SPOTŘEBOVÁNO #1

sobota, ledna 02, 2016

Musím říct, že články o spotřebovaných produktech nečtu. Nebaví mě, takže je většinou ani neotvírám. Avšak všimla jsem si, že hodně z vás je čte ráda, a proto jsem se rozhodla, že jeden díl zkusím vydat a uvidím, jakou bude mít odezvu. I kdyby vás však tyto články bavily, nebudou vycházet moc často, protože produkty spotřebovávám pomalu. Za měsíc se mi povede spotřebovat maximálně pět produktů, o kterých podle mě nemá smysl dělat článek, takže by to vycházelo vždy po delší době. Zároveň mi ale vadí skladovat větší množství prázdných obalů, takže musím vymyslet, jak to případně vyřeším. Uf, ale teď už se jdeme podívat na to, co se mi povedlo spotřebovat.


Největší spotřebu mám rozhodně u antiperspirantů/deodorantů. Ty používám i několikrát denně a ještě ke všemu v poměrně velkém množství, takže ty mizí rychle. Za poslední dobu se mi povedly vyprázdnit dokonce tři Rexony a dvě FA. Na tyto Rexony mám připravenou recenzi, takže vám řeknu jen to, že jsem s nimi byla moc spokojená. Fialovou si koupím určitě další. To deodoranty od Fa na tom tak dobře nejsou. Proti pocení mi vůbec nepomáhají, takže jsem je používala jen tak pro vůni. Pak tu mám i jeden kuličkový deodorant od Bourjois, který je skvělý, ale sprejová verze je o hodně lepší! Na ně jsem psala před delší dobou recenzi, kterou si můžete přečíst tady


Když zůstaneme u voňavých produktů, mám tu dvě parfemované vody od Avonu. Jedna z nich je dokonce moje nejoblíbenější (od této značky), u které je mi líto, že mi došla a rozhodně ji potřebuju znovu! Jedná se o tu vyšší, s nádherným flakónkem - Sensuelle. Tu bych mohla určitě doporučit, protože za tu cenu je to vážně paráda! (Měla by stát do 300 Kč). Druhou je Femme, která také nevoněla vůbec špatně! Naopak byla velmi příjemná a používala jsem ji často. Bohužel se mi někam zatoulalo víčko, které bylo hrozně krásné, takže proto na fotce není. Tato voda by měla stát hodně podobně jako ta předchozí.


Co se týče pleťové kosmetiky, mám tu Garnier Pure zmatňující krém, který je určený pro smíšenou nebo mastnou pleť, která má tendenci se lesknout. Mám ho již strašně dlouho a ani není dopotřebovaný, ale budu ho vyhazovat, protože už mi přijde "prošlý". Konzistence je trochu jiná než na začátku a celkově je jiný, takže je mi nepříjemné ho používat. Jinak byl však skvělý. Pleť opravdu hezky zmatnil, dobře hydratoval a příjemně voněl. Pak tu mám čistící pleťovou vodu pro hluboké čištění pórů od Aknelotu, kterou mám moc ráda a již jsem si pořídila nové balení. Tato kosmetika je hodně levná a musím říct, že na tu cenu mi přijde kvalitní. Minimálně tuhle vodu bych vám určitě doporučit mohla. Kupuji ji v Rossmannu za nějakých 30-50 Kč. Dalším produktem je květinová pleťová voda Lemon Tea Tree od Saloos, se kterou jsem byla opět velmi spokojená. Psala jsem na ni článek s podrobnější recenzí, který si můžete přečíst tady.


K pleťové kosmetice tu mám ještě micelární vodu od Biodermy z řady Sébium H2O, která má jemně čistit pleť a odstraňovat z ní nečistoty, přebytečný kožní maz a make-up, aniž by ji vysušovala. Ta mi upřímně nevyhovovala, takže ji od půlky dopoužíval přítel. Se šamponem od Dove to bylo stejné. Také jsem s ním spokojená nebyla, a proto ho opět dopotřeboval přítel, ale také mu moc neseděl. Já jsem po něm měla vlasy plné lupů a na to, že měl být pro objem vlasů, jsem teda žádný objem nezaznamenala. Noční konopná mast na můj ekzém sice špatná nebyla, ale abych viděla nějaký větší účinek, to bohužel ne. Já potřebuju nejspíš vyloženě ty smradlavé, silné, mastné mastičky, které tak moc nesnáším, haha. A pak tu mám tělový sprej od VS Mango Temptation, který byl dokonalý. Tu vůni jsem si neskutečně zamilovala! Dostala jsem ho minulé Vánoce od přítele a celý rok jsem ho s nadšením používala. Rozhodně si ho musím koupit znovu.


Samozřejmě nesmí chybět ani nějaký produkt z dekorativky. Z té tu mám dva úplně spotřebované produkty - pudr Smooth Skin od NYC a korektor Affinitone od Maybelline, což jsou oba moji oblíbenci. Tento korektor je dokonce můj nejoblíbenější tekutý korektor, který jsem zatím zkusila. Co se týče pudrů, než tento mám o něco raději Stay Matte od Rimmelu a Sexy Mamu od theBalm, ale s tímto jsem byla také poměrně spokojená. Zbylé dvě věci ještě dopotřebované nejsou, ale už se s nimi nedá pracovat a hlavně se nedají pořádně ořezat. Jedná se o obyčejnou tužku na oči a tužku na obočí od Essence, které vyhodím hned, jak si koupím nové.


Jaké produkty jste v poslední době spotřebovali vy?

21 KOMENTÁŘŮ

  1. Mám též problém skladovat dopotřebované věci a nevyhodit je místo toho :D Deodoranty od Fa nemám ráda,zanechávají mi bílé skvrny na oblečení :/ Pleťová voda od Aknelotu je super a hlavně ta příznivá cena :) Ten šampon od Dove jsem dostala k Vánocům,tak uvidíme jak bude působit na mě :) Já dopotřebovala pudr Stay Matte a když jsem si šla pro nový tak jsem si uvědomila,že už je to mé 6 balení,je to prostě moje jednička. :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně ty vypotřebované obaly překáží, že jo? A já, jakožto člověk co miluje pořádek, to nesnesu no. :D Jo, s těmi bílými skvrnami je to vlastně pravda, to mi také dělaly. :) Haha, pudr Stay Matte už mám také několikátý! :)

      Vymazat
  2. Ja zase zkousela jeden deodorant od Fa a ten mi vyhovoval. Micelarni vodu od biodermy miluji. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám s deodoranty z drogerky problémy - nevyhovuje mi skoro nic, takže je dost možné, že ty, které nevyhovují mně, budou většině lidí z mého okolí vyhovovat. :) A micelárky od Biodermy jsou hodně chválené, takže jsem od toho čekala hodně, ale nic moc no. :/ :)

      Vymazat
  3. Já jsem na tohle hrozná, ale přijde mi, že dopotřebovávám hrozně málo věcí. Jakože je stále mám. Asi budu muset používat větší množství. Jinak skvělý článek :) GIRL OnLINE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom podobně, ale u mě je to kvůli tomu, že používám úplně všechno najednou. Mám načnutých několik sprcháčů, šamponů... A hodně to střídám, takže všechno ubývá pomalinku. :) Děkuju!

      Vymazat
  4. Mě se nějak nedaří to fotit, aby to vypadalo tak hezky a raději točím videa, ale přijde mi, že jsem v nich hrozně nudná :D což je docela paradox. Jinak mám tenhle formát hrozně ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prázdné, zmačkané, ošoupané obaly častokrát nevypadají moc hezky no. :D A pokud si přijdeš ve videích nudná, tak si to můžeš myslet třeba jenom ty. Já jsem taky v hodně věcech nespokojená, ale ostatním to přijde super a tak. :) Takže pokud to má pozitivní ohlasy, tak je to ok. :)

      Vymazat
  5. Tyto články já jednak sama ráda píšu a taky je ráda čtu :). ANtiperspiranty od Rexony patří mezi mé oblíbené, oblíbence mám i u Fa, to byla nějaká verze na sport, ta pocení zabraŇovala. Vůni Sensuelle z Avonu jsem měla už myslím 3x, protože je to krásná vůně, kterou jsem si já sama dost oblíbila. Zrovna před nějakou dobou jsem ji dopotřebovala. Já si ji vždycky koupím v akci :). Tužka na obočí od Essence je můj oblíbenec

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě také bavilo tento článek psát, ale čtení jsem na chuť ještě nepřišla. :) Tužku na obočí od Essence mám také moc ráda. Na to, že není nijak drahá, je vážně moc fajn. :) Ještě potřebuju sehnat nějaký gel, protože chci zkusit se svým obočím něco nového. :)

      Vymazat
  6. Jani, já kdysi tyto články neměla ráda a nikdy jsem je nečetla, ale postupem času jsem si je u některých blogerek oblíbila a ten tvůj se mi taky moc líbil. Mám v plánu tyto články taky začít dělat, protože jsou u jiných prostě oblíbené, akorát já jsem strašná v tom než nějaký produkt vypotřebuji, taky mi to dlouho trvá :D Jinak micelárku od Biodermy mám v tom nejmenším balení, na odstranění make-upu mi vyhovuje, akorát ji nesmím použít na oči, protože ty mě pak strašně štípou. A stejný body mist od Viktorky mám taky, ale to ty asi víš a zatím jsem nestihla vypotřebovat ani půlku a to ho budu mít za chvilku rok :D

    Haul | Beauty Wishlist 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jak je ani neotvírám, tak nemám šanci najít blogerku, u které by mi to bavilo, takže.. :D Micelárku od Biodermy jsem na odstranění make-upu upřímně nezkoušela, protože používám svůj oblíbený odličovač, takže jsem s ní pouze dočišťovala pleť a prostě to nebylo to, co jsem si představovala no. :) Joo, to vím moc dobře! A hrozně ti závidím, že ho máš ještě tolik. :D

      Vymazat
  7. Tenhle typ článků nečtu moc často, ale docela se mi zalíbil :) Já nejsem na spotřebu moc náročná. Kosmetiku si kupuji jen když mi dojde a většinou tělové deodoranty, sprchové gely atd. používám spolu s mamkou :) Od Biodermy bych však chtěla micelárku vyzkoušet a ten pudr od NYC má kamarádka a nemůže si ho vynachvlit :)

    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si v poslední době kupuju kosmetiku také pouze v případech, že mi dojde. Jen jednou za čas si chci něčím novým udělat radost, takže si třeba koupím něco "navíc". :) A micelárku od Biodermy určitě zkus. U ostatních je docela chválená, takže tobě třeba sedne. :)

      Vymazat
  8. Antiperspirant od Rexony som neskúšala, zrejme sa po ňom pôjdem poobzerať :) Ja som na takéto veci totiž extra šťastlivec a skoro žiadny deodorant nevyhovuje mojim požiadavkám. Ale možno som iba príliš náročná :D
    Každopádne pekný článok aj fotky, už dlhšie sa pohrávam s myšlienkou začať publikovať články tohoto typu aju mňa na blogu, no som na tom podobne ako ty - jednotlivé produkty spotrebuvávam veľmi, veľmi pomaly no a kým sa mi aj niečo nakopí... Nuž, uvidíme :D
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, zkus na ně mrknout, protože tyhle jsou vážně super. :) A když to říkám já, tak už to vážně něco znamená! :D A děkuju!

      Vymazat
  9. To mi připomnělo, že potřebuji také nový pudr protože jsem svůj NYC vypotřebovala :) Sprej od VS jsem teď také dopotřebovala, už třetí! :D Je to závislost tyhle spreje.. :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš pravdu! Je to neskutečná závislost! Já bych jich měla nejradši třeba rovnou 10 najednou. :D :)

      Vymazat
  10. To je věcí ale ani jeden jsem neměla, kromě teda těch deodorantů které byli všechny fajn. Jenom Fa Mystic mi tolik nevoněl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně oba deodoranty od Fa voněly tak trochu zvláštně - nebylo to nic, co by mi vyloženě vonělo. Naopak ta fialová Rexona mi voněla vážně hrozně moc, takže to je i jeden z důvodů, proč si ji koupím znovu. :)

      Vymazat
  11. Já právě tyto články miluji, ráda je vydávám, a ještě radši je čtu. Naposledy jsem spotřebovala nějaký antiperspirant od Nivei a sprchový gel od Balea. S těmi obaly to máme stejné. Musím vždy dávat pozor na to, abych něco nevyhodila nebo aby mi to omylem nevzal do kontejneru přítel, jelikož bydlíme společně. :-D
    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe