mám ve vzorečku, také brala ve velkém. Voní vážně krásně. :)

      Vymazat
  11. Tak to je pecka! Moc moc moc ti gratuluji k výhrám, Jani :)

    Benefit They're Real

    OdpovědětVymazat
  12. Odpovědi
    1. Jojo, super rozhodně je! Až mi dojde, pořídím si ho znovu. :)

      Vymazat
  13. Odpovědi
    1. Tak takhle jsem ho ještě nezkoušela, protože v posledních dnech rtěnky vůbec nenosím, ale brzo zase začnu. :)

      Vymazat
  14. Ach, tak to je teda výhier! Všetky produkty vyzerajú skvelo :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny produkty skvělé jsou! Mám z nich vážně radost. :)

      Vymazat
  15. Tolik vyher je teda stesti. Ja ted uz moc stesti nemam.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já předpokládám, že moje vyhrávání také skončilo. :D :) Nahrabala jsem si výher na několik let dopředu, haha. :D

      Vymazat
  16. No páni tak to gratuluju moc!

    OdpovědětVymazat
  17. Mám radost, že máš radost :-) takže o Adidasu mám uvažovat? Ani jsem si k ní nepřičichla :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty jsi měla ale štěstí, gratuluji ti k výhrám. :)

    lifestyle and beauty by Deni

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe